Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגירה לקנדה - כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יודע שזוג מאורס יכול בודאות. לגבי ידועים בציבור אני לא בטוח במאת האחוזים. אני מאמין שכן, אבל היום אבדוק את זה. זה מקרה די נדיר, אז אני לא זוכר אם זה אפשרי בגרין קארד [בקנדה ואוסטרליה כן].

אחזיר תשובה מדויקת בערב. בינתיים תפנה מקום בתיבה הפרטית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את הנושא בגלל שנהיה רלוונטי עבורי.

לאחרונה סיימתי את השירות הסדיר שלי ונכנסתי לקבע לאחר שאסיים את החוזה אני מתכנן בתוקף להגר לקנדה על מנת להגשים את חלומי.

מה שאני לא מצליח לבחור זה את המסלול הרלוונטי בשבילי כי יש לי קצת מהכול ולא יודע מה הכי טוב בשבילי אז כרגע אני צריך להתייעץ איתכם בקשר לבחירת המסלול.

אז ככה אני בן 22 עתודאי הנדסת מכונות (מגמת תהליכי ייצור) כרגע בקבע עושה את שנת הר' שלי בצבא התמכתי בנמ"ר וכנלווה אני יכול להוציא תעודת מכונאי דיזל ממשרד התעסוקה.

מה שיש לי כרגע בכיס זה את כספי המענק בלבד ואולי אפשר יהיה למצוא קומבינה למשוך את כספי הפיקדון למרות שאני מעדיף להשאיר את הכסף הזה מאובטח בחשבון.

גם כן לא סיימתי לפני הצבא את ההנדסאי וכרגע אני משלים את התעודה יש לציין שאני גם רוצה להמשיך לימודים למהנדס.

אה וכן אני גר עם אישתי ואני נשוי למרות שהאישה יכולה להישאר בארץ וזה לא מהווה בעיה כרגע מבחינתי (לפחות לא אמוציונאלית)

אכשיו מה תוכנית ההגירה המומלצת בשבילי? ללמוד בארץ? ואז אחרי כמה שנים שאצבור ניסיון לעלות בתוכנית של מהגר עבודה? לעלות בתור סטודנט ולמצוא עבודה ולנסות לאישאר שם? או אם אני יכול להגור כרגע בתור מהגר עבודה ? (מבחינתי זאת האציה המועדפת אך הכי פחות סבירה).

גם לגבי הקבע הבטיחו לי רישיון ג בשנה השנייה ואז רישיון משאית בשלישית וכול מיני קורסים אך אני דיי סגור על קנדה מכיוון שאני רוצה להגשים חלום ילדות שלי וזה לפתוח חברה לייצור נק"ל שזה משהו שאני מתמחה בו ויש לי אפילו כמה הצעות ייעול שהתקבלו בברכה על ידי צה"ל הבעיה שכנלווה צריך לרשום פטנטים ולעבור ים של בירוקרטיה בארץ ובכללי בארץ זה משהו בילטי אפשרי (יש סעיף המאפר למשרד הביטחון להחרים כול פטנט הקשור לביטחון כמעת ללא שום תנאי) בגלל זה אני מכוון למדינה שכלכלית ובירוקרטית יותר חופשית בתחום הביטחון וקנדה כנראה מתאימה לי מושלם גם שהמשכורות יותר גבוהות ואוכל לחסוך כסף להגשמת החלום מהר יותר.

פורסם

אה וכן אני גר עם אישתי ואני נשוי למרות שהאישה יכולה להישאר בארץ וזה לא מהווה בעיה כרגע מבחינתי (לפחות לא אמוציונאלית)

:roflmao::roflmao:

היא יודעת שהיא הולכת להישאר בארץ בזמן שאתה עוזב לקנדה?

פורסם
למדינה אחרת מהגרים, עולים רק לארץ הקודש.

פעם אולי זה היה כך, היום ל60% מהחברים שלי יש דרכון זר, ולפחות 30% מהנותרים בדרך להוציא דרכון. כולם מדברים על עליה למדינות אחרות, אני בין היחידים שאין לו דרכון זר ואני מתחיל להרגיש בדידות כאן.

פורסם

כנ"ל, החברים המוכשרים בדרך החוצה או כבר בחוץ.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
:roflmao::roflmao:

היא יודעת שהיא הולכת להישאר בארץ בזמן שאתה עוזב לקנדה?

כן אנחנו זוג שחיי על מוטיבים שדומים למוטיבים של הספר "האלכימאי" לראות את בן הזוג מגשים את עצמו ונהיה מאושר במקרים מסויימים חשוב יותר מלהיות פיזית יחד.

פורסם

אתה מתפלא?

זה מתבקש, לצערי.

כמעט כל החברים שלי מהטכניון (הנדסת חשמל/תוכנה) נמצאים בין 'לא פוסלים' ל'מעוניינים' על סקלאת הרילוקיישן. עצוב, אבל הגיוני מאוד וכאמור - מתבקש...

עוד 3 שנים כש'כלוב הזהב' שלי יתקרב לסיומו, אני מתכנן לבדוק ברצינות את האפשרות הזו. אשתי גם מעוניינת מה שמקל על העניינים ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

gkiler

במצבך הייתי חוקר את תחום הלימודים בחו"ל, צור קשר עם אתר קמפוס לימודים ותתחיל לחפור באינטרנט, הכל כבר נכתב עשרות פעמים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
פעם אולי זה היה כך, היום ל60% מהחברים שלי יש דרכון זר, ולפחות 30% מהנותרים בדרך להוציא דרכון. כולם מדברים על עליה למדינות אחרות, אני בין היחידים שאין לו דרכון זר ואני מתחיל להרגיש בדידות כאן.

המושג "עליה" בעברית מדבר על מעבר של אדם לישראל, היא מולדת העם היהודי. זה פשוט המושג, אין דבר כזה כמו "עליה" לקנדה, זו פשוט הגירה.

בלי שום קשר אני שמח שלכם יש את האופציה להגר למדינה אחרת, לי ולאשתי (רופא שיניים ורופאה מתמחה) האופציה לא ריאלית כי היא דורשת ביצוע של סידרת מבחנים ושנתיים בהן עלינו לעבוד בחינם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...