Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 2008 140000 ק"מ.

לקחתי את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט.

בעל הרכב(מוסכניק) אמר לי שהבעיות שנמצאו ברכב הם בעיות שלא צריך לתקן.

הבעיות מצורפות בקובץ.

מן הסתם יש לבעל הרכב אינטרס למכור,

בגלל חוסר ההבנה הרחב שלי במכניקה אשמח לשמוע חוות דעת ממומחים..

תודה מראש!

x2.png

פורסם

רוב הדברים שכתובים כאן הם באמת כסת"חים רגילים, אבל כן צריך לשים לב שכנראה צריך להחליף את כל התושבות.

"חופש+נקישות+רעידות= לא נשמע טוב, יכול להיות שזה כסת"ח, יכול להיות שזה בגלל התושבות ויכול להיות שיש בעיה בהגה.

רעש מיסבי גלגלים, נדמה לי שזה לא סעיף כסת"ח רגיל אלא בעיה אמיתית.

מי בחר את המכון בדיקה?

פורסם (נערך)

אני בחרתי, הוא הביא לי את המכונית, לקחתי אותה לבד לבדיקה, דרך אגב פרט חשוב הוא הציע לי לקחת את המכונית יד רביעית מקור בהשכרה ב29500 כולל החלפת שלושת התושבות לחדשות..

עריכה אחרונה על ידי user170
פורסם

הייתי הולך לקבל חוות דעת ממוסך עצמאי שלא קשור בעניין הדו"ח.

יד 4 מהשכרה, אני מקווה שאתה מבין שאתה כנראה לא תצליח למכור את האוטו אי פעם?

פורסם

נשמע סביר. לא יותר.

צמיגים יבשים זה לא אומר הרבה (מעבר לכך שכדאי להחליף). צמיג פגום מריח לא טוב. כמה זמן הוא מחזיק את הרכב?

התחושה שלי היא שלא הרבה זמן. ואם זה נכון אז הייתי מתרחק. למה שמוסכניק ימכור רכב שקנה לא מזמן?

אכן יהיה קשה למכור בהמשך, אבל אם בכוונתך להחזיק 3-4 שנים או יותר אז זה לא שיקול משמעותי.

פורסם (נערך)

אם את מתכננת לקנות את הרכב למספר שנים זאת אחלה רכישה, תתעקשי על סידור התושבות, זאת מחלה במאזדה ,סביר להניח שהרעידות באות משם, גם על הצמיגים ואם לא שיירד במחיר, מכירה עתידית לא צריכה להיות בשבילך פונקציה, לכל דבר יש מחיר, תקני בזול ותמכרי בזול ( זה עובד מעולה, תמיד! )

עריכה אחרונה על ידי zvit
פות"ש בחורה הלשון תוקנה בהתאם
פורסם

אישית לא הייתי נסחף "עובד נהדר תמיד" בטח לא בדגם שנמכר בלמעלה מ-30000(!) עותקים בשנת הדגם המדוברת. אבל אם מדובר ברכישה ליותר משנתיים שלוש - אפשר לקחת סיכון מחושב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...