Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

חבר שלי הביא לחבר שלו לנהוג ברכב כשהוא יושב לידו ובטוח שיש לו רישיון {שאל אותו ואמר לו שיש לו} תפס אותם שוטר והיו עצורים ללילה, בבוקר לקחו לחבר שלי את הרישיון רכב ושיחררו אותם הבית, לחבר שלי יש 4 שנים רישיון וללא עבר של דוחות או משהו מה העונש שהוא אמור לקבל?

תודה מראש ושבוע טוב.

פורסם

היו עצורים ללילה?

אתה בטוח בזה? זו לא עבירה שבגינה עוצרים מישהו.

יכול להיות שהם רק היו מעוכבים לתחנה ולאחר רישום כל הטופסולוגיה וחקירה קצרה הם שוחררו לביתם?

זימנו את החבר שלך לשימוע לפני החרמת הרכב?

באופן עקרוני החבר שנתן את הרכב עלול לקבל זימון לבית משפט על כך שנתן לאחר לנהוג ברכב מבלי שיש לו רשיון נהיגה בעוד הנהג יקבל זימון לבית משפט על נהיגה ללא רשיון נהיגה.

כמו כן, בשימוע שיערך לבעל הרכב, קצין משטרה רשאי להחרימו לתקופה של 30 יום.

בית המשפט יגזור את דינם (בדרך כלל שלילה בפועל + קנס).

פורסם

הרכב לא הוחרם. אבל הרישיון כן והבנתי ממנו שמביאים לו את הרישיון רכב כנראה מחר בבוקר.

זה חבר שלו מהעבודה בגלל זה הוא שאל אותו אם יש לו והחבר אמר לו שיש לו {שיקר} והוא סתם ביקש ממנו לנהוג בשטח פתוח {לייד הממדיון אם אתם מכירים}

הם היו מעוקבים בלילה לחקירה ורישומים. הרכב נמצא אצל החבר אבל הרישיון אצל המשטרה.

לכמה זמן הוא צפוי לשלילה בערך ?

• תוכן חדש...