Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעיון מצוין, במקום לטפל בקירקושים, תקנה מגבר למערכת באוטו! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם אצלי ביונדאי i10 אותה בעיה בדיוק! מעל מערכת השמע ומצד ימין החלו רעשים ... היונדאי בקושי שנה על הכביש (שנת 2014) ויש לציין שמרות שהאוטו מכאנית מעולה - ביליתי השנה שלוש פעמים במוסך בשל תקלות של: גומיה שנזלה על הריפוד

קודן שהפסיק לעבוד והיה צורך בחילוץ

חלונות חשמליים שלא עבדו בעת לחיצה על שלט..

ועכשיו זה... מה יאמרו במוסך ?

השירות תמיד מעולה אבל...

פורסם
גם אצלי ביונדאי i10 אותה בעיה בדיוק! מעל מערכת השמע ומצד ימין החלו רעשים ... היונדאי בקושי שנה על הכביש (שנת 2014) ויש לציין שמרות שהאוטו מכאנית מעולה - ביליתי השנה שלוש פעמים במוסך בשל תקלות של: גומיה שנזלה על הריפוד

קודן שהפסיק לעבוד והיה צורך בחילוץ

חלונות חשמליים שלא עבדו בעת לחיצה על שלט..

ועכשיו זה... מה יאמרו במוסך ?

השירות תמיד מעולה אבל...

זה יונדאי רכב שעולה מעט ונותן תמורה בהתאם.

איזה כייף לי :)

פורסם
זה יונדאי רכב שעולה מעט ונותן תמורה בהתאם.

עכשיו , התחלתי להבין למה ...

אמרו לי שזה הרכב המושלם בתקציב של 80000 ש״ח ...

ועדיין נחשב המומלץ ביותר

אבל יש רצוי ויש מצוי ....

דוד שלי קנה בדיוק אותה מכונית ולא מתלונן על שום רעש או בעיות

כך שאולי זה רק ענין של מזל

בינתיים יש רעש...

פורסם (נערך)

את לא הבנת אותו נכון, הוא התכוון שבניגוד ליצרנים כמו פולקסווגן שעולים הרבה ונותנים הרבה(תקלות), ביונדאי יש פחות תקלות בפחות מחיר.

עריכה אחרונה על ידי SHAI-SPORTWAGON
פורסם
את לא הבנת אותו נכון, הוא התכוון שבניגוד ליצרנים כמו פולקסווגן שעולים הרבה ונותנים הרבה(תקלות), ביונדאי יש פחות תקלות בפחות מחיר.

אצלי ברכב בינתיים יש לא מעט תקלות ...

כך שזה לא שווה את המחיר ששילמתי על האוטו . מקווה שזה לא מרמז על ההמשך

ובאמת אמרו לי - ביונדאי תשלמי פחות עם מינימום תקלות

ושוב מבחינה מכאנית - רכב מעולה !!

אבל יש עוד דברים ..

פורסם

מציק בטירוף, מכיר את זה ויש לי את זה ב 500 איפה ש 3 הכפתורים ליד הצג LCD שמעלים ומורידים את גובה הפנסים / כניסה ל MENU בהגדרות.

בכל פעם שאני נוסע בלי מוזיקה אני שומע קרקושים משם ובמיוחד בנסיעה איטית בעיר איפה רוב הרעידות נמצאות.

שאני שם על זה את האצבעות זה מפסיק, לא יודע מה לעשות כי במוסך גם לא ידעו - ביקשו ממני להחליף..עד שהבנתי שהעלות לא תהיה זולה.

אצלי הרכב כבר 5 וחצי שנים על הכביש, אצלך זה רכב חדש מהחברה זה בהחלט מטריף, לדעתי לא להרפות מהמורשה עד שיתנו פיתרון.

Opel Adam S 2017

פורסם

צודק בהחלט ! גם ברכב שממצא חמש שנים עוד אפשר לצפות לשקט יחסי...

לפני היונדאי נהגתי במזדה לנטיס 2003... כשהרכב היה בן 10... רק אז התחיל לעשות בעיות . עד אז שקט יחסי

כל הבעיה שכל פניה שלי למוסך - תסתכם בתבואי, ונראה מה אפשר לעשות

שואלת את עצמי מה עוד יפרקו שם... אחרי שפעמיים תיקנו את המגעים בצד שמאל שהנהג למטה

בצד הזה אין בעיוות דרך אגב

הרעש באמצע , מעל מערכת השמע ומצד ימין .

האוטו באחריות אמנם אבל זה לא תקף על הפלסטיק...

בטח יבדקו את המינימום ... מנוע , מזגן .. אלוהים יודע מה עוד?

מייאש... בינתיים נוסעת עם רדיו בפול ווליום

• תוכן חדש...