Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני התחדשתי. abarth punto supersport, esseesse

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שגם בחר להתקין את הקיט הזה ברכב שלו, מסכים איתך לגמרי :)

שים לב שלא חסר רכבים יקרים שבהם יש סוג של "ג'ויסטיק" או בקר שליטה אחר מרכזי כדי לשלוט על מערכות הרכב, במקום מסך מגע.

!AWDSOME

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בווקסהול/אופל אינסיניה ששכרתי לא מזמן היה מסך מגע, אבל בכל הפונקציות כמעט ניתן היה לשלוט מכפתורים בהגה, ובמה שלא אפשר היה לשלוט מטאצ'פד עם היזון חוזר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יפה מאוד בלבן!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפורה? שו אפורה?

בא נסגור על OFF WHITE.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אפורה. אפור מלט זה הצבע הרשמי (או אפור בטון, משהו שקשור לבנייה בכל מקרה...).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

עד עכשיו הייתה הוט האצ׳ אחת הרנו מגאן rs, שגרמה לי לחשוב לוותר על הסטייה שלי לטרובו דיזל. עכשיו יש שתיים... סע בדרכים טובות

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

במיוחד בשבילך URBAN, פורד מוציאים גרסת דיזל של הפוקוס ST. מעניין אם יקראו לה STD... ;)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

יפהפייה, בעוד כשנה רציתי לרכוש אחת כזו משומשת ושמתי לב שהיצע דל... מקווה שתגדיל אותו :)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

ההיצע דל איך שלא תסתכל על זה... יש סה״כ 17 כאלה בארץ ורק אחת נותרה באולם התצוגה. לא צפויות להגיע עוד.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

• תוכן חדש...