Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני התחדשתי. abarth punto supersport, esseesse

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקווה שלא ידיחו אותי מקהילת האיטלופילים, אבל הפונטו הזו נראית כל כך הרבה יותר טוב מה 500 אבארט.

אף פעם לא הבנתי את החיבור בין העיצוב הבסיסי החמוד של ה 500 לבין המראה הקרבי של האבארט.

מזל טוב, יופי של בחירה!

אתה מודח!

סתם, יש משהו קצת יותר קרבי בעיצוב של הפונטו. אבל מצד שני יש משהו מושך \ קוסם יותר ב500, לפחות לטעמי האישי ;)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

תכלס ערן, קלקלת רצף. היו לנו ביחד סוד, 147 ובראבו. אם רק היית לוקח 500 היינו סוגרים סרייה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

'צטער איתי... שניפגש שוב על ג'וליה ב2016...?

תודה למשבחים, אני רק שמח שכל אלה שאוהבים את הצבע נתנו לה לשבת כמה חודשים באולם באין מפריע ;)

אכן נדירה, אני אוסף איטלקיות נדירות מאז הפונטו קבריו האדומה (היו שתיים בארץ כמדומני. מכרתי הרבה מעל מחירון, בזכות זה) דרך הבראבו הידנית המאובזרת (אחת, בהזמנה מיוחדת. לא מוכר עדיין!) ועכשיו זו. תורם הרבה להנאה, אפילו שלא קשור ישירות לנהיגה.

למי ששאל, כן השרות בסמל"ת בדרך כלל טוב, באבארט טוב ואישי במיוחד, משלב ההתאמה האישית (באבארט יש הרבה אפשרויות, ביחס לסגמנט שבו בד"כ יש דגם אחיד והבדל רק בצבעים), דרך המסירה והיחס אחר כך.

חוץ מזה, היה נחמד לפגוש היום את החבר'ה של העקרבים יחד במפגש מועדון אלפא בהרצליה, ניפגש שוב בשבוע הבא!

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הנה כמה תמונות פנים (אם כי של רכב תאום ולא ספציפית של זאת)

behe3uga.jpg6ajerapa.jpgyde8ydyh.jpgsydu3u3a.jpgte5y9y8e.jpg4ajepemy.jpgu8atavyz.jpgja9uzupy.jpg

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

תתחדש, רכב מדליק בצבע מדליק עוד יותר. נראה כמו הוטאץ' אמיתי ולא צעצוע (ע"ע 500 לגרסאותיו)

לגבי התמונות של האינטריור : מאכזב קצת שאין צג טאץ' שמהווה סטנדרט בכל ליסינגטומטית בשנת 2014 אבל זה לא אמור להוות שיקול לבחירה או אי בחירה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מחט הסל"ד מאירה כך באמת או שזה טריק חשיפה של המצלמה?

חשיפה

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
לגבי התמונות של האינטריור : מאכזב קצת שאין צג טאץ' שמהווה סטנדרט בכל ליסינגטומטית בשנת 2014 אבל זה לא אמור להוות שיקול לבחירה או אי בחירה.

תהרוג אותי, לא מבין מה הקטע של מסכי מגע ברכבים. זה גורם לנהג להסתכל על הצג בזמן הנהיגה, כדי לאתר את ה"כפתור", בעוד שעם כפתורים רגילים, את הפעולות השוטפות אפשר לעשות מבלי להסתכל.

קחו עוד כמה תמונות, בשביל הכיף, באדיבות העקרביה בפייסבוק.

1-f3.jpg

f1.jpg

f2.JPG

!AWDSOME

פורסם

לגמרי, מסכי טאצ' זה TURN OFF רציני - בוודאי לרכב כזה. רכב לא צריך להציע צעצועים לנהג אלא רק תפעול אופטימלי בקצות האצבעות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם (נערך)
תהרוג אותי, לא מבין מה הקטע של מסכי מגע ברכבים. זה גורם לנהג להסתכל על הצג בזמן הנהיגה, כדי לאתר את ה"כפתור", בעוד שעם כפתורים רגילים, את הפעולות השוטפות אפשר לעשות מבלי להסתכל.

קחו עוד כמה תמונות, בשביל הכיף, באדיבות העקרביה בפייסבוק.

הטאץ' עצמו מיותר אבל זה מביא בדרך כלל גם מערכת עם תצוגה באיכות גבוהה יותר ונוחה יותר לתפעול עם אופציה ל GPS , OPS ,מצלמת רוורס ואף שליטה על הסלולרי. (אולי אפילו הצגת פרמטרי דיאגנוסטיקה על גבי המסך)

אני אישית עובד עם הכפתורים מההגה.

בנהיגה ספורטיבית ברור שזה לא מעניין אף אחד , אבל מי מאיתנו נוהג בכבישי נהיגה על בסיס יומי? לרובינו זה רכב יום יומי ושם אין רע בקצת צעצועים.

בכל מקרה- הייתי מעדיף דיסקים מחוררים ו/או מחורצים + מערכת בלימה של ברמבו :)

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...