Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני התחדשתי. abarth punto supersport, esseesse

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי היא יפה, נדירה, רועמת ונושמת, והשם המלא שלה ארוך ואריסטוקרטי, אבארט פונטו איוו סופרספורט עם קיט אסהאסה, ואם זמן ההקפה שלה בנורבורינגשלייפשטראסה וואטאבר אולי נופל משל פוקוס ST או 208GTI זה לא באמת מעניין אותי, כי היא איטלקיה עם אופי של עקרב (או להפך) חדה ומחודדת ויושבת על הכביש כמו שצריך, והקליפרים שלה צהובים ועוד כל מיני סיבות חשובות וחשובות פחות.

ותודה לר.ח. הצלם הצמוד...

Facebook-20140717-104545.jpg

Facebook-20140717-104607.jpg

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש! אהבתי

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש!

חדשה או משומשת?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

וואי וואי וואי...

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

תתחדש וברוך הבא לקבוצה (המוסד פתוח, אל תתן לעמיקם להפחיד אותך :) ). באמת רכב יפה ובשילוב נדיר.

מקווה שנחזור לשגרה בקרוב, ונוכל כולנו לצאת לאיזה טיולון בכבישי הצפון

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

וואו כמה שהרכב הזה יפה ובצבע הזה בכלל אין מה לדבר.

בתור בעלים של פונטו איבו רגילה, אני פשוט מקנא בך, אבל קנאה טובה.

תתחדש, תהנה, תתגרזן, אבל הכי חשוב, תשמור על עצמך ועל האוטו. לא בהכרח בסדר הזה :p

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...