Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 3 שנת 2006,

צמיג אחד הוחלף בשנת 2008 ושאר השלושה בסוף 2009 (4109, קרי, שבוע לפני ינואר 2010).

1. באופן כללי, לא קשר למצב הצמיג והק"מ, האם יש פרק זמן מומלץ להחלפה (לדוגמא, כל 4 שנים?)

2. הצמיג נראה קצת יבש ובחלק קטן מהמקומות אולי קצת סדקים, אבל כל החריצים בולטים היטב ואין טשטוש/החלקה של הצמיג,

כיצד ניתן לדעת האם הם דורשים החלפה? לא מכיר אישית מישהו שמבין בתחום ואני סומך עליו.

3. כיום יש לי רביעיית צמיגי קונטיננטל, שלמיטב הזנתי גם בפעם הקודמת הם עלו יותר אבל החלטתי לרכוש אותם,

כעת כשביררתי, צמיג של קונטיננטל עולה 400-450 ש"ח כולל מע"מ ועבודה (רביעייה = 1,600-1,800 ש"ח), האם מחיר סביר?

בנוסף, אם מעוניינים בחברה טובה, האם קונטיננטל מומלצת והאם יש המלצות נוספות?

4. הציעו לי צמיגים של חברות אחרות (אינני זוכר את שמן) "בדיוק באותה איכות, חברה בת של X ייבוא מ Y וכו'"

בעלות של 300 ש"ח לצמיג, סה"כ 1,200 ש"ח לרביעיה.

בנוסף, אם מעוניינים בחברה זולה יחסית אבל עדיין טובה, איזו חברה מומלצת ומה בערך העלות?

תודה.

פורסם

יש מספר דיונים בנושא בפורום, בצע חיפוש.

אבל בגדול-

1. משרד התחבורה אוסר התקנה של צמיגים שעברו יותר מ-6 שנים מאז ייצורם. וזה כשהם מאוכסנים כראוי.

מה אתה חושב על צמיג שכבר מותקן 4-5 שנים על הרכב וחשוף לפגעי מזג האוויר, עומס הרכב ותנאי הכביש הישראליים?

2. הגומי מאבד מתכונותיו עם השנים ללא קשר לכמות הסדקים או עובי הסוליה הנותרת. תוכל להעלות תמונה לקבל חוות דעת ויזואלית בלבד משאר החברים.

3+4. סביר לאיזו מידת צמיגים?! כנ"ל לגבי המלצות.

פורסם
יש מספר דיונים בנושא בפורום, בצע חיפוש.

אבל בגדול-

1. משרד התחבורה אוסר התקנה של צמיגים שעברו יותר מ-6 שנים מאז ייצורם. וזה כשהם מאוכסנים כראוי.

מה אתה חושב על צמיג שכבר מותקן 4-5 שנים על הרכב וחשוף לפגעי מזג האוויר, עומס הרכב ותנאי הכביש הישראליים?

2. הגומי מאבד מתכונותיו עם השנים ללא קשר לכמות הסדקים או עובי הסוליה הנותרת. תוכל להעלות תמונה לקבל חוות דעת ויזואלית בלבד משאר החברים.

3+4. סביר לאיזו מידת צמיגים?! כנ"ל לגבי המלצות.

א. כלומר, להבנתי אין כלל טעם להעלות תמונות לפורום, מכיוון שלאור הסעיף הקודם מומלץ להחליף את רביעיית הצמיגים,

אולי לא חובה מחר על הבוקר, אבל בתקופה הקרובה מומלץ להחליפם, הבנתי נכון?

ב. אני כרגע לא ליד הרכב, אבל לפי רישיון הרכב מדובר על 195/65R15

תודה רבה!

פורסם

א. להזיק זה בהחלט לא יזיק. מומלץ? רצוי? כנראה שכן.

האם הם יכולים להחזיק עוד שנתיים? אולי. להתגלגל הם כנראה ימשיכו, השאלה היא מה יקרה בעת הצורך - תמרון התחמקות חריף או בלימה חזקה.

ב. מה שברשיון הוא שקובע.

ג. השווה מחירים באתרים הנפוצים Tires4U, TireDeal, TireClub.

צמיגי קונטיננטל PremiumContact 2 נמכרים לדוגמה כעת באתר Tiredeal במחיר של 375 ש"ח לצמיג.

* אין צורך לצטט הודעות מעליך.

פורסם

אם הרכב שלך לא חונה כל הזמן בצל, לדעתי אין טעם אפילו לעלות תמונות.

לשאלתך, אם רוצים צמיגים יחסית זולים, האופציות הן פאלקן ze912 או Toyo CF2.

צמיגים טובים Bridgestone b250

Goodyear efficient grip.

Continental premium contact.

Michelin energy saver.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה לכולם, אני לא מעוניין לחסוך אבל גם לא לרכוש את היקר ביותר,אלא מותג טוב בעל קונצנזוס.

האם קונטיננטל עונה על הדרישה?

מה זה קונטיננטל premium contact? דגם משנה? חשוב לציין זאת ולא רק קונטיננטל?

פורסם

קונטיננטל זאת חברה אשר מייצרת דגמים שונים של צמיגים. אחד מהם נקרא פרמיום קונטקט. דגם מומלץ מאוד אבל יקר. פאלקן וטויו עולים משמעותית פחות, אבל אין חשש מבחינה בטיחותית. היה לך ניסיון טוב עם צמיגים של חברת continental. אין סיבה לא לקנות אותם שוב, הדגם הספציפי מומלץ. יש גם דגם יותר זול שנקרא eco contact. הוא פחות מומלץ ואני לא בטוח שקיים במידה שלך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

''אם הרכב שלך לא חונה כל הזמן בצל' - זו טעות נפוצה.... רוב הנזק לגומי של הצמיג זה האוזון באויר ובהשוואה לכך קרינת השמש היא נזק מישני.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם (נערך)

לרכב שלא עומד בשמש אין את הנזק המשני. לכן הצמיגים מתייבשים פחות.

בכל מקרה, ממה שהבנתי, רואים סדקים. לכן אין התלבטות - צריך להחליף, הצמיגים ישנים מאוד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

להבנתי, אלו המומלצים.

1. כשרוכשים צמיג, כמובן שעדיף תאריך חדש ככל שניתן, אבל מה המינימום שיש להתעקש עליו? שנת יצור לא יותר מחצי שנה לאחור? יותר? פחות?

2. במידה ומשהו מהרשימה אינו מומלץ, אשמח לדעת.

3. במידה ויש המלצה נוספת משמעותית שחבל לפספס, אשמח לדעת.

4. ראיתי שמדובר בפחות או יותר מחירים דומים, פשוט לחפש את המחיר הטוב ביותר לאחד מהמותגים שברשימה?

5. אם מישהו יודע אם מבצע משתלם לאחד מהצמיגים שברשימה, אשמח לדעת.

Continental Premium Contact 2

Bridgestone b250

Michelin Energy Saver

Goodyear Efficient Grip Performance

פורסם

אני התקנתי לפני חודש רבעייה של ברידג'סטון B250 ב1500 ש''ח כולל איזון.

Vlad היקר המליץ לי עליהם,אני מרוצה מהם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מלאי, מחיר , תאריך ייצור.

אני לא הייתי פוסל צמיגים עד שנה תאריך הייצור, כמובן, כמה שיותר טריים ככה יותר טוב.

לא הכל יש במלאי בכל צמיגיה - תעשה סקר טלפוני. אולי צריך להזמין את הדגם ואת המידה הנכונה - יכול לקחת יום- יומיים.

כמובן, תשים לב שקוד מהירות לא פחות ממה רשום ברישיון הרכב (אם רשום) .

פורסם

תודה, נראה שהקונטיננטל שבמבצע שהוזכרו כאן הכי משתלמים.

אגב, אינני רואה קוד מהירות ברישיון (מאזדה 3 שנת 2006)

פורסם

התקשרתי בנוגע למבצע של TireDeal בנוגע לקונטוננטל Contact Premium 2 שמופיע באתר,

מכיוון שאינני מכיר את האתר לא רציתי לבצע הזמנה עם פרטי אשראי, וכשחזרו אלי בבוקר מסתבר שהמציג הזה כבר לא קיים,

בדקתי במקום נוסף ומסתבר שאכן יש בעיה באספקה של הדגם הנ"ל.

במקומו יש את Continental ContiEcoContact CP שאני מבין שהוא פחות טוב, לא?

אם כן, נותרנו עם:

Bridgestone b250

Michelin Energy Saver

Goodyear Efficient Grip Performance

• תוכן חדש...