Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הונדה סיוויק 2006 סדאן החדשה עם מערכת מובנית.

כרגע הדבר היחיד שהוספתי לה זה קומפוננט קדמיים של מורל דוטק אוביישן שמותקנים ברכב.

 

יש לי מספר שאלות ואני אשמח שאנשים פה יאירו את עיניי..

 

1. הבנתי שכדי לחבר מגבר וסאב צריך מנחתים, ושמנחת אוטומטית מוריד את איכות הסאונד באופן משמעותי.

זה נכון?? אם יש מנחתים איכותיים ששומרים על האיכות מה המחירים ומה מומלץ להביא. אם יש קישור אני יותר מאשמח.

 

2. מה ההבדל בין מערכת מולטימדיה מקורית למערכת תואמת מקור? ואם הבאתי מערכת מולטימדיה דאבל דין האם ניתן לחבר אליה ישירות מגבר וסאב כבר בלי מנחת ושטויות? הנה מערכת שראיתי באיביי במחיר רצפה http://www.ebay.com/itm/Hot-7TFT-Screen-Car-Radio-DVD-Player-GPS-Navigation-For-Honda-Civic-2006-2011-/121355291180?pt=US_Video_In_Dash_Units_w_GPS&hash=item1c4156ca2c#shpCntId

 

3. בשורה תחתונה בהתלבטות בין מערכת דאבל דין למנחת מה הייתם ממליצים לעשות?? הדגש הוא איכות מוזיקה וחיבור מגבר וסאב. GPS וכו' זה נחמד אבל פחות קריטי.

 

4. באופן כללי במידה והסתדרתי כבר על מערכת\מנחת .. ואני רוצה להביא סאב ומגבר כשהכיוון שלי הוא SQ או SQL .

אזה סאב טוב הייתם ממליצים להביא למגבר JBL GTO 1004 ומורל דוטק אוביישן ב600 שח בערך.

 

5. יש לי רמקולים אחוריים 6X9 של מורל טמפו שעדיין בניילונים לא התקנתי ברכב כי יש לי מאחורה כניסות 6.5 .

ניתן לחבר אותם שם בכל זאת??במידה ולא אם יש מישהו שרוצה לקנות אז בכיף הם סתם בקופסא שלהם בצד

 

תודה מראש

פורסם

לגבי סאב, תנסה לשמוע סאבים של ground zero, אני באופן אישי אוהב גם דיוק אבל לא יכול לוותר על כוח ומאוד התחברתי לסאבים האלה.

×
×
  • תוכן חדש...