Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי לפני כחודש i10 חדשה בצבע כתום.

העניין הוא כזה - גם בחנייה שלי בעבודה וגם בחנייה ליד הבית, האוטו עומד כל היום בשמש, כמעט ולא מקבל צל כי הבניינים מסביב נמוכים.

השאלה שלי - חוץ מהאי נוחות של להיכנס לאוטו לוהט בקיץ, האם הצבע של הרכב צפוי להראות סימני דיהוי יחסית מהר ואם כן על כמה זמן מדובר? שנה שנתיים 3 שנים?

אני כן יכול לעשות מאמץ ולחנות את הרכב במקום מוצל, אבל זה יהיה לי פחות נוח כי אני אצטרך להרחיק לכת בחיפושים. השאלה אם זה שווה את זה, כי אני כן רוצה לשמור על צבע הרכב.

בנוסף, האם יש צעדים אקטייביים חוץ מלחפש חנייה אחרת שאני יכול לעשות? למרוח איזשהו חומר פעם ב?

תודה

פורסם

תוך כמה שנים לא יהיה כלום בטח לא תוך 3.

מציע לך ליישם ווקס או אוטם צבע,זה יכול למזער נזקים,או לשים כיסוי רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצטרף ליוליאן ואוסיף,לא פחות חשוב הוא לקנות סוכך שמש ולהניח על החלון הקדמי כאשר אתה מחנה את הרכב, זה ישמור על הפלסטיקה הפנימית של הרכב שעלולה להנזק הרבה לפני הצבע החיצוני.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

יש לי VW כסוף מטלי. עד לפני שנה !!! הרכב שנת 2002 !! הוא בן 11. לא היו סימני דהיה / קלופים / כלום.

והוא כל יום וכל היום וכל הערב והלילה נמצא בשמש/ גשם/ ברד/ שלג.

טיפה היגיון. הצבע עמיד לשמש. ווקס וחרם איכותיים אחרים ישמרו עליו. אבל זה לא מצב שבלעדיהם הצבע יעלם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם יש לך חניה קבועה בעבודה או ליד הבית מומלץ בחום לקנות סוכך נייד. השמש תפרק לך את הצבע ותוך שנתיים שלוש כבר תתחיל לראות פיטריות של השכבה העליונה שמתקלפת בעיקר על מכסה המנוע והגג.

פורסם
יש לי VW כסוף מטלי. עד לפני שנה !!! הרכב שנת 2002 !! הוא בן 11. לא היו סימני דהיה / קלופים / כלום.

והוא כל יום וכל היום וכל הערב והלילה נמצא בשמש/ גשם/ ברד/ שלג.

טיפה היגיון. הצבע עמיד לשמש. ווקס וחרם איכותיים אחרים ישמרו עליו. אבל זה לא מצב שבלעדיהם הצבע יעלם.

עד שתעשה פחחות וצבע ותראה כמה שהצבע שלך דהה לאומת הגוון המקורי. יש לי חניון תת קרקעי בבית כך שהאוטו די הרבה לא נמצא השמש. עדיין אחרי 3 שנים ההבדל בגוון בולט.

פורסם

אצלי האוטו בן שנתיים בלבד, ומטופל בשטיפה עצמית עם ווקס/אוטם צבע משנה אחרי רכישתו (נכנסתי לסרט הזה רק שנה אחרי שקניתי את הרכב לצערי)

אני כבר חושב שיש הבדל בין איך שהוא נראה כחדש לבין איך שהוא נראה עכשיו. לא שעכשיו הוא נראה גרוע, הוא נראה כמו חדש לגמרי. אבל יש לי הרגשה שאם אני אעמיד אותו ליד קיה ריו אדומה חדשה, אני אראה איזשהו הבדל.

אבל אני מבין שזה מפני שהצבע אדום. צבע אדום זה לא צבע טוב בארץ הזאת. :lol: (גילוי נאות: אני אשקלוני)

פורסם

לבן, אבל כזה רגיל, לא מטאלי ולא "פנינה".

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נכון- לבן שנהב.

לאחרונה היה תיקון פחחות, לא רואים הבדלים מהותיים בגוון הצבע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

1. מסכים מאוד לגבי כיסוי לדאשבורד, גם פנים הרכב לא יהיה חם מאוד ובעיקר הפלסטיקה תשמר.

2. אכן תיישם ווקס או אוטם צבע, אני עושה זאת כל 3 חודשים אחרי השטיפה והפלסטלינה מורח ווקס של מגוויירס, בדיוק אתמול עשיתי ווקס לרכב.

3. תמיד כשיש מצב לחניה מקורה, לך על זה.

4. אם יש לך כוח השתמש בכיסוי, לי אין את הכוח לכיסוי ובעיקר חושש משריטות בהורדת הכיסוי עם האבק שהצטבר

בהצלחה!

פורסם
אם יש לך חניה קבועה בעבודה או ליד הבית מומלץ בחום לקנות סוכך נייד. השמש תפרק לך את הצבע ותוך שנתיים שלוש כבר תתחיל לראות פיטריות של השכבה העליונה שמתקלפת בעיקר על מכסה המנוע והגג.

אצלי לא היה,אצל אבא שלי לא ולאף אחד שאני מכיר שרכב חדש הגיע למצב של קילופים תוך שנתיים.

גם לא ראיתי אף רכב בן שנתיים ויותר עם קילופים,לרוב מדובר על רכבים ישנים.

לרוב מאיתנו אין חניה בצל,ורוב הרכבים ללא קילופים,בטח החדשים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם תשמור על הרכב מבחינת ניקיון ויישום ווקס/אוטם צבע מידי מספר חודשים, אין שום סיבה כי הצבע יתקלף שכן אתה כך תשמור על הצבע...החומרים האלה עוזרים גם בהברקה שלו וגם מסייעים מנזקי הסביבה, לכלוך, דוחים מים וגם כנגד הקרינה החזקה של השמש.

בהצלחה.

פורסם

תמיד אמרתי שזה ווקס זה כמו קרם הגנה,לא יציל נגד סרטן העור,ואבל יכול להוריד סיכויים.

פורסם

משהו כזה, כן :)

אם אתה מעדיף, אפשר לעשות שימוש באוטם צבע שבגדול זה אותו עיקרון, אני אישית מסתפק בווקס לרכב כל 3 חודשים.

• תוכן חדש...