Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי רכב מאזדה לאנטיס 99 מנוע 1.6,במהלך נסיעה שמעתי רעשים מוזרים, והבחנתי שהחום מנוע למעלה, התברר שהתפוצץ צינור והמים יצאו, מדובר בצינור מתכת ארוך עם כמה צינורות שמתחברים אליו שיוצא מהמשאבת מים למנוע, גררתי למוסך והמוסך החליף את הצינור (3 ימים עד שהגיע החלק) במחיר של 400 ש"ח כולל העבודה (200 צינור 200 עבודה), כשבאתי לקחת את הרכב, ביקשתי שיבדוק ראש מנוע הוא בדק ומיד אמר שהלך ראש כי הלחץ עולה מאוד, גם אח"כ כשסגרתי את מכסה הרדיאטור והנעתי כל המים יוצאים מהצינורית של הלחץ, וגם כמה טיפות יצאו מהאגזוז אבל לא רציני, המכונאי רוצה על שיפוץ ראש מנוע (פירוק שליחה למחרטה והרכבה) 2400 ש"ח.

1. האם זה מחיר סביר או יקר

2. האם זה בטוח רק ראש מנוע או שיתכן שיתברר אחר כך שיש נזק גדול יותר

3.האם נכון שאחרי שמחליפי ראש מנוע הרכב כבר לא מה שהיה והוא כל הזמן מעשן ועושה בעיות

4.כמה אמור לעלות החלפת מנוע לרכב הנ"ל

5. האם אני יכול בבית עם ידע טכני לא רב לפרק ראש מנוע לבד ולקחת למחרטה (ולחסוך את התיווך של המוסך) או שצריך ציוד מיוחד או ידע מיוחד

6. לגבי שאלתי על המחיר, אני גר בסמוך לכפר ערבי, התקשרתי למוסך אחד והוא מבקש 1500 ש"ח על שיפוץ ראש מנוע + רדיאטור ואחר מבקש 900 ש"ח על שיפוץ ראש מנוע + ניקוי רדיאטור (כמעט שליש מחיר!), האם יש סיכון לעשות שם ומה פשר ההפרשים הגבוהים

ודבר אחרון האם המוסכניק יכל לבדוק לפני התיקון של הצינור את הראש מנוע, והעדיף לתקן, או שאי אפשר לדעת לפני שמתקנים.

תודה לכל העוזרים:idea:

עריכה אחרונה על ידי meirkoen
פורסם

2400 ש"ח זה מחיר סביר רק שצריך לברר מה נעשה בכל שלב, ושהסדנה והמכונאי לא בררה.

ראיתי כבר מוסכניק (מאלו המומלצים) ששיפוץ ראש אצלו מסתכם בפירוק, גירוד ושיוף שאריות האטם ויאללה להרכיב,

אז קח גם בערבון מוגבל גם הצהרות לגבי מה נעשה/יעשה באוטו ללא נוכחותך.

• תוכן חדש...