Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מציע לך לבדוק את היונדאי I10 לדעתי טובה מהפיקנטו,זאת בזכות מושבים תומכים יותר,דשבורד נאה יותר עם 2 צבעים ותא מטען גדול יותר.

טוב עכשיו שמתי לב שאתה מחפש אוטומט,אם כך אני מציע לך לבדוק את המיצובישי ספייס סטאר,היא תהיה חסכונית יותר,מרווחת יותר,מאוד מאובזרת.

המרחב הפנימי של הספייסטאר הוא יחסית מוגבל והרכב צפוף, לא ברור לי איך הגעת למסקנה שהיא מרווחת, לרכב הזה גם יש גיר אוטומטי רציף שלא כזה בנהיגה כמו שיש בגיר אוטומטי רגיל לשם השוואה. אני חושב שחסיכון זה לא הכל וגם באחד המאמרים שעברתי עליהם פה בייעוץ ראיתי שציינו את הנושא ש'לא קונים רכב רק לפי החור של הדלק'

פורסם

כשאתה משווה רכב מסוים,אתה צריך להשוות אותו למתחרים או לרכבים במחיר שלו.

הספייס יותר מרווחת מרכביי המיני שדומים במחיר,ומזכירה חלק מהסופר מיני.

הרציף בהתחלה מעט מוזר,אבל תוך יום יומיים אתה מתרגל אליו.

מה שאתה חושב שחיסכון זה לא הכול,זאת הדעה שלך!

מענייןמאת תסביר שהאלטו נמכרת כמו לחמניות חמות ושוק המיני פורח?

לכול אחד יש העדפות שונות,לכן זה שקראת מאמר ואתה חושב שזה ככה כי אמרו,זה לא מדד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
דברתי שוב פעם עם אבא והחלטנו לעשות "ירידה לצורך עליה" -לקנות רכב בן שנה שיענה על כל הצרכים ויהיה פחות יקר.

ירידה בשנים ועליה בתמורה :)

אז מה הכיוון? אני הגעתי בדיוק למסקנה שלכם לפני חודש לערך שקניתי את הרכב שלנו.

אחרי נסיעות מבחן וכו' ראיתי שאני קונה רכב יד 2 בן שנתיים - שלוש מהסגמנט הבכיר יותר ובדר"כ הרכבים האלה נוסעים מעט מאד ק"מ.

לפיכף האתה מקבל רכב במצב טוב אבל בדרכ ללא אחריות או אחריות מוגבלת של שנה.

אבל שוב אצל רוב הרכבים בקטגוריה הזאת למעט הTsi DSG זה לא משנה כלכך :)

Alfa 159 TBi

פורסם

אין לנו צורך ברכב מקטגוריה בכירה יותר (סופרמיני).

אם ה"כוכב" של מיצובישי היה נמכר בסביבות 50K ,היינו קונים אותה רק אם היה ניתן לפרוס את היתרה לתשלומים עם 0% ריבית.

אולי נחכה כחצי שנה.

על מרווח מאחורה ובבאגאז אבא יוותר כי אין באמת צורך ברכב מרווח, על בטיחות ,חסכון בדלק,אחזקה זולה (או סבירה) לא היינו רוצים לוותר.

אולי הפונטו היתה יכולה להתאים אך אבא חושש לקנות פיאט.

• תוכן חדש...