Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מעוניין להשתדרג ולהחליף את הרכב ,

המטרה שלי היא להגיע בסכום אגיוני לרכב מנהלים מרשים ובעל נוכחות (שימשוך קצת את העיין זה בסדר)

הסכום שיש לי זה בערך סביב 120 אלף ש"ח , אני יודע שיש רכבי יוקרה שלא הולכים לפי המחירון ויש אפשרות לקחת אותם במחיר מפתיע .

חשבתי על כל מני רכבים ועד שהגעתי ליגואר XF , אני אשמח לקבל חוות דעת על הרכב , טיפולים, חלקים , איכות הרכב , נסיעה , ביטחות , החזקה , אמינות , ובכלל באופן כללי מה דעתכם .

ובנוסף כמה באמת הרכב הזה הולך מתחת למחירון ?? ראיתי שמחירון של 2010 נע סביב ה160000

לא רציתי מרצדס או BMW , אני לא בחור מבוגר והXF בצורה החדשה שלה מאוד ספורטיבית ומדליקה ובכלל אם זה בצבע שחור .

אשמח לקבל את תדעתכם בעניין,

תודה מראש.

פורסם

בזמנו עבדתי ב"מאיר", נהגתי בעיקר בהונדות ווולבואים, יצא לי לנהוג כמה פעמים בXF מנוע 3 ליטר, אני אשווה אותה מול וולבו S80 והונדה לג'נד.

בגדול התאכזבתי ממנה.

מבחינת נוחות היא לא עומדת ברמה של הוולבו לא במתלים ובטח ובטח לא במושבים, מול הלג'נד אני לא בדיוק זוכר, היא גם קצת קשיחה ובעלת מושבים נחותים מהS80.

בתנאי היום-יום מנועי הטורבו של וולבו (2.5 ליטר וכמובן שה T6) וגם ה3.7 של הלג'נד חזקים יותר, אבל כמובן לא מורגש חוסר בכוח בXF :)

עיצוב הפנים והחומרים ביגואר בהחלט טובים ומיוחדים, אבל מעולם לא הצלחתי להבין איך להפעיל את המערכות בפנים הרכב וכל שינוי תחנה ברדיו או כיוון מזגן הם הרפתקה, בלג'נד על אף שהחומרים והעיצוב לא מדגדגים ליגואר המצב מעט יותר טוב אך תפעול מערכת השמע, הניווט וקישוריות בלוטות' עדיין מסורבלים, בוולבו לעומת זאת הכל ברור וקל לתפעול, מבחינתי זה יתרון בטיחותי אדיר. אני אישית גם אוהב את העיצוב הפשוט, החומרים בנקודות המגע טובים, אבל אם מחפשים אפשר למצוא פה ושם פלסטיקים "פשוטים".

היגואר היא היחידה שתמיד נהגתי בה בתנאים מנהליים, אז קשה לי להשוות, אבל הלג'נד על הנעתה הכפולה דיי נחמדה לרכב כזה מגודל ומדושן, לוולבו יש יכולות טובות סה"כ (ואפילו מצויינות בגירסת T6 על 300 סוסיה והנעתה הכפולה), אבל הנאה מנהיגה אגרסיבית זה לא הקטע שלה.

ממה שכן יצא לי להתרשם ביגואר הוא מהיגוי חד.

מבחינת בטיחות זכור לי שהיגואר זכתה רק ב4 כוכבים במחני הריסוק, לא יודע אם הלג'נד נבחנה באירופה, בכל מקרה חיפוש באינטרנט יעלה תוצאות ללא בעיה.

אמינות, עלויות אחזקה וכו', אין לי מושג.

פורסם

הוולו בענייני רכב זקן מדיי , וכבד . יכוללהיות שלא בעוצמת המנוע שלו אבל כך הוא נראה בעייני .

הוא גם פחות מרשים , המטרה שלי היא לרכב מנהלים מרשים עם לוק טיפה ספטורטיבי ולא זקן מדיי.

העלת פה את העניין של ההונדה לג'נד , אז ללא ספק זה גם רכב שנראה לי מעניין .

אני כרגע נוסע על הונדה אקרוד 2008 הדגם המפואר אקסקטיוטיב עם העור גימורי עץ מנוע 2.4 וכל מה שמסביב.

אז גם האופציה של הלג'נד באה בחשבון , ואם עבדת שם אז אשאל אותך לגבי תחוזקה של הרכבים האלה

הלג'נד מול הXF , מה את יכול לספר לי על זה , מה לדעתך מתוך אחד שישב על שתי המכוניות האלה עונה על הדרישות שלי , פאר נוכחות אמינות , וגם רכב שיראה מפואר ומושך .

תודה מראש

פורסם

אם אני הייתי צריך לבחור, הייתי הולך על הלג'נד, היא כייפית יותר ואני אוהב את זה שהיא לא ממותג יוקרתי.

אני גם חושב שהיא קצת יותר מאובזרת, גם מבחינה בטיחותית (בקרת שיוט אדפטיבית, התראות על תאונה ועוד), שים לב ב2010 היו שתי גירסאות ואני לא זוכר את ההבדלים בינהן.

בניחוש שלי היא גם אמורה להיות אמינה ומעט שפויה יותר לאחזקה.

כמו שאמרתי מבפנים היגואר היא נראית הרבה יותר טוב, גם מבחוץ.

מבחינת נוכחות ומראה מושך, זה ממש עניין של טעם.

• תוכן חדש...