Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשקט ובלי פרסום, למעט עירנות של וכמה אנשים שעוסקים בנושא וכמה כתבים, מתגלגלת הצעת חוק שתאפשר 'חיפוש סמוי' בבתים. בלי ליידע ובלי להודיע.

בעברית: המשטרה תוכל להכנס לבתים לחטט ולחפש, בלי נוכחות הבעלים, וגם לא תהיה חייבת ליידע אותם. חיפוש וחיטוט בכל פינה בבית של כל אחד ואחת,, גם במידע דיגיטלי.

רע, מפחיד, שלטון אפל, כל המילים הכי קשות - בקרוב במדינת ישראל.

אין פרטיות. כלום !

אין לי בעיה אישית בנושא, ואני בעד שלפעמים צריך קשיחות לחקירה או מידע מודיעיני, אבל בחוק הזה, שיוחל על כל התושבים, נראה לי שהמחוקקים עוברים הרבה קוים אדומים.

כנראה שגם לא יהיה בחוק טיפול בשמירת המידע שהושג, וזליגתו לרשת היא רק עניין של זמן (ולא נגיד באיזה נסיבות ולמי יהיה כדאי). צאו מהנחה שאי אפשר להגן על מידע שעבר למחשב של רשות ציבורית (הרי מה שמצאו יוכנס למאגר נתונים במחשב ציבורי) , ובואו לא נסטה ולא נכנס כרגע לדיון על אבטחת מידע - כי החומרה היא במה שנמצא בתהליך חקיקה.

אומנם יצטרכו אישור משופט, אבל אני מניח שהם ניתנים בקלות ובלי התעמקות בנסיבות.

גגלו לעוד פרטים, או קיראו באתר של עו"ד דן חי כלכליסט ואצל נועם רוטר (המוכשר, לטוב וללא כל כך טוב, לדעתי).

קשה לדעת מי יזם את הצעת החוק האומללה הזו. פה ושם מציינים שציפי לבני היא העומדת מאחורי הההצעה. (גלגלו לאמצע הדך לכותרת "פרטיות")

אוי לנו!

עריכה אחרונה על ידי רוכב בודד
ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אם...

נראה לי שהמחוקקים עוברים הרבה קוים אדומים.

כנראה שגם לא יהיה בחוק טיפול בשמירת המידע

אומנם יצטרכו אישור משופט, אבל אני מניח שהם ניתנים בקלות ובלי התעמקות בנסיבות.

איך אתה יכול לאמר:

רע, מפחיד, שלטון אפל, כל המילים הכי קשות - בקרוב במדינת ישראל.

אין פרטיות. כלום !

על בסיס כל כך הרבה הנחות לא מבוססות.

כלומר, לא הבנתי מה אתה טוען ובקישורים שהבאת יש את אותו מאמר, שוב ושוב.

אתה קראת את לשון ההצעה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...