Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i30 או ולוסטר 2014?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין שני דגמי 2014 של יונדאי: i30 premium (צבע לבן) או veloster inspire (צבע כחול)

לשני הרכבים מחיר דומה.

אני רווק, לרוב נוסע לבדי ברכב, מעוניין שיהיה יפה וצעיר מצד אחד ומאובזר ושימושי מצד שני. לא מתכוון לאמץ את הרכב בנסיעות יותר מדי...

בI30 PREMIUM אני מתבאס שהמושבים בצבע בהיר (מתלכלכים מהר+ הצד האחורי שלהם בצבע שחור) אבל יש סאן רוף.

בVELOSTER INSPIRE אני מתבאס שאין סאן רוף ושהאבזור חלש יחסית (אין בלוטות', אין בקרת אקלים)

מה דעתכם?

איזה דגם מנצח מבחינת:

1. סחירות (עיקר הסיבה שאני שוקל את הI30 במקום הוולוסטר)

2. נראות (זה רק אני או שיש יותר מדי דגמי וולוסטר על הכביש?)

3. צריכת הדלק האמיתית?

4. בכלל....

בנוסף, מישהו יודע אם רכב מתחמם יותר כשיש סאן רוף?

תודה

פורסם

אני הייתי היום בסוכנות. לדעתי בין המשפחתיות שלהם היום דווקא ה-I35 מעניקה את התמורה הכי טובה למחיר.

מבחינת אבזור גם ה-I30 לא עשירה במיוחד, אין בקרת אקלים, אין מראות מתקפלות, הג'אנטים קטנים (15 אינץ') ודיי מכוערים - קצת מאכזב.

לגבי התחממות תא הנוסעים, הכיסוי לסאנרוף שם אטום ולא רשת כך שלא צפויה בעיית התחממות לעומת רכב ללא סאנרוף.

לרווק צעיר אני חושב שהוולוסטר הכי מתאימה, היא נראית מצויין לדעתי ומצוידת בגיר קצת יותר מודרני משל המשפחתיות הסטנדרטיות של יונדאי. אם כבר נגעת בצבע אז לדעתי היא הכי יפה בצהוב.

אתה נעול על יונדאי? בדקת את הסיאט לאון החדשה? קצת יותר זולה וגם יותר מאובזרת.

פורסם

1. אני דווקא חושב שהוולוסטר תהיה סחירה יותר בשוק המשומשות מהi30. בעוד 3 שנים השוק יהיה מוצף בi30 וi35 מליסינג אבל ולוסטרים מליסינג יהיו קצת פחות. עם כל הכבוד, נראה לי שתקציבי הפרסום של חברות הליסינג גדולים מתקציבי הפרסום שלך.

2. נראות - חד משמעית ולוסטר.

3. אין הרבה הבדל בין הדגמים, זה זניח. אם אתה מחפש רכב חסכוני, יונדאי זה לא הרכב בשבילך.

4. בכלל - קיה, חברת הבת של יונדאי, נותנת היום תמורה טובה יותר לכסף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

במחירים האלה הייתי מציע לשקול ברצינות את הלאון החדשה. בשתי הגרסאות 1.4tsi וגם ה1.2tsi שניהם רכבים יותר זריזים ומהנים לנהיגה

מהוולוסטר( לא מעמיד בכלל להשוואה את הi30) ובנוסף גם יותר חסכוניים בצריכת הדלק. הלאון מגיעה מאוד מאובזרת ומפנקת לדעתי.

מאמין שגם הסחירות תהיה יותר טובה.

• תוכן חדש...