Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 13K , רק לא צרפתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם , אחרי לא מעט עמידה בשוליים עם כל מיני פיאטים ופג'ואים של 4K הגיע הזמן להתקדם , ולהכנס לראש הישראלי החכם-רק יפני (ואם ממש מתעקשים אז גם גרמני) , אני עושה ביום 19 ק"מ , מחפש רכב עם התנהגות ממש מעט טיפה ספורטיבית וגם מראה ממש נגיעה של מראה ספורטיבי , לא משנה ידני או אוטומט (יש לי רשיון 4 שנים ובחיים לא היה לי אוטומט) להלן האופציות המפתות:

סיוויק 98'-2000 דגם 1600 אוטומט - הבעיה - אין הרבה עם סנרוף. והידניות שחוטות.

סיוויק הצ'בק 98-2000' - אוטומט לא נוגע מסיבה של חוסר סחיבה והתנהגות גרועה עם נפח 1400 והידני שבורות אז רק אם מציאה...

איביזה 2001-2002 ידני 1.4/1.6 נראת לי אחלה אופציה אבל עוד 4K אפשר לקנות את ה2003 המדהימה!

אקורד 98-2000' - הכל טוב אבל בעיות חניה ואוכל דלק

מאזדה לנטיס 2000-2001' נדוש

זהו חברים , אם אפשר חוות דעת נוספת או אולי לתקן את מה שאני חושב ולחדש לי דברים ולהוסיף עוד אופציות.

Tuning:lol:

פורסם

יש לך צורך במשפחתית או סופר מיני גם מתאימה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את האמת במרכב בפנים אין הבדל בין המשפחתיות שהעלתי לבין הסופר מיני , ההבדל הוא בגאז' שזה יתרון. לא מייחס משמעות רצינית לגודל הרכב אבל גם לא אמריקאית.:-P

פורסם

תבדוק את יונדאי גטס,רכב בסיסי אכן אמין מאוד,נסה למצוא רמות איבזור GLS/GLI,ברמת איבזור GLF יש כרית אויר 1 וללא ABS.

יש גם כמה אקסנטים נחמדים ביד2,גם רכב מאוד אמין ועם תא מטען גדול יותר,ככה שזה יתאים לך אולי יותר.

יש גם את הדייהטסו YRV,היתרון שיש לה תא מטען מאוד פרקטי 5 דלתות לכן אתה יכול להכניס בצורה נוחה דברים גדולים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תבדוק את יונדאי גטס,רכב בסיסי אכן אמין מאוד,נסה למצוא רמות איבזור GLS/GLI,ברמת איבזור GLF יש כרית אויר 1 וללא ABS.

יש גם כמה אקסנטים נחמדים ביד2,גם רכב מאוד אמין ועם תא מטען גדול יותר,ככה שזה יתאים לך אולי יותר.

יש גם את הדייהטסו YRV,היתרון שיש לה תא מטען מאוד פרקטי 5 דלתות לכן אתה יכול להכניס בצורה נוחה דברים גדולים.

זה סתם פחי זבל , ביקשתי חוות דעת על המכוניות שהעלתי ****וקיבלת התראה על העלבת חבר פורום****

פורסם

אתה צודק,סליחה,הרכבים שאתה נתת שיא הטכנולוגיה והפינוק.

פורסם
אתה צודק,סליחה,הרכבים שאתה נתת שיא הטכנולוגיה והפינוק.

הם נראים הרבה יותר טוב והם לא יונדאי זה לא אישי אבל לא אוהב קוריאני.

פורסם

אני בשלב הזה הייתי מפסיק לעזור לך.

הבנאדם לא חייב לך כלום.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

מעבר לעובדה שהוא לא חייב לו כלום (ואף אחד פה לא חייב לו כלום כאן),

אני חושב שיש צורה יותר נחמדה לענות לבנאדם גם אם הרכב שהציע לך לא מוצא חן בעינייך,

מעבר לכך שמיהרת לפסול מכוניות וכמו שאני מבין אתה ישראלי מצוי שחושב שהוא מבין משהו ברכב, הראש הישראלי החכם - יפני, כן, לקנות רכב ששובר את הגב משנתון ישן במחיר מופרז זה צעד נורא חכם, מה אני אגיד לך. :lol:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מעבר לעובדה שהוא לא חייב לו כלום (ואף אחד פה לא חייב לו כלום כאן),

אני חושב שיש צורה יותר נחמדה לענות לבנאדם גם אם הרכב שהציע לך לא מוצא חן בעינייך,

מעבר לכך שמיהרת לפסול מכוניות וכמו שאני מבין אתה ישראלי מצוי שחושב שהוא מבין משהו ברכב, הראש הישראלי החכם - יפני, כן, לקנות רכב ששובר את הגב משנתון ישן במחיר מופרז זה צעד נורא חכם, מה אני אגיד לך. :lol:

חח ****נחנקת? שתה מים! חח לא בבית ספרנו**** נו באמת אז מה עדיף צרפתי נוח ובעייתי?עברתי לא מעט צרפתיות

פורסם
חח נו באמת אז מה עדיף צרפתי נוח ובעייתי?עברתי לא מעט צרפתיות

קנית אוטו ב4000₪, מה ציפית?

ומבחינת נוחות נסיעה והתנהגות אין מה לדבר, הצרפתיות לרוב יודעות לתת מענה יפה.

סיפורים על צרפתיות לך תספר למישהו אחר, לא לי, יש לנו 2 בבית :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
קנית אוטו ב4000₪, מה ציפית?

ומבחינת נוחות נסיעה והתנהגות אין מה לדבר, הצרפתיות לרוב יודעות לתת מענה יפה.

סיפורים על צרפתיות לך תספר למישהו אחר, לא לי, יש לנו 2 בבית :)

כי רק אלו של ה4K ידניות והחדשות אוטומטיות עם גיר חרא

פורסם

הרבה דרישות+תקציב נמוך+לחץ קניה = חרא של קניה

מצטער להגיד לך, אבל בתקציב שלך לא קונים מה שרוצים(הונדה סיוויק עם סאנרוף ואגזוז לחץ) אלא קונים מה שיש שהכי שמור ומטופל.

פורסם

לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת: הייתי הולך או על הסיביק(יותר מראה ספורטיבי) או על הקורולה (שתיהן דומות מאוד בביצועים שלהם), הקורולה תהיה זולה יותר באחזקה באופן משמעותי(במידה ותמצא אחת שמורה).

(רוב הסיביקים בשנתונים האלה דיי שבורות ושחוטות).

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
כי רק אלו של ה4K ידניות והחדשות אוטומטיות עם גיר חרא

דווקא בחדשות שמו גירים רובוטיים ורציפים שבנתיים מראים אמינות מאוד גבוהה,

אם כבר האוטומטיות הישנות הן בעייתיות בגלל גיר DP0/AL4.

בקיצור, רואים שאתה ניזון מסטיגמות ומשמועות של ישראלים שלא מבינים כלום ברכב.

• תוכן חדש...