Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלהן , לפני תקופה קצרה רכשתי מאזדה 3,האצ'

בעקבות דרישת הביטוח הייתי צריך לבצע שינוי של הכספת מחשב .

ועל הדרך ביקשתי מהבחור שיתקין לי רמקולים טובים, בנוסף ל 6*9 של פיונר שהבאתי מהרכב הקודם שלי.

הוא הסביר שבמזדות יש רמקולי 5*8 ויש לו כאלה של סוני וזה ישמע מעולה .

לצערי זה נישמע ממש לא טוב . :\ חסר לי את כול המידל בשמע , הצליל עמום ובקיצור לא נשמע טוב .

הבחור טוען שזה פחות בעיה של הרמקולים ויותר בעיה של המערכת המקורית במאזדה , האם הוא צודק ? ומה עוד ניתן לעשות ?

תודה מראש חברים.

פורסם

תבדוק אם יש הגדרות ביחידת הראש (באס, מיד, טרבל) אשר ניתן לשפר בעזרתן את התוצאה - יתכן ובאמת המגבר הפנימי חלש מידי עבור הרמקולים החדשים - נשמע כמו שדרוג שגרר תוצאה לא רצויה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תחליף כמה שיותר מהר מערכת ,

הרמקולים של סוני גרועים ,

אבל תנסה לכוון אותם במערכת המובנת שלך.

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

• תוכן חדש...