Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשיתי צעד ענקי: התחלתי ערוץ יוטיוב!

ברווז

פוסטים מומלצים

זה לא פרוייקט שאריות במקרה הזה...

(לא שאני יודע מה לעשות עם כל השאריות שכן יש לי, ותאמין לי- כמו שאתה מתאר לעצמך- יש לי!)

קניתי לפני זמן מה לוח חמוד של אגוז, שתוכנן לפרוייקט מסויים. 

הפרוייקט השתנה והעץ הוחלף לבוק (עמידות טובה יותר למים). גם מהבוק יש לי לא מעט, כולם שאריות :LOL:- המפעל שאני עובד בו שמח לתת לי את השאריות האלו, כדי לחסוך בפינוי שלהם. WIN-WIN. אלו שאריות קטנות, ואני ממילא לא בונה בד"כ דברים גדולים. מתאים לי אש.

אז מהאגוז עשיתי בינתיים כמה פרויקטים קטנים, מיוחדים לליבי. זה אחד מהם. 

הופתעתי שהאגוז הזה בהיר מאד אחרי פיניש. בזמן העבודה איתו הוא ממש כמו שוקולד, ופתאום נהיה לי בהיר. 

לגבי העור, יש לי חתיכה ענקית שנותרה לי. כשנכנסתי לאירוע, הלכתי ל"האומנייה" (מקום קרוב אלי יחסית, שמלמד ומעביר קורסים) כדי להכיר טיפה את העולם, לרכוש כלים וציוד בסיסי, חומר וכו. 

מאז, לימדתי את עצמי המון, עשיתי כבר כמה וכמה פרוייקטים, מוצלחים יותר ופחות. עדיין לומד.

אני צריך בהזדמנות באמת לרכוש עור דק יותר ממה שיש לי. יש לי אפילו חנות קרובה מאד אלי, בחיפה. רק שהיא נסגרת בשעה 15:00. בעסה. 

כן הייתי מאד רוצה להכין לעצמי חגורה טובה, איכותית, אמיתית, בריאה כזו. רק מה, בגלל הגודל הפיזי שלי, אני צריך חתיכה ארוכה מאד- מה שהופך את זה לבעייתי מבחינת עלות. 

אפילו מצאתי את החותמת האולטימטיבי עבורי לסטמפינג- רגל של ברווז.

יום יבוא.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפני 7 שעות, ברווז כתב:

רק שהיא נסגרת בשעה 15:00. בעסה. 

מה קרה למשלוחים? או שמדובר בעסק ותיק שלא התחבר לאינטרנט?

בייחוד אחרי הקורונה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עסק ותיק. שכנראה גם מנוהל ע"י אזרח ותיק. עם הרבה ותק. 

ובלי קשר- יש חומרי גלם שלא מזמינים במשלוחה, אלא צריך לבוא, למשש, להסניף, ואז לעזוב את המוכרת ולמשש ולהסניף את החומר גלם. זה נכון פי 7 כשאתה עוד חדש בתחום ולא לחלוטין מבין מי-נגד-מי ומה בדיוק אתה צריך, לעומת מוכר מנוסה שכבר עבר את כל השאלות שלך פלוס שאלות מתקדמות הרבה יותר. ומי יודע, מאד יכול להיות שמנהלי החנות גם עוסקים במלאכה בעצמם, כך שיוכלו לענות לי על שאלות מאד טכניות, שאני כרגע מתקשה איתם (למשל, תפירה של 2 חלקים ב-90 מעלות כמו תחתית לשרוול).עוד לא פיענחתי את הסיפור הזה, ואחרי האב-טיפוס השלישי התייאשתי לתקופה די ארוכה. יש לי ניחושים לורסייה 4+5, מה יכול לעבוד, אבל אין לי עצבים לעשות את כל העבודה שוב, כנראה פעמיים,  רק כדי לגלות שצריך V6.0.

למשל. פה, ייעוץ של מישהו שמתעסק יכול לעשות ים של הבדל ולחסוך אפילו אבטיפוס אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, ברווז כתב:

משל, תפירה של 2 חלקים ב-90 מעלות כמו תחתית לשרוול

שלח את השאלות בפרטי או פה, מה שנוח לך.

ואני אעביר את השאלות לאבי, אולי הוא ידע לענות עליהם, התעסק בעבר בתפירת עורות בתור תחביב לסכינים שהכין.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

התעסק בעבר בתפירת עורות בתור תחביב לסכינים שהכין.

At first you had my curiosity But now you have my attention

צ'מע, פגעת פה בול בדיוק ב-2 נקודות מתוך 2 שמדברות אלי חזק :LOL:

אפילו חזק מאד... 

אבל, התפירה שאני מדבר עליה שונה בתכלית מתפירה עבור נרתיקים לסכינים. 

תודה רבה על ההצעה, מעריך את זה. 

ושאפו לאביך. איזה כיף לשמוע! עוד מישהו שאוהב ומעריך את התחומים, של יצירה ושל סכינים, זה תמיד מבורך מבחינתי. ממש כיף לשמוע. 

שאל אותו אם הוא מכיר את עמותת אנק"ה, אולי יעניין אותו אם הוא לא מכיר. 

• אהבתי 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...