Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לקבל עזרה בנוגע לרכישת רכב - יד 2 או משהו מחברות ליסינג. התקציב הוא כ-30K (טיפה פחות או יותר גם יתאים).

הדרישות: רכב מיני / סופר-מיני, שישמש בעיקר לנסיעות בתוך העיר, ומדי פעם נסיעות לטיולים מחוץ לעיר. הרכב משמש זוג צעיר ללא ילד.

חשוב לי: צריכת דלק חסכונית, עלויות אחזקה נמוכות (חלקי חילוף זולים, דגם אמין), ואם אפשר..כמה שיותר בטיחותי.

מה ההמלצות לרכב בסדר גודל כזה?

בתודה

איתי

פורסם

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חפש פיאט פנדה,מאוד חסכונית ואמינה,מעולה לעיר,יונדאי גטס ברמות איבזור gls/gli,פחות חסכונית אבל גם מאוד אמינה,גרנדה פונטו תהיה גדולה יותר,בטיחותית יותר אבל גם בין החיסכוניות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
חפש פיאט פנדה,מאוד חסכונית ואמינה,מעולה לעיר,יונדאי גטס ברמות איבזור gls/gli,פחות חסכונית אבל גם מאוד אמינה,גרנדה פונטו תהיה גדולה יותר,בטיחותית יותר אבל גם בין החיסכוניות.

תודה על התגובה. איזה שנים מומלצות לפיאט פנדה, או יותר נכון - מה אוכל לקבל במסגרת התקציב?

אשמח לקבל גם המלצות לדגמים נוספים. אולי יונדאי i10? או רכב מעט גדול יותר, אך ישן יותר?

תודה ויום טוב,

איתי

עריכה אחרונה על ידי itayab
פורסם

הפנדות עד 2011 היו זהות,רק ב2011 הרכב קיבל תוספת של 9 כ"ס,מעבר לזה בכול השנים המכניקה זהה.

היונדאי לא חסכונית כמו הפנדה,אבל כרכב צריכה להיות אמינה גם כן,אני בדעה של אם רכב מיני אז לפחות שיהיה חסכוני.

אפשר להציע רכבים משפחתיים אם לזה אתה מתכוון,אבל אתה סתם תרד בשנתון,על חיסכון של פנדה כבר אין מה לדבר לעומתם,אם הפנדה עושה בעיר 1/15.5 בערך משפחתית עושה גג 1/10.

פורסם
תודה על התגובה. איזה שנים מומלצות לפיאט פנדה, או יותר נכון - מה אוכל לקבל במסגרת התקציב?

אשמח לקבל גם המלצות לדגמים נוספים. אולי יונדאי i10? או רכב מעט גדול יותר, אך ישן יותר?

תודה ויום טוב,

איתי

בנוסף - יש לי אפשרות ל'ליסינג פרטי' עסקה של 18 חודשים, קיה פיקנטו LX, במחיר של:

-6,900 מקדמה (כולל קודן ושלטים)

-800 שקל לחודש

-אופציה: 350 שקל לחודש, חבילת ביטוח וטיפולים

האם זה משהו ששווה ללכת עליו?

פורסם

חסרים פרטים על העסקה של הקיה (אוטומט? יש בלון? כמה? הגבלת ק"מ?), בכל מקרה קניית רכב חדש, אפילו בעיסקת מימון אטרקטיבית יעלו יותר מרכב משומש שכבר הפסיד את רוב ערכו כחדש.

ב30 א' ש"ח אתה יכול לקנות סוזוקי אלטו ידנית 2010, היא יחסית אמינה, חסכונית מאוד (בערך כמו הפנדה, טובה מהגטס) ומציעה בטיחות ברמה דומה ואולי מעט עדיפה מול פנדה וגטס (תלוי ברמת האיבזור).

בשנים הללו גם רובן נמכרו בשוק הפרטי אז יותר קל למצוא אחת שמורה ועם עבר טוב, לעומת גטס שנמכרה ברובה להשכרות וליסינג.

פורסם
חסרים פרטים על העסקה של הקיה (אוטומט? יש בלון? כמה? הגבלת ק"מ?), בכל מקרה קניית רכב חדש, אפילו בעיסקת מימון אטרקטיבית יעלו יותר מרכב משומש שכבר הפסיד את רוב ערכו כחדש.

ב30 א' ש"ח אתה יכול לקנות סוזוקי אלטו ידנית 2010, היא יחסית אמינה, חסכונית מאוד (בערך כמו הפנדה, טובה מהגטס) ומציעה בטיחות ברמה דומה ואולי מעט עדיפה מול פנדה וגטס (תלוי ברמת האיבזור).

בשנים הללו גם רובן נמכרו בשוק הפרטי אז יותר קל למצוא אחת שמורה ועם עבר טוב, לעומת גטס שנמכרה ברובה להשכרות וליסינג.

תודה על העזרה. אין לי עוד פרטים מלאים לגבי הפיקנטו כי לא ביררתי לעומק.

הסתכלתי באמת על הבטיחות של הפיאט פנדה - וראיתי שהיא ברמה לא טובה כל כך. איזה רכב יש בטווח מחירים ודרישות שלי עם רמת בטיחות טובה מזו של הפנדה?

פורסם

עיקר הבעיה היא בתאונת צד,יש לך אץ גרנדה פונטו עם 5 כוכבי בטיחות אבל פה צריך להתמקד במנוע ה 1.4,יש לו 6 כריות.

יונדאי גטס מרמת איבזור gls גם בעלת 4 כריות.

לסריון אם איני טועה יש גם 4.

אם אתה נוסע בעיקר בעיר הבטיחות של הפנדה לא צריכה להיות גורם עיקרי.

פורסם
תודה על העזרה. אין לי עוד פרטים מלאים לגבי הפיקנטו כי לא ביררתי לעומק.

הסתכלתי באמת על הבטיחות של הפיאט פנדה - וראיתי שהיא ברמה לא טובה כל כך. איזה רכב יש בטווח מחירים ודרישות שלי עם רמת בטיחות טובה מזו של הפנדה?

כדאי לך לברר את הפרטים של הקיה יותר לעומק.. תאכלס יש לה 5 כוכבי בטיחות ואם העסקה שלך משתלמת, אז גם מבחינת בטיחות יצא לך שווה

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בנוסף - יש לי אפשרות ל'ליסינג פרטי' עסקה של 18 חודשים, קיה פיקנטו LX, במחיר של:

-6,900 מקדמה (כולל קודן ושלטים)

-800 שקל לחודש

-אופציה: 350 שקל לחודש, חבילת ביטוח וטיפולים

האם זה משהו ששווה ללכת עליו?

אשמח לקבל עזרה מחודשת בנושא הישן הזה -

כעת המחיר של עסקת הליסינג הנ"ל ירד ל-664 לחודש למשך 18 חודשים (+מקדמה של 6,900). האוטו חדש 0 ק"מ, אוטומט, עם הגבלה של 20,000 ק"מ בשנה. מקבלים החזר של 0.15 אגורות +מע"מ לכל ק"מ פחות מ-20000.

בסוף התקופה אני יכול לקנות את הרכב בהנחה של 12% מהמחירון, או פשוט להחזיר אותו לחברה.

האם האופציה הזו מומלצת?

או שמא כדאי ללכת על ליסינג פרטי דרך SUB LEASE של חברת LEASE4U שמציעים שיטת מימון שונה לגמרי? (החזר חודשי נמוך יותר כל חודש)

• תוכן חדש...