Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי תיקון גובה מתלה קידמי (הגבהה) בסיטרואן - המצבר של הרכב שבק תוך שבוע.

אני מני שאין מדובר במקרה - אלא בעבודה של המשאבה ההידראולית לפני הנעה ולאחר כיבוי מנוע....

האם התופעה מוכרת לחברים? האם סתם המצבר היה חלש?

תוך כמה זמן צפוי שהמצבר ישבוק (פריקות חוזרות ומוגברות) במידה ולפני כל הנעה ואחרי כיבוי - המתלים תמקנים את עצמם מהלך יחסית גדול - משהו כמו 10-12 ס"מ אני מעריך....

תודה למומחי הסיטרואן שיענו

פורסם

בשביל שאלה כזאת אתה צריך לציין את תאריך ההרכבה של המצבר, כשנקנה.

הנתון היחיד שאני מצליח למצא כאן זה 2004, אם המצבר משנת 2004 עם הרכב, אז ברור שהגיע הזמן להחליף.

אני משער שזה לא המצבר הראשון, אבל אז צריך עדכון ממך לגבי זה.

אם במהלך העבודה רוקנו את המצבר, אז זה דבר שהורג את המצבר. באופן כללי, למניעת נזק, אין לרוקן מצבר עופרת רגילה אל מתחת לחצי מהקיבולת שלו. וריקון מלא שלו יכול להביא למותו המוחלטת.

אם העבודה לא הייתה קשורה לשימוש מוגבר מידי במצבר, או היה מונע מספיק בין התנעות כדי לטעון את המצבר, אז אין קשר.

פורסם

לא רשמת בן כמה המצבר ששבק . לגיל המצבר [ברוב רובם של המקרים] השפעה מהותית על מצבו שכן מצבר אינו "חי" לאורך שנים לא מוגבלות.

לפני פירוק המצבר והחלפתו היה ראוי לבדוק אותו האם הוא פרוק או מת.

אם פרוק - בעיה ברכב

אם מת- מצבר שעבר זמנו. וזה יכול לקרות גם למצבר בתקופת האחריות שלו.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חברים השאלה לא היתה על המצבר (גילו היה 3 שנים).השאלה

היתה מאד ספציפית - האם מוכר למומחי הסיטרואן כי שינוי גובה מתלים משפיע לרעה על מצבר (ועכשיו אוסיף - מצבר בן 3 שנים).

עבודת שינוי גובה מתלים אורכת כחצי דקה ואיננה קשורה לפריקת המצבר או ניתוקו בפני עצמה.

נאמר - החפתי עכשיו למצבר חדש - ומה שמעניין אותי האם אני צפוי לפריקה מואצת שלו בגל שינוי מכאני ידני של גובה המתלה הקדמי - ותודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

אם חישן הגובה לא תקין דבר ראשון תופיע הודעה על תקלה במערכת המתלים.אני מבין שאין הודעה כזו ולכן אני לא מוצא קשר להתרוקנות המצבר ולכוון הגובה. דבר נוסף ברכב שלך ישנן הגנות על צריכת הזרם מהמצבר בכדי שלא יתרוקן והמחשב נכנס למצב חיסכון (ECONOMYMODE) בקיצור אני לא מוצא קשר בין כוון הגובה לפריקת הצבר

מוסך גבע -איבחון תקלות ע"י טכנאי מומחה פיג'ו-סיטרואן ללא תשלום

אתר הבית שלנו | פייסבוק | שרשור חוות דעת ב-CarsForum

• תוכן חדש...