Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ ברכישת) גולף 2014 - חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר עובר על צ'מפיון מוטורס לאחרונה, מחירי הגולף והפולו עלו אחרי החלפת הדורות בעוד שהם ירדו בכל העולם ( היצרן הוריד את מחירי המכוניות).

נראה שהם מנסים למתג את הגולף והפולו כרכבי פרימיום בסגמנטים שלהם, קצת מוזר בהתחשב שהגולף ערומה למדי בגירסתה בארץ.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כדי להוסיף את מה שאמרתי זה 6 אלף שקל

הגעתי ל140 אלף לרכב כזה , לא נראה לי שווה

לא מתקרב לסיאט לאון\איבזה מלא תקלות יש להם

אתה תחליט אם זה שווה לל או לא.

אנחנו נתנו לך את הפיתרון ( סיאט לאון).

אבל זה ברור שאתה בסוף תשלם את מלוא המחיר שמבקשים ממך בצ׳מפיון רק כדי ליסוע בפולקסוואגן ( לא רואה במותג הזה שום יתרון שמצדיק את זה).

מה עם הונדה סיויק, טויטה אוריס, פורד פוקוס?

בקיצור, אתה נעול על הרכב ובגלל לקוחות כמוך ( שהולכים ופוחתים) עדיין צ׳מפיון מעיזים לתמחר כך את רכבי המותג.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
משהו מוזר עובר על צ'מפיון מוטורס לאחרונה, מחירי הגולף והפולו עלו אחרי החלפת הדורות בעוד שהם ירדו בכל העולם ( היצרן הוריד את מחירי המכוניות). נראה שהם מנסים למתג את הגולף והפולו כרכבי פרימיום בסגמנטים שלהם, קצת מוזר בהתחשב שהגולף ערומה למדי בגירסתה בארץ.

שלא לדב על שער היורו - שירד.

גזלן נשאר גזלן. זה לא רק הם, כמובן, אבל אצלהם זה בולט. ראה תמחור ה- VRS בישראל לעומת יתר העולם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זכותם המלאה.

לא רוצים, אל תקנו, צ'מפיון לא מכריחה אף אחד לקנות ממנה מכוניות.

ולעיניין - למרות שאין שיפור גדול מהגולף 6, עדיין מדובר בקומפקטית הטובה ביותר שלא נכשלת באף תחום, אלא אם אתה חייב צעצועים.

העובד שלי קנה גולף 1.2 וקיבל חישוקי מגנזיום מתנה, שזה בערך המקסימום שאפשר להוציא מהם.

וכן, הוא ידע על הבעיות שהיו בשילוב DSG+TSI, אך מבחינתו אין לה תחילף, מה גם שהוא לא נתקל בשום בעייה, וכל המכוניות שלו נמכרו תוך כמה ימים, ובמחירים מלאים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
משהו מוזר עובר על צ'מפיון מוטורס לאחרונה, מחירי הגולף והפולו עלו אחרי החלפת הדורות בעוד שהם ירדו בכל העולם ( היצרן הוריד את מחירי המכוניות).

נראה שהם מנסים למתג את הגולף והפולו כרכבי פרימיום בסגמנטים שלהם, קצת מוזר בהתחשב שהגולף ערומה למדי בגירסתה בארץ.

למה זה נראה לך מוזר (לאור ההתנהגות השיטתית של היבואן בארץ) ?

ה"תופעה" הזו קיימת כבר זמן רב ותהייה (כנראה) כל עוד יש דרישה למותג.

alfa 156 2.5.

פורסם
למה זה נראה לך מוזר (לאור ההתנהגות השיטתית של היבואן בארץ) ?

ה"תופעה" הזו קיימת כבר זמן רב ותהייה (כנראה) כל עוד יש דרישה למותג.

לפני שנה המחירון של גירסת 1.4 ליטר היה 140 אלף, היום הוא 150 אלף.

מה ההסבר לעלייה של 10 אלף? אני לא מצאתי כזה.

פורסם

כבר בעת ההשקה של הגולף החדשה, גרסת ה-1.4 ליטר עלתה 146 אלף ש"ח. כך שהמחיר עלה, זה נכון, אבל ב-4,000 ש"ח ולא ב-10,000 ש"ח.

מה הסיבה? קטונתי מלקבוע, אבל לא מעט רכבים התייקרו השנה כמו שקורה בכל שנה. לא רק הגולף ולא רק בצ'מפיון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
( לא רואה במותג הזה שום יתרון שמצדיק את זה).

יש אנשים שכן רואים. כל אחד וטעמו. זה לגיטימי.

ואני לא מדבר רק על "מותג" אלא גם על המוצר בפני עצמו.

גם בהשוואה לסיאט, קצת יותר נוחות ועיצוב שונה, גם של הדשבורד - יכולים להיות שווים את הפרמיה לאנשים מסויימים.

כן. יש גם כאלו שנושא התדמית שווה להם כמה שקלים.

בעיני חלק, אותם רוכשי גולף לא הגיוניים ובמבט הפוך רוכשי סיאט אולי הגיוניים אבל חסרי סגנון/טעם. ווטאבר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

שי אתה צודק, אבל שים לב לשיקול של פותה"ש

לא מתקרב לסיאט לאון\איבזה מלא תקלות יש להם

זהו שיקול של בורות נטו, שהרי "בעיות" לכאורה, משותפות לכל רכבי הקונצרן, כולל VW. ומרגע שהשיקול הזה מנוטרל, שכן אותן "בעיות" יכולות לצוץ גם ב-VW, הרי שאין שום סיבה לרכוש את הגולף דווקא.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אההה. זה ברור. עד היום לא מצאתי הוכחה להבדל באמינות.

יחד עם זאת, לטעמי לפחות יש הבדל בצורת ההזדקנות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
כבר בעת ההשקה של הגולף החדשה, גרסת ה-1.4 ליטר עלתה 146 אלף ש"ח. כך שהמחיר עלה, זה נכון, אבל ב-4,000 ש"ח ולא ב-10,000 ש"ח.

מה הסיבה? קטונתי מלקבוע, אבל לא מעט רכבים התייקרו השנה כמו שקורה בכל שנה. לא רק הגולף ולא רק בצ'מפיון.

צודק, בהשקה הגולף החדשה עלתה 146 אלף, 141 אלף עלתה גולף דור 6 ואת ההוזלה של 100-200 יורו של היצרן תירגמו צ'מפיון לייקור של 5 אלף ואז עוד 4 אלף, כל הכבוד ליבואן :lol:

פורסם
זכותם המלאה.

חן, את האמירה הזו אני לא מבין. זכותם? אל תקנו? למה יש לי אפשרות אחרת לקנות פה איזה מרכבי VAG?

אז לא, לא זכותם. הם מנצלים ממשלה רופסת או ממומנת (לדורותיה) וחוסר אכיפה של נושאים כמו הגבלים עסקיים ורשות צרכנית. בכל מדינה מתוקנת יש תחרות. פה אין. אז לא, לא זכותם.

לו אני במשרד התחבורה/אוצר, הייתי מחייב אותם לגלגל את כל הנחת ה"ירוק" אל הצרכן; הייתי מחייב אותם להוריד מחיר אם העלו בגלל שינויי שער; ובכלל - מלבין פניהם עם עובדות (כמו מחיר הרכב בנמל אחרי מיסים) - שידעו כולם. אגב, ב"אותם" אני מתייחס לכלל יבואני הרכב, אבל צ'מפיון בולטים בהקשר זה - ולא לחיוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
זכותם המלאה.

ולעיניין - למרות שאין שיפור גדול מהגולף 6, עדיין מדובר בקומפקטית הטובה ביותר שלא נכשלת באף תחום, אלא אם אתה חייב צעצועים.

העובד שלי קנה גולף 1.2 וקיבל חישוקי מגנזיום מתנה, שזה בערך המקסימום שאפשר להוציא מהם.

וכן, הוא ידע על הבעיות שהיו בשילוב DSG+TSI, אך מבחינתו אין לה תחילף, מה גם שהוא לא נתקל בשום בעייה, וכל המכוניות שלו נמכרו תוך כמה ימים, ובמחירים מלאים.

לא נכשלת בשום תחום....?

שמעת על בעיות האמינות שלה, או על הגיר שעדיין מגמגם במהירות עירונית.

ברור שזה רכב מצוין, אבל להביא דוגמא של מישהו שיש לו רק כתובת אחת, הוא סוג של שפוט, לא מוכיחה שבאמת הגולף אינה ברת תחליף או תחרות.

יש היום המון מכוניות מצויינות כשלכל אחת היתרונות והחסרונות שלה.

לגולף יש גם מזה וגם מזה ובנוסף יש לה יבואן שכנראה עדיף לא להגיע למצב שצריך את השירות או התמיכה שלו.

פורסם

נסעתי ונהגתי בגולף MK7 הן בגירסת ה 1.2 והן בגירסת ה 1.4, ולמעט הרגשה מעט מוזרה, שרק מעטים ישימו לב אליה, תיבת ה DSG מתפקדת למופת, הן בהעלאת הילוכים והן בהורדת הילוכים.

מנוע ה 1.2 חדש לחלוטין, כך שמנוע ה 1.2 הקודם אינו רלוונטי עוד, ונכון לעתה, אין שום בעיות בתיבות ההילוכים בכל הדגמים שמתבססים על הפלטפורמה החדשה.

כחבילה, הגולף מכונית מעולה שלא נכשלת באף תחום, למרות שישנן מתחרות ברמה גבוהה מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...