Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

zmho5dng0nmw.jpg

שבונית מס חברים.

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

פורסם

זה אמנם לא הכסף העיקרי, אבל דחפו לך וישרים ותוסף דלק, שזה כמה מאות שקלים ביחד. להב תבקש שלפני שעושים טיפול שיתקשרו אליך ותאשר מה אתה רוצה להחליף ומה לשים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה אמנם לא הכסף העיקרי, אבל דחפו לך וישרים ותוסף דלק, שזה כמה מאות שקלים ביחד. להב תבקש שלפני שעושים טיפול שיתקשרו אליך ותאשר מה אתה רוצה להחליף ומה לשים.

האמת שהמוסכניק כשדיברתי איתו בטלפון והסברתי לו מה לבדוק ומה לא תקין

הוא אמר שהוא יחזור אליי אחרי שיבדוק הכל אם הצעה והכל

והוא לא חזר

פורסם
zmho5dng0nmw.jpg

שבונית מס חברים.

יש פה משהוא שיכול לתרגם לי את החשבונית ומה אומרת כל שורה וחלק ?

פורסם (נערך)

אני לא אתגרים כל שורה, אבל כן אגיד שכאן יש לך כמה טיפולים מסוגים שונים שהצטברו לסכום מכובד:

טיפול שמנים ופילטרים.

טיפול למערכת הבלמים (צלחות, רפידות, נוזל בלמים).

טיפול טיימינג עם כל מה שמסביב (רצועות, מותחנים).

המחירים אופייניים למוסכי היבואן ולחלפים מקוריים.

אני לא רואה משהו לא הגיוני בחשבונות הזאת, עשו לרכב חתיכת "יישור קו". לא תמיד יש את השילוב של טיפול גדול ועניין הבלמים. אצלך זה נפל יחד הכל ולכן זה כואב לכיס.

אם אתה מרגיש שמשהו לא כשורה, תחזור למוסך שביצע את העבודה. הם יבדקו ויסדרו במידת הצורך.

להחלפת טיימינג יש אחריות. אם הוא מורכב לא נכון, חייבים לסדר את זה לפני שייגרם נזק למנוע.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש כאן כמה מחדלים שפותח השירשור ציין ואנחנו לא מתייחסים אליהם והבולטים שבהם אם נעזוב לרגע את המחיר זה שמנהל המוסך ביצע תיקונים ללא עידכון והודעה ללקוח שדיבר איתו לפני כן בטלפון והוא פשוט לא חזר אליו ודבר שני גרימת נזק לרכב גם אם מדובר בפוליש בלבד אך מין הראוי שיעדכנו את הלקוח בשיפשוף שגרמו וזה מבחינתי היתנהלות בזיונית שעכשיו פותח השירשור צריך להיתמודד איתה מול המוסך שלא לדבר על הזמן שניגזל שוב מהלקוח.

פורסם

השפשוף יכול היה להיגרם בכל רגע לאחר הוצאת הרכב מהמוסך ועד שנתגלה בערב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תודה לכולם על התגובות והעזרה טוב נתמודד איתם בראשון

אבל שמישהו יסביר לי למה יש כל כך הרבה חגורות וסטים של רצועות

מה נסגר?

פורסם

החליפו רצועת טיימינג, ככל הנראה היו גם רצועות מנוע יבשות והחליפו גם אותן.

למען האמת לפי החשבונית הטיפול לא יקר, פשוט נעשו הרבה דברים בבת אחת ולכן המחיר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

המחירים סבירים.החלקים שהוחלפו במסגרת הטיימינג הם ע"פ הוראות יצרן.יתכן ולרכב נפוץ כמו פוקוס ניתן היה לפנות למוסך רגיל ולהוזיל את העלות.

• תוכן חדש...