Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

השבוע שטפתי את הקיה ריו שלי ובצד ימין בדלתות היה "שאריות" מדבקת ליסינג של אלדן משם נקנה הרכב .

כדי להסיר אותם אז קראתי שעם מים חמיים זה ירד , ירד זה כן אבל בגלל שהסרתי את זה בהתחלה עם הציפורן אז זה ירד חלקית וכאשר רציתי שיירד לגמרי אז השתמשתי בסקוץ כמו מטומטם והרי התוצאות :

20140601_193908[1].jpg20140605_153955[1].jpg20140605_154003[1].jpg

עריכה אחרונה על ידי sfargol
שכחתי להוסיף פרטים

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

וואי וואי, צריך להיות באמת משוגע כדי לשפשף את הפח עם סקוצ'.

קשה לי לשער אם פוליש יעזור :\

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

קשה לראות אם גירדת את הלכה לגמרי או את הצבע, הכתמים האלו לא ברורים תצלם מקרוב יותר.

אם במזל לא גירדת את הלכה לגמרי אפשר עם שלייף סבון ופוליש אגרסיבי להוריד את הסימנים.

תצלם תמונה ברורה יותר מקרוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אין בעיה אצלם את השריטות ממש מקרוב בתקווה שיהיה פתרון לזה ... ולהבא אשאל פה בפורום איך פעם הבאה לעשות דברים בלי לעשות על דעתי ! :)

פורסם (נערך)

אני רואה שאתה מרחובות. תאם איתי, ננסה פוליש אם אתה מעוניין בהודעה פרטית, אולי זה יעזור, קשה לראות בתמונות האלה מה המצב האמיתי. ננסה לעזור לך.

להבא אנא בדוק דברים כאלה בפורום, חבל על הרכב ;)

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

לדעתי פוליש יעזור כאן, נראה כמו נזק של כתמי שמש. אם תוכל לצלם את השפשופים בתאורה חזקה יותר ונקודתית על השפשוף זה יעזור לתת לך הערכת מצב

פורסם

לא שאני איזה דיטיילר או שמפנק את הרכב שלי יותר מדיי, אבל -

אני חושב שיש אולי מקום לפתוח פוסט חדש, על הדברים שאסור לעשות בטיפולים כאילו, שנוגעים לצבע/ריפודים/חומרי ניקוי אסורים/לכל מה שאתם דנים עליו פה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אה, תראה מה קפץ לי באוטיוב:

Car Scratch Repair - What To Do When You Scratch …:

אם אתה עובר באזור רמת גן אני יכול לנסות לעזור לך עם נייר שיוף ופוליש.

פורסם

בטח אחי ! :) עבדתי בלי מחשבה תחילה והייתי להוט להסיר את השאריות מדבקה שאלדן השאירו לי ..

• תוכן חדש...