Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח לקבל עיצה לגבי רכישת רכב לאדם גדול. מדובר באדם שמרגיש למשל נוח בשברולט קפטיבה אבל לא מרגיש נוח בשברולט קרוז או סוניק.

טווח המחירים הרצוי הוא עד 150,000 ש"ח. אם אפשר, רצוי שאורך הרכב לא יהיה יותר מ-4.40 ס"מ בגלל בעיות בחניה.

תודה רבה !

אליאור

פורסם

לדעתי אין מנוס מטיול בסוכניות הרכב השונות ובדיקה "על רטוב". כאשר לדעתי צריך להתמקד בג'יפונים השונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסה סיטרואן C3, היא די מרווחת ליושבים מקדימה לגובה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

C3 פיקאסו, יאריס ספייס ורסו, הונדה ג'אז יתנו המון מרחב לנהג מגודל בתוך רכב דיי קטן (סביבות 4 מ' אורך), וישאירו המון עודף.

כמובן שיש את הקטגוריה ההולכת ותופחת של ג'יפונים סופר עירוניים (טראקס, 2008 וכו') שיעלו יותר, ולא עדיפים בהרבה על על הרכבים המוזכרים בשורה למעלה.

ואם רוצים להתפנק, אולי עם קצת הנחה אפשר להשיג מרצדס B-קלאס.

אבל כמובן שחייבים לכתת רגליים בין הסוכנויות.

פורסם

שווה לבדוק אפשרות להנחה על פורד מונדיאו.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

נראה לי קיה ספורטג' יד שניה יעשה את העבודה . ובאמת כדי לבדוק רכבים חדשים בסוכנויות .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

בגלל שהדרישה שלך לרכב נובעת מטעם אישי, רק אתה יודע אם רכב הוא נוח לך מספיק או לא, אני מצטרף להמלצה שתלך לסוכנויות השונות כדי להתנסות ברכבים. זה יתן לך את האינדיקציה הכי טובה איפה הכי נוח לך.

הייתי הולך על הרכבים הגבוהים, הג'יפונים והג'יפים, שאולי ירגישו לך יותר מרווחים.

אופציה נוספת היא לחפש רכב FULLSIZE באמריקאית, משומש.

אני מאמין שאתה צריך רכב רחב כדי שיהיה לך נוח, בעל כסא נוח לאדם גדול.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)
שווה לבדוק אפשרות להנחה על פורד מונדיאו.

המונדאו באורך 4.84

הספורטג' 4.44

הבעיה עם הקשקאי זה שהוא צפוף, וכנראה לא יתאים...

רוב הג'יפונים שהם מרווחים - גדולים מהאורך שציינת ( 4.4 )

הייתי מנסה לבדוק גם את הסקודה ייטי, והרנו קאפצ'ור המפתיע בגודלו...

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
פורסם

שלום לכולם,

קודם כל תודה רבה על התגובות המהירות !!!

רציתי להוסיף שהנהג מרגיש בנוח מאוד ברכב הקיים שיש לו - שברולט אוואו ביג 2008 (מישהו יודע אולי מהו המחיר של רכב כזה ביד שנייה, במצב טוב מאוד למעט כמה תיקוני פחחות קלים?...).

נאמר לי שיש חברות שבהן עלות התחזוקה גבוהה יותר, בפרט חברות אירופאיות, ואמרו לי גם שחברות קוריאניות (כמו קאיה) הן גם יקרות בטיפולים ובתחזוקה. האם זה נכון?

אם אני מצמצם את הבחירה לחברות שבהן עלות התחזוקה והטיפולים איננה גבוהה, האם זה משנה את ההמלצות הנ"ל?

שוב תודה רבה לכולם,

אליאור

פורסם

אם הייתה אפשרות להתגבר על בעיית החנייה אז הקפטיבה ספורט היה רלוונטי.

יכול להיות שבטרייד אין של שברולט הוא יקבל מחיר סביר על אוואו או מחיר טוב על הקפטיבה.

פורסם

בדוק את השברולט טראקס. הוא גם נכנס בתקציב, גם קצר מספיק, וגם נוח לאנשים גדולי ממדים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שוב תודה לכל מי שעוזר !

אז ככה... הקטע של רכב גדול פיסית עולה רק מכיוון שהנהג הוא אדם גדול... מצד שני לרכב גדול כמו ג'יפ או ג'יפון יש גם עלויות גבוהות יותר (כמו שמצאתי באתר הזה: http://www.carcost.co.il/). אז אחת ההתלבטויות היא אולי לרכוש רכב של 3 דלתות בלבד שבו מושב הנהג יותר רחב, למשל הקיה סיד פרו, או אולי בכל זאת למצוא משהו שיהיה דומה לשברולט אוואו ביג שנוחה מאוד לנהג היום, כך שעלויות התחזוקה השונות תהיינה יותר נמוכות.

בינתיים אין עוד החלטה... חוץ מללכת לאולמות תצוגה ולנסות... מתוך הנחה שבחברות אירופיות התחזוקה יקרה יותר לעומת השאר, אני לא בטוח שאני צודק כאן..

ושוב תודה !

• תוכן חדש...