Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוללה בשלט של הרכב החליטה לגסוס דווקא בשבת ושאני משתמש ברכב יותר,הנורה מהבהבת ומודיעה על כך.

מדובר על סוללה A23.

האם ACE או הום סנטר מוכרות סוללות כאלה, כי מזכורני לא ראיתי שם.

אם מישהו מכיר מקום בהרצליה והסביבה אשמח לדעת.

מקסימום אבטל את האזעקה ואפתח עם המפתח.

תודה.

Miata ND2

פורסם

סוללת שלט של רכב - הייתי מחפש באיזו חנות נוחות או חשמלאי רכב מהמגזר. איני מכיר את האזור שלך, אבל בחיפה, למשל, יש כמה כאלה הפתוחים בשבת למרות שמיקומם אינו בשכונות ערביות.

אופציה נוספת - השתמש בשלט הרזרבי שאמור להיות לך.

וכאשר אתה קונה סוללה - קנה שתיים, השאר אחת בתא הכפפות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכל סגור, אפשר לפנות רק לרשתות שציינתי שפתוחות, לא אסע למגזר בשביל זה...

קטע מצחיק,בשלט החליפי זה גם קרה, הנורה הבהבה , ברוב טיפשותי חשבתי שזה בעיה בשלט, החלפתי אותו בשלט השני כאמור כי חשבתי שאחד הכפתורים נלחצו ובגלל זה הנורה מהבהבת, אפילו ניקיתי מגעים.

עכשיו כשזה קרה איכשהו עלה לי לראש שהבטריות ישנות לאללה וכנראה זה מהבהב מהסיבה הזאת.

Miata ND2

פורסם

הסוללה A23 לא פופלארית במיוחד ולא כולם מחזיקים אותה במלאי אבל הייתי מנסה לבדוק בפיצוציות וגם בסופר פארם.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק תודה באמת סופר פארם זה רעיון טוב, אלון קרביץ סגורים בשבת למיטב זכרוני , ודווקא חשבתי שהסוללה הנל פופולרית ונמצאת בהרבה שלטים

Miata ND2

פורסם

בכפר קאסם בכניסה בצד ימין יש חנות "טמבור" שמחזיקה סוללה כזאת (יצא לי לקנות כזו שם פעם).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ברשת אייס יש לך "עמדת מפתח" מן רשת כזאת של דלפקים לשכפול מפתחות\מנעולים והם מתעסקים גם בשלטים לרכבים. סיכוי גדול שתמצא שם את מבוקשך.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...