Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,הבעיה שלי שכשיושבים מאחורה הקומפוננט נבלע על ידי הסאב, ושומעים בעיקר באסים.

אז מי שיושב במושב האחורי לא נהנה.

לכן אני מחפש המלצה לקומפוננט חדש עד 900 ש"ח.

כרגע יש לי מורל טמפו מקדימה, סאב הרץ ES250(הסאב יוחלף גם בקרוב), רדיו דיסק קלריון 501A,

ושני מגברים Hifonics BRE100.4 לקומפוננטים ו GTO600.1 לסאב.

ההתלבטות שלי אם לקנות קומפוננט יותר איכותי מהמורל טמפו ולהרכיב אותו מקדימה. ואת המורל להעביר אחורה.

או לקנות עוד סט של מורל טמפו וזהו.

או שבכלל ללכת על 6X9 איכותי?

המלצות?

פורסם

אני במצב דומה לשלך למרות שעוד לא התקנתי את המערכת שלי..

פשוט קניתי קומפוננט מאוד פשוט לאחורה, ואת המורל אני מתכוון לשים מקדימה, אבל עכשיו לא בא לי להתקין בכלל את הקומפוננט הפשוט מאחורה..

בא לי למכור אותו ולקנות עוד מורל טמפו ולשים גם קדימה וגם אחורה.

פורסם

אתה תופתע מהאיכות של רמקולים 6X9 פשוטים ב350ש"ח...

לי יש את הרמקולים האלה של Kenwood ואני ממש מרוצה. (ז"א החברים מרוצים... כשאני נוסע לבד הם תמיד סגורים דרך הפיידר של הHU. אני נגד "במה אחורית" )

כמובן שזה לא איכותי כמו קומפוננט רציני אבל סה"כ הם יושבים על המגש של השמשה האחורית שמפזרת את הצליל יפה מאוד (הם בנוים לעבוד ככה. וזה יהיה מתאים גם לאיביזה שלך)

כל זה רק אם אתה מרוצה מהטמפו!

אם לא, אז ב900 ש"ח אתה בהחלט יכול להשתדרג ברמה מהטמפו בעיקר אם תקנה משומש.

פורסם

מקריאה באינטרנט הגעתי לשתי סטים טובים שנכנסים לי בול לתקציב

1- T165S Rockford

2- Dotech Ovation 6 Morel

מה מהם מומלץ יותר?

פורסם

לא מכיר את ה רוקפורד אבל ה דוטק סט נורא ישן , ספק רב שתצליח למצוא אחד חדש היום , המחליף שלו הוא וירטוס.

בהצלחה.

2017 Type R

פורסם

אני באופן אישי בגישה שאומרת שברוב המכריע של הזמן אני נמצא לבד ברכב או עם אדם נוסף שנמצא במושב הנוסע ואנחנו אלו ששומעים את המוזיקה ולכן לטעמי מיותר להשקיע סכום כזה כדי לשדרג את הסאונד עבור פעם ב... שנמצא מישהו במושב האחורי.

אני הייתי משקיע את הסכום הזה ועובר למורל וירטוס או למשהו דומה.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• תוכן חדש...