Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא שבחודש אחד אני וסבא שלי החלפנו רכבים.

אני רכשתי סיאט מי וסבא רכש טויוטה יאריס - שניהן חדשות כמובן.

אחרי אין ספור סרטונים ביוטיוב וקריאה בפורומים החלטתי לעשות גיחה ליעקב אלטר התותח ולבצע שם את הציפוי עבור שתי הרכבים.

הוא השתמש בתכשירי חברת nanolex והתוצאה הייתה מדהימה! הוא גם תיקן שתי שריטות קטנות ומעצבנות שהיו בטויוטה בדלת האחורית.

אני חייב לציין את העבודה שלו והשירות שהוא נותן לטובה, נדיר לראות אנשים כמוהו! פשוט אדם מדהים ומקצועי!:)

מכל הבחינות סבא שלי ואני יצאנו משם ממש ממש מרוצים.

מחר הרכב שלי (סיאט מיי שחורה) יצא משם , אני דיי מתרגש מהתוצאה המיוחלת לבוא.

רציתי גם לברר, האם מישהו שכבר עשה ציפוי עם מוצרי NANOLEX יוכל לדווח איך הם אחרי פרק זמן מסויים? עד כמה הם מחזיקים על הרכב?

20140517_102731.jpg 20140517_102922.jpg

20140517_102932.jpg 20140517_105932.jpg

20140517_110006_Richtone_HDR.jpg

עריכה אחרונה על ידי Shezif

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

קשה לראות הבדל על רכב עם צבע חדש,אבל אני בטוח המגע חלק,מה שכן אני חייב לציין לטובה,זה שסבא שלך עשה ציפוי כזה והבין מה זה בכלל

כבוד!:mm_yeah:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

באמת קשה לראות בתמונות את ההבדלים אכן מכיוון והרכב חדש.

מה שהניע אותי ואותו זה עקרון הזהירות המונעת.

סבא שלי פדנט בצורה יוצאת דופן, לא יצא לי להכיר הרבה אנשים כמוהו שיודעים לשמר ולשמור ברמה כל כך גבוה.

ואני? מקווה שלא רחוק ממנו ברמה....

מחר אעלה תמונות של הרכב שלי :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...