Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

כנראה שצרות מגיעות בצרורות,

טויוטה קורולה 2008 (אוגוסט, דגם SUN רובוטי)

בדרכם יש רדיודיסק מובנה.

כפתור הוואליום שהוא גם כפתור ההדלקה והכיבוי תקול, דהיינו הוא מסתובב סביב עצמו.

כשלוחצים ממש חזק אז יש תגובה.

במוסך מורשה יבואן אמרו לי שרק פירוק בשביל בדיקה יעלה 190 שח,

ולדעתם יש צורך להחליף את כל הפאנל בעלות של כ1200 שח מפירוק.

האם באמת צריך להחליף את הכל בשביל כפתור?

במחירים כאלו, האם יש לכם אולי רעיון למערכת חיצונית שאפשר לחבר לרכב? (חשוב לנו הדיסק בשביל השירים לילדים)

תודה מראש!

פורסם

הבעיה לדעתי היא שצריכים לפרק את כל הפאנל כדי לגשת ללחצן, יכול להיות שהתושבת של הלחצן נשברה, באססההה

אני אקפוץ בלי נדר לחשמלאי ונקווה לטוב, תחזיקו לי אצבעות

פורסם

במידה ויש לך איזשהו רקע בהלחמות, יכולת טכנית לפרק את הHU ולהגיע עד הכפתור התקול, יכולת לאתר את החלקים באינטרנט או בשד' הר-ציון בתל אביב - ממליץ לך לפרק ולנסות להחליף את הכפתור.

בדרך כלל לא מדובר בכפתור on-off פשוט או בפוטנציומטר אלא בכפתור "חכם" יחסית שהוא גם כפתור momentary וגם encoder לווליום. יתכן ויהיו לך בעיות למצוא את הכפתור בארץ ותצטרך להזמין מספקי רכיבים לתעשיה (mouser, digikey וכו').

פורסם (נערך)

האמת לא ממש מסובך לפרק את הרדיו

בעיקרון ארבעה חלקים של פנל המתכת בצדדים של הפנל המרכזי, יש להוציא את היחידה של פתחי המזגן העליון, ולבסוף ארבעה אומים ( 10 מ"מ ) והיחידה בחוץ

לדעתי תתקשר לפירוקיות ותחליף את כל הרדיו לאותו רדיו ממכונית מושבתת ( יעלה לך הרבה פחות מ 1500 ש"ח )

אם אינני טועה כל הקורולות בשנתונים של 08-11 מתאימים לך.

אפשרות שניה לפרק את הרדיו ולשלוח אותו לתיקון אצל טכנאי אלקטרוניקה ( אלא אם יש לך ידע בתיקונים - מקסימום תנסה והרסת את המערכת ותקנה מפירוק )

מצ"ב קישור לפירוק של הרדיו

- תראה איך מפרקים החל מדקה 1:30

בהצלחה ועדכן אותנו

עריכה אחרונה על ידי אחיעד
פורסם (נערך)
במחירים כאלו, האם יש לכם אולי רעיון למערכת חיצונית שאפשר לחבר לרכב? (חשוב לנו הדיסק בשביל השירים לילדים)

כן. אפשר לשים מתאם כזה ואז לקנות כל HU דאבל-דין אוניברסלי (אחד פשוט ב-500 שקל, או אפילו משהו עם מסך מגע צבעוני,GPS מובנה, דיבוריתBT כולל חייגן, DVD וכמובן CD, ואפילו מצלמת רוורס, במחיר שעדיין יגיע לקצת פחות ממה שביקש המוסך).

או לחליפין, לקנות HU עם כל הפונקציות שהזכרתי לעיל, שמותאם מראש ספציפית לקורולה, כמו למשל, זה. (נכון, זה כבר יצא כמה שקלים יותר ממה שרצה המוסך), אז אתה משמר שליטה מההגה (אם יש) והפעלת/עמעום תאורה יחד עם שאר תאורת הפאנל המרכזי.

עריכה:

אגב, אם אתה מסתפק בHU 1DIN "רגיל" (כמו ברכבים הישנים), שאפשר לקנות ב200 ש', אתה צריך תושבת כזו (שגם היא עולה, משום מה, שליש מזו של ה2DIN). ואתה גם מרוויח עוד תא לסיגריות והמצית :D

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ברשותי קורולה 2008 שהשבוע החלפתי לה את המערכת המקורית לדאבל דין חדש, במידה ותחליט לרכוש חדשה מטויוטה, דבר איתי לפני אדאג לעזור לך בדרכי

פורסם

הי, קודם כל תודה!!

הייתי אתמול במוסך, החשמלאי פירק את הפאנל ותיקן את הלחצן. הדבר היחיד שלא עובד עכשיו זאת התאורה שיש מסביב לכפתור ולא שמתי לב לזה.

גבה ממני סכום סמלי של 70 ש"ח.

במוסך המורשה בחדרה SOS רצו ממני 148 ש"ח + מעמ רק כדי לפרק לבדוק מה הבעיה.

פורסם

ההגדרה הנכונה זה "בורר" ווליום.

מה הוא עשה שם?

70 שח נשמע מחיר מעולה, השאלה שלי איך הוא תיקן את הבורר עצמו.

(אולי אני סתם חושב שזה מסובך, לא ראיתי כאלה של מערכות מפורקים)

פורסם

ראיתי אותו בעבודה, ובאמת לקוח לו הרבה זמן לתקן את זה, יש לו ידיים טובות.

הוא השתמש בין היתר בדבק מגע.

הדבר היחיד שלא עובד ושלא שמתי לב אליו כשיצאתי מהמוסך הוא הפקס לחד הכחול שיש מסביב לבורר.

ההבדל בין 70 שח לבין החלפת פאנל מלאה שהציעו לי במורשה יבואן זה הבדל של שמים וארץ .

פורסם

מעניין אותי לגבי הבורר, הוא שם אחר או שהוא שיפץ אותו?

הכחול הזה מסביב זה כנראה סיב אופטי עם נורת לד או משהו, תיגש אליו, יכול ליהיות שהוא שכח מזה בהרכבה חזרה.

פורסם

הוא השתמש באותו בורר, לא החליף חלקים.

לדעתי אין מה לגשת אליו, לא ראיתי חלקים שלא הורכבו בחזרה כשהייתי אצלו, יכול להיות שבעת הפירוק, משהו נשבר שם.

מבאס, אבל מצד שני מזל שהוא הצליח לסדר את זה בכלל.

רק שלא ידפוק אותי במכירה של הרכב, לפעמים אנשים יכולים להידבק לקטנות כאלו.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי נדפק הרדיו , קניתי רדיו ממישהו שיש לו קורולה 2008 , אני מבין שצריך לפרק 4 ברגים וזה יוצא החוצה , הרדיו שהוא הביא לי אין לה את המסגרת של הברגים האלו , לפרק את זה כאילו מהרדיו שאני מוציא איך זה הולך?

פורסם

מנצל"ש להמליץ על "ברוקס סטראו ברמת השרון".

החבר'ה שם מתעסקים בין היתר ברדיודיסוקים מקוריים של רוב המכוניות.

לפני שנוסעים ליבואן, שתמיד יגיד ש"חייבים להחליף וזה 2000 ש"ח", ממליץ לדבר איתם ולסגור את הסיפור ב400 ש"ח.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...