Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר שקרה בשישי האחרון בדרך חברון בירושלים,

היו חבילות של עיתון ישראל היום המחולק בחינם, הגיע אדם, לקח חבילה של 50 עיתונים שסגורה בבלה, שם באוטו שלו והיתכוון לנסוע, הגיע האחראי על הפצת העיתון והזמין ניידת משטרה בטענה שהאיש גונב עיתונים.

היה משעשע, אני כבר הלכתי.

היש דבר כזה?

האם משהו שמחולק בחינם ניתן לגניבה?

ההגיון אומר שלא.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

ברמה העקרונית אפשר לקחת יותר מ"שימוש פרטי", מן הסתם אין לאדם אחד מה לעשות עם 50 עותקים של אותו עיתון.

יש גם סיכוי לא רע שהחברים מהעיתון המתחרה מעלימים עותקים של מתחרים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המחלקים של ישראל היום לא נותנים יותר מעיתון אחד לאדם,אין לי מושג למה.

אולי האדם הזה פשוט רוצה שיהיו לו מספיק עיתונים כדי לשטוף את כל חלונות מגדלי עזריאלי :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא יודע באמת למה הוא לקח.

אני תמיד לוקח 8 עיתונים למקום העבודה שלי {אנחנו 18 איש, אני לוקח 8 ומחלק למי שרוצה.} אני מגיע ליפני המחלק הזה. אני לא מבין למה הוא מחלק אחד אחד. מה עדיף שכול החנות תצא אליו\ עליו ותיקח עיתון או שיתן לי 8-10 עיתונים?

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לגבי לחלק אחד לכל אחד - אני מניח שזאת דרישה של החברה, כדי למנוע מצב שהמחלק נפטר מהכל וסתם זורק כפולים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם לא משלמים למחלק לפי שעה - הוא מטומטם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר לגנוב סחורה שמחולקת בחינם, דוגמה-

אני מפרסם בשרשור המסירה פה מחשב למסירה.

אני שם את המחשב באוטו.

אני קם בבוקר ורואה את האוטו פתוח והמחשב איננו (שום דבר אחר לא נגנב, לא נגרם כל נזק לרכב).

למחרת מתפרסמת הודעה בשרשור "תודה לשי על המחשב!".

מה הדין ואיך זה שונה מהמקרה שתיאר פותח השרשור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה כבר פריצה/השגת גבול או איך שלא קוראים לזה המשפטנים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

והחבילות של העיתון שנלקחו, היו בחזקת הרבים או תחת השגחה?, הם היו תחת השגחה, האדם לא זרק את החבילות על האדמה והתחפף, הוא נשאר לחלק את העיתונים ולהשגיח עליהם.

פורסם

אני הנחתי שהחבילה היתה ליד המחלק או בתוך עגלה כלשהי, אבל גם אם זה נשאר ללא השגחה בכוונה במשך שעה וחצי, זו עדיין גנבה, אם התקלקל לך המנעול ברכב והשארת אותו למשך הלילה פתוח ביודעין (המנעול פתוח, הדלת סגורה), מחר בבוקר אתה לא רואה את הרכב, איך אמור לנהוג השוטר שיעצור במקרה את מי שנוהג ברכב שלך?

בכל מקרה, ההנחה היתה שסחורה שמחולקת בחינם לא יכולה להיות מוגדרת כגנובה, ההנחה הזאת לא נכונה.

פורסם

מן הסתם לא מדובר בסתם מישהו ומן הסתם הבחור שהתקשר למשטרה יודע למה הוא עשה את זה.

המתחרים עושים הרבה כדי לפגוע בעיתון הזה.

מכיר את זה מתחום אחר.

• תוכן חדש...