Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלפא, חבר של אחי עובד ב-GOOGLE, יהיה נקסוס 6 והוא יוצג מוקדם מהצפוי (ז"א לקראת אוגוסט - במקום נובמבר).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אלפא, חבר של אחי עובד ב-GOOGLE, יהיה נקסוס 6 והוא יוצג מוקדם מהצפוי (ז"א לקראת אוגוסט - במקום נובמבר).

מגניב, הוא במקרה יודע גם מי היצרנית?

פורסם

אלפא, על זה לא דנו. לפי הכתוב באתרי הסלולר השונים / פורומים של נקסוס, מסתמן שה-6 יהיה של HTC.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

אני עם הנקסוס חמש, הסוללה אכן נקודת התורפה, אבל ארבעה חודשים בלי תקיעה אחת זה משהו שהוא לא נתפס. אם אתה בן אדם רגיל עם מטען בית מטען רכב ומטען עבודה לא רואה סיבה לא ללכת עליו. הg2 אכן עם סוללה ענקית ומתפקדת מעולה,המסך שלי עולה מהר משלו בכמה מאיות שניה נניח והנקסוס זול יותר

אין בנקסוס שום דבר מגניב מבחינת הממשק, אולי אפשר להוסיף או משהו כזה אני מעדיף שלא לגעת.

לגבי בעיית המקום, מראש תזמין את גרסת ה32, חפש חבר בארה"ב ובמחיר נמוך מאוד יש לך מכשיר מהיר מאוד.

אני מריץ איתו סרטים בhd מדפדף בין יישומים הוא פשוט לא מתעייף

עריכה אחרונה על ידי -מוטי-
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כמו שאמרתי, אין הבדל במחיר בין הנקסוס לlg, כי זה מהעבודה.

וגם אין אופציה ל32 ג'יגה, אבל זה פחות משנה לי.

בסופו של דבר כנראה אלך על הlg, יש בו בעיקר יתרונות ומעט מאוד חסרונות על פני הנקסוס...

פורסם

אני הייתי באותה ההתלבטות שלך במשך מס' שבועות, וכמו שכבר קראת - אין מנצח חד-משמעי.

את היתרונות והחסרונות של כל אחד כבר ציינו לפניי, אני רק יכול להגיד שבסוף הלכתי על ה-G2 (32GB) בגלל היתרונות של הסוללה, מצלמה ובגלל שבאמת אין יותר מידי "זבל" שבא איתו. אמנם זה לא משנה לך, אבל כשבאתי לקנות נדהמתי שהוא אף עולה פחות מהנקסוס 5(הפרש של 100-200 ש"ח).

אני כמה ימים איתו (5 ליתר דיוק) וממש מרוצה. כמו לעבור מיונדאי גטס (אייפון 4) לניסן GT-R (LG G2) :-D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
אני הייתי באותה ההתלבטות שלך במשך מס' שבועות, וכמו שכבר קראת - אין מנצח חד-משמעי.

את היתרונות והחסרונות של כל אחד כבר ציינו לפניי, אני רק יכול להגיד שבסוף הלכתי על ה-G2 (32GB) בגלל היתרונות של הסוללה, מצלמה ובגלל שבאמת אין יותר מידי "זבל" שבא איתו. אמנם זה לא משנה לך, אבל כשבאתי לקנות נדהמתי שהוא אף עולה פחות מהנקסוס 5(הפרש של 100-200 ש"ח).

אני כמה ימים איתו (5 ליתר דיוק) וממש מרוצה. כמו לעבור מיונדאי גטס (אייפון 4) לניסן GT-R (LG G2) :-D

אנחנו באותה סירה :-D

שיפור עצום מאייפון 4 ל-G2 איתו כחודש ומרוצה עד השמים רק שבחים יש לי עליו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוו וואה, אייפוניסטים שמהללים ככה פלאפון אנדרויד,

אין מה להגיד, שוכנעתי :-)

• תוכן חדש...