Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני בטוח שהנושא נטחן פה ואף יותר מפעם אחת, אבל מנוע החיפוש של הפורום חושב אחרת-

קיצר- במידה ושניהם מוצעים לי מהעבודה, בדיוק באותם תנאים, מי משניהם עדיף?

אגב, הG2 גרסאת ה16 ג'יגה ולא 32...

פורסם (נערך)

שני המכשירים טובים, אם כי היתרון העיקרי של ה G2 הוא חיי הסוללה. 16 אל מול 32 ג'יגה לא צריכים להוות כלל שיקול לטעמי, הייתי מסתדר יופי גם עם 4.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אם אלו האפשרויות היחידות והתנאים אכן זהים לגמרי, אז הייתי לוקח את G2.

*מצלמה טובה יותר.

*סוללה טובה יותר ודי משמעותית.

אני מניח שיש עוד יתרונות כגון מכשיר עם יותר חיישנים וכדו'. אך זה מה שיצא לי לשמוע בעיקר על 2 הנ"ל מקרובי משפחה וחברים שמחזיקים בשניהם, ולא מנסיון אישי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
16 אל מול 32 ג'יגה לא צריכים להוות כלל שיקול לטעמי, הייתי מסתדר יופי גם עם 4.

כל אחד והדרישות שלו. אני הייתי צריך להוסיף כרטיס 64GB לגלקסי נוט עם 16GB.

אגב, זה החיסרון של שני המכשירים - אין אפשרות הרחבת זיכרון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נקסוס 5- פלאפון אנדרואיד פשוט ומנצח.

הG2 כבר בהגדרה של מכונת סמארטפון, מצלמה (שאגב- על הנייר יותר איכותית מהGO PRO HERO3).

אם אתה מחפש סמארטפון פשוט זה הנקסוס. הG2 לדעתי- ליגה מעליו.

אבל האייפון- אלוהי.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לתשומת לב פותח השרשור, לאחר העדכון לKK 4.4.2, הרבה מהמשתמשים של הG2 מתלוננים על חיי סוללה קצרים משמעותית ממה שהיו כאשר

המכשיר היה בגירסאת JB 4.2.2 .

לידיעתך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אוקיי, אז אני רואה שהדעות לא חד משמעיות- על כל המלצה לאחד יש המלצה לשני-

אם אני שם אחד מול השני:

ייתרונות לG2 - מצלמה, זמן סוללה, גודל מסך (לא ראיתי שהוזכר?)

ייתרונות לנקסוס - מערכת הפעלה מתעדכנת (וגם מגיעה יחסית נקיה משטויות- מבחינתי ייתרון),

טעינה אלחוטית (לא ראיתי שהוזכר ודווקא יש לי פד טעינה בקיוביק ובאוטו),

וזהו? פספסתי משהו?

נראה לי שאני נוטה קלות לכיוון הLG, בעיקר בגלל שיש לי נקסוס 4 (שאני מאוד אוהב) ובא לי להתנסות בדברים אחרים :-)

(אלא אם כן מישהו יבוא עם איזה דיל ברייקר שלא חשבתי עליו)

תודה לכל העוזרים!

פורסם

על פי מקורות יודעי דבר, גוגל אמורה לחשוף את הנקסוס 6 עד אוגוסט (אולי כבר ביולי).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)
ייתרונות לנקסוס - מערכת הפעלה מתעדכנת (וגם מגיעה יחסית נקיה משטויות- מבחינתי ייתרון),

כפי שציינתי - הקצב בו אנדרואיד מתעדכנת הוא כ"כ איטי, שזה כבר לא "כבוד" גדול להיות בעל נקסוס. או יותר נכון, שדרוגים זו כבר לא הסיבה להחזיק באחד, מאחר וכמעט ואין כאלו. אנשים מטפסים על הקירות בכדי לקבל את 4.4.3 שוורייזון השוויצו בו למשך איזה ככה מלפני שבועיים-שלושה, ומאז כלום. נאדה. יש לי הרגשה שעד ה I/O הקרוב של גוגל אין בכלל על מה לדבר.

הממשק של ה G2 (להבדיל מה TouchWiz המחורבן של סמסונג) כ"כ מוצלח וחלק עד שאתה לא מרגיש שיש לך זבל על המכשיר, או בכלל ממשק צד ג'.

*סתם נקודה לא קשורה - יצאתי נוב, אפשר לאחד את שתי התגובות לאחת.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
כפי שציינתי - הקצב בו אנדרואיד מתעדכנת הוא כ"כ איטי, שזה כבר לא "כבוד" גדול להיות בעל נקסוס. או יותר נכון, שדרוגים זו כבר לא הסיבה להחזיק באחד, מאחר וכמעט ואין כאלו. אנשים מטפסים על הקירות בכדי לקבל את 4.4.3 שוורייזון השוויצו בו למשך איזה ככה מלפני שבועיים-שלושה, ומאז כלום. נאדה. יש לי הרגשה שעד ה I/O הקרוב של גוגל אין בכלל על מה לדבר.

הממשק של ה G2 (להבדיל מה TouchWiz המחורבן של סמסונג) כ"כ מוצלח וחלק עד שאתה לא מרגיש שיש לך זבל על המכשיר, או בכלל ממשק צד ג'.

*סתם נקודה לא קשורה - יצאתי נוב, אפשר לאחד את שתי התגובות לאחת.

אוקיי,האמת שעידכונים גם אותי פחות מעניינים,

אבל אם אתה אומר שהממשק של הG2 מרגיש נטול זבל אז ירדה נקודה שהייתה לזכות הנקסוס.

פעם היה לי HTC שדווקא חיבבתי את הSENSE שלו, אבל בסופו של דבר כל התופחה (BLOATWARE) הרגה לי את המכשיר.

מצד שני היום כבר אין בעיות מקום קשות כמו שהיו פעם,

מצד שלישי אני לא רוצה שום פייסבוק \ טוויטר \פיקאסה ושלל הזבל המעצבן הזה שמיותר מבחינתי...

• תוכן חדש...