Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם תקראי שנית את הודעתו הראשונית של פות"ש תראי שמה שהוא מתאר זה פונטו איבו, אבל הוא רוצה אותו ב20K פחות.

ומשם זה מתקדם לרכבים שבצורה כזאת או אחרת יהיו פשרה לעומת האיבו, בין אם זה באבזור, צריכת הדלק, המנוע או כל דבר אחר, כדי להיכנס בתקציב של 30K.

מכאן רק נשאר לו להחליט על איזה פרמטר הוא מוכן לוותר כדי למצוא רכב ראוי.

לא ראיתי את פות"ש מחפש איבזור או מראה שמאפיינים את האיבו.

אני כבר זמן מה מחפש רכב קטן שיענה לי על הצרכים של נסיעות עירוניות בעיקר לצורך לימודים.

אני מחפש רכב שהוא חסכוני 1:14 לפחות, ידני, ושיהיה זול לאחזקה. ואם אפשר וזה מסתדר- שיראה צעיר ויפה ככל הניתן.

אף מילה על איבזור. מבחינת מראה, הגרנדה נראית טוב, נוחה, מרווחת, אומנם מאובזרת רק ב2 כריות אוויר אבל מגיעה עם ABS ובהרבה מקרים גם עם ESP (דבר לא מובן מאליו לשנת 2008 ובין האביזרים המשמעותיים יותר).

בשביל נסיעות באיזור אשדוד (0 עליות) לדעתי הגרנדה 1.2 תעשה את העבודה מעל ומעבר. (בכל זאת פונטו ספייס 60 כ"ס לא מתקשה יותר מידי בעליות של חיפה. הגרנדה שוקלת כ60 ק"ג יותר אבל מצויידת ב5 סוסים נוספים).

user-online.png, הגרנדה שנמצאת בלוח כבר חודש זאת אותה אחת שהבחור השני פסל בזמנו. אתמול לא התאפקתי ומצאתי אותה בלוח.

לראות את המוכר מפרסם אותה בתור "רכב מושלם!!!! במחיר מציאה" לאחר קריאה של התרשמות של חבר פורום, מלמד דבר או שניים על הבן אדם. האוטו במצב ג'יפה!

תעשה לעצמך טובה, תחסוך את הדלק ותנצל את הזמן כדי לראות פונטו 1.2 שיש לה סיכוי להיות קצת פחות נבלה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

"שיראה צעיר ויפה ככל הניתן" מאפיין את האיבו, בטח בהשוואה לגרנדה או לגטס בסיסיות בגרסאות השכרה.

אני כמוך בעד שיתפשר על גרנדה 1.25.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)
לא ראיתי את פות"ש מחפש איבזור או מראה שמאפיינים את האיבו.

אף מילה על איבזור. מבחינת מראה, הגרנדה נראית טוב, נוחה, מרווחת, אומנם מאובזרת רק ב2 כריות אוויר אבל מגיעה עם ABS ובהרבה מקרים גם עם ESP (דבר לא מובן מאליו לשנת 2008 ובין האביזרים המשמעותיים יותר).

בשביל נסיעות באיזור אשדוד (0 עליות) לדעתי הגרנדה 1.2 תעשה את העבודה מעל ומעבר. (בכל זאת פונטו ספייס 60 כ"ס לא מתקשה יותר מידי בעליות של חיפה. הגרנדה שוקלת כ60 ק"ג יותר אבל מצויידת ב5 סוסים נוספים).

user-online.png, הגרנדה שנמצאת בלוח כבר חודש זאת אותה אחת שהבחור השני פסל בזמנו. אתמול לא התאפקתי ומצאתי אותה בלוח.

לראות את המוכר מפרסם אותה בתור "רכב מושלם!!!! במחיר מציאה" לאחר קריאה של התרשמות של חבר פורום, מלמד דבר או שניים על הבן אדם. האוטו במצב ג'יפה!

תעשה לעצמך טובה, תחסוך את הדלק ותנצל את הזמן כדי לראות פונטו 1.2 שיש לה סיכוי להיות קצת פחות נבלה.

תראה, הרגקטים שהבחור מהפורום ציין הם רגקטים קטנים. מנורה שרופה, סמל חסר ושפשוף קטן מבחוץ, כשהוא מציין שהרכב ברמה טובה מבפנים לא נשמע לי רכב שצריך לפסול על הסף. מה גם שהבחור כלל לא לקח את הרכב לבדיקה.

אני חושב שמדובר ברכב של זוג מבוגרים , שהנכד פרסם להם את המודעה וניסה להתלהב יתר על המידה (מה שמחזק שהוא לא מקפיץ את המודעה.. מהסיבה שהוא כנראה לא יודע איך פשוט).

נתנתי למנהל חברת ליסינג מוכרת לדבר עם המוכר והוא התרשם שבסך הכל זה בסדר.

מחר אבדוק את הרכב במידה וזה יסתכם בישור קו קטן אסתדר איתו על המחיר ואתקן הכל, במידה ולא לא.

אני חושב ששווה בדיקה.

אני לא נעול. אם לא ילך, אבדוק גרנדה 1.2.

עריכה אחרונה על ידי trmbo
פורסם
"שיראה צעיר ויפה ככל הניתן" מאפיין את האיבו, בטח בהשוואה לגרנדה או לגטס בסיסיות בגרסאות השכרה.

אני כמוך בעד שיתפשר על גרנדה 1.25.

מבחינת מראה אין הבדלים גדולים מידי בין אקטיב לדיינמיק בגרנדה. חיצונית בעיקר מדובר בידיות בצבע הרכב\שחורות. איך זה עובד בגטס אני לא יודעת כי אף פעם לא התעמקתי ברכב הזה. לפי התיאורים שלך בפורום למדתי שיש הבדלים מאוד גדולים בין GLF לGLS.

איבו בהחלט רמה מעל הגרנדה אבל התקציב לא מאפשר. (גם אני הייתי רוצה את איבו אבארת או לפחות הספורטינג, אבל מסתפקים במה שיש :) )

תראה, הרגקטים שהבחור מהפורום ציין הם רגקטים קטנים. מנורה שרופה, סמל חסר ושפשוף קטן מבחוץ, כשהוא מציין שהרכב ברמה טובה מבפנים לא נשמע לי רכב שצריך לפסול על הסף. מה גם שהבחור כלל לא לקח את הרכב לבדיקה.

אני חושב שמדובר ברכב של זוג מבוגרים , שהנכד פרסם להם את המודעה וניסה להתלהב יתר על המידה (מה שמחזק שהוא לא מקפיץ את המודעה.. מהסיבה שהוא כנראה לא יודע איך פשוט).

נתנתי למנהל חברת ליסינג מוכרת לדבר עם המוכר והוא התרשם שבסך הכל זה בסדר.

מחר אבדוק את הרכב במידה וזה יסתכם בישור קו קטן אסתדר איתו על המחיר ואתקן הכל, במידה ולא לא.

אני חושב ששווה בדיקה.

אני לא נעול. אם לא ילך, אבדוק גרנדה 1.2.

במקרה שלי זה "תראי" ולא "תראה" :oops:

בכל אופן, מקווה בשבילך שהבחור טעה ולא תתאכזב כשתראה את הרכב מחר. הכי חשוב, לא בכוח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
מבחינת מראה אין הבדלים גדולים מידי בין אקטיב לדיינמיק בגרנדה. חיצונית בעיקר מדובר בידיות בצבע הרכב\שחורות. איך זה עובד בגטס אני לא יודעת כי אף פעם לא התעמקתי ברכב הזה. לפי התיאורים שלך בפורום למדתי שיש הבדלים מאוד גדולים בין GLF לGLS.

איבו בהחלט רמה מעל הגרנדה אבל התקציב לא מאפשר. (גם אני הייתי רוצה את איבו אבארת או לפחות הספורטינג, אבל מסתפקים במה שיש :) )

במקרה שלי זה "תראי" ולא "תראה" :oops:

בכל אופן, מקווה בשבילך שהבחור טעה ולא תתאכזב כשתראה את הרכב מחר. הכי חשוב, לא בכוח.

מתנצל לא שמתי לב..

וברור שלא בכוח. בודק רק שאני לא מפספס משהו.

• תוכן חדש...