Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שורה אחרונה- מה הם הציעו? תיקון בלבד?

פורסם

כרגע הם מתקנים את הרכב ואני מערב את הביטוח שלי, לא מתכוון בכלל לשבור איתם את הראש

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

שים לב שברוב הפוליסות מגיע לך סיוע משפטי ללא תשלום גם ללא הפעלת הביטוח.

כך תשמור על העדר תביעות ולא תשלם השתתפות.

פורסם

כנס למנהל המוסך, ספר לו את המקרה ותוציא ממנו טיפול חינם. בשבילו זה כסף קטן ולך יש שקט לעוד שנה מטיפולים. כולם מרוצים. כמובן אחרי שהרכב שלך יוצא פיקס מהתיקון

פורסם
כרגע הם מתקנים את הרכב ואני מערב את הביטוח שלי, לא מתכוון בכלל לשבור איתם את הראש

בשביל מה אתה מערב את הביטוח?!

אחרי זה הביטוח שלך הולך לתבוע אותם? נגיד והוא יזכה, אתה בטוח שימחקו לך את התביעה?

אצלי הבטיחו למחוק ואחרי שהביטוח שלי זכה אמרו לי שאין דבר כזה אצליהם למחוק תביעות.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
זה שמראש הם ניסו לשקר ואמרו שזה לא קרה אצלם אומר שלהבא הם פסולים ונשמח לשמוע באיזה מוסך מדובר ! דבר שני הם צריכים לספוג את עולת תיקון הנזק ובנוסף לא לגבות כסף על התיקון שבגללו הוכנס הרכב מלכתחילה פיצוי על עוגמת נפש ! באיזה רכב מדובר ?

פיצוי על עוגמת נפש? נראה אותך מוכיח עוגמת נפש בבית משפט! היום בתי המשפט דווקא מחמירים בעניין הספציפי הזה כי יותר מדי אנשים מנסים לרכוב על "עוגמת הנפש".

פיצוי על נזק כספי לא קטן דווקא כן

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

כמו שאימא שלי אומרת "שאלה יהיו הצרות שלנו". תודה לאל, מדובר בנזק קטן שאחרי תיקון לא יישאר לו זכר. אתה רק צריך שיהיה לך תיעוד של המכה לפני ואחרי ליום שתמכור וישאלו למה יש צביעה חדשה.

שנית - איזה מין מוסך זה שלא ממלא טופס קבלת רכב למוסך לפני שהבוחן יחד עם בעל הרכב עוברים עליו מסביב ורושמים את מצבו. אלמנטרי בדיוק מפני מקרים כאלה.

שלוש - ברורה עוגמת הנפש לך, אבל מה ההבדל בין הפגיעה של השכן לבין הפגיעה שקרתה במוסך?! האם גם מהשכן אתה מבקש פיצוי מעבר לתיקון? סביר להניח שלא ולמרות התחושה הרעה, מחובתו של המוסך לתקן את הנזק וזהו. אם הם מרגישים צורך לפצות אותך מעבר לכך (נניח טיפול חינם וכו') זו החלטה (מתבקשת בעיני) שלהם אבל הם לא חייבים.

פורסם

תודה לך על התתיחסות אני אענה לפי השאלות ששאלת,דבר ראשון הפקידה עברה איתי על הרכב וראתה שלרכב אין שום שריטה מלבד המכה שהשכן עשה, בגלל זה התעצבנתי שישר באו ואמרו שזה היה ככה , כל זה לפני בכלל שבדקו בטופס איך הרכב הגיעה, יש עוגמת נפש אבל זה לא משהו שהייתי דורש עליו פיצוי, למעשה אני לא דורש פיצוי כלל, שמאי יגיע לבדוק את הרכב, אם קיימת ירידת ערך אני דורש מהמוסך פיצוי כספי על הנזק שנגרם וזה הכל, מעבר לזה לא רוצה מהם כלום, אם אין ירידת ערך אני אסתפק בזה שהם לא יראו אותי יותר בתור לקוח זה הכל, אני לא יודע איך בדיוק קרתה המכה ובאשמת מי אבל הגיע הזמן שיתחילו לשים לב יותר לרכבים של לקוחות, אולי הרכב שלי לא מספיק יקר וחשוב להם, הרי יש להם שם רכבים יקרים בהרבה.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

לא שאני מצדיק את התגובה הראשונית שלהם, אבל תחשוב שבדרך כלל זה העובד שישר חושב על התחת שלו ושל החברים שלו,

כי ברור שהם הולכים לחטוף צעקות בגלל זה. עובדה שמהר מאוד הם הבינו שזה קרה אצלם, והציעו לתקן את הרכב.

לגבי יחס לרכבים, כמו שכתבתי לך קודם, אין מה לעשות, מדובר בבני אדם, וזה קורה. יש מצב שאפילו לא שמו לב שזה קרה.

אני לא חושב שבגלל שהרכב שלך שווה X ואחר שווה 2X אז לזה ישימו לב ולשני לא. נזק הוא נזק, ואף מוסך לא רוצה נזק

לרכבים של לקוחות.

פורסם

היי zuzut5,

אתה מעלה פה תופעה דיי נפוצה ומכעיסה מכמה סיבות:

1. מדובר ברכב לא שגרתי ומייצרן שמוגדר פרמיום שחלקיו עולים יותר מרכב ממוצע

2. כשנכנסים למוסך תמיד עוברים על הרכב ומוודאים מצב קיים כך שלהגיד "ככה זה הגיע" זה לא רלוונטי

3. יש אנשים שרכב בשבילם זה קופסת פח עם 4 גלגלים שמביאה אותך מ A ל B ויש כאילו שהרכב בשבילם זו אשה שנייה

4. "זה הרכב שלי ואני דורש שתטפלו בו בדיוק כמו שאתם יודעים לדרוש ממני כסף"

אני חושב שאתה יכול לדרוש גם תיקון וגם פיצוי כמו טיפול אחד על חשבונם או יותר.

בהצלחה.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תוכן חדש...