Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נשבר לי הז... איך לתקן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בערב אחד נגשה אלי מישהי ואמרה שהיא רוצה להדליק אותי. (*)

יישרתי את הפפיון (נגיד) והמהמתי שאפשר לנסות.

אז היא הוציאה את המצית שבתמונה, וגם השאירה לי אותו במתנה.

זה רק נראה מצית, כאשר לוחצים על כפתור ההדלקה קופץ כזזזזזה ... תראו בתמונה. מצחיק ונחמד.

לפני כמה ימים הג'וניור שיחק עם המצית ומרוב התלהבות נשבר המכסה הקפיצי של הז....

איך לתקן?

המכסה מורכב על פין ברזל דקיק, וחלק שתופס מסביב הפין נשבר. יש איזה מילימטר וחצי של רווח.

חשבתי ללפף את הפין בנייר אלומיניום (כדי לשמור את יכולת הסיבוב) ואז לנסות למרוח שכבה דקיקה של איפוקסי, בתקווה שאצליח להתאים לעובי.

אולי להמיס פלסטיק וליצור עם חימום או מלחם השלמה לחלק שרצוי. רק שהכל קטנצ'יק ודק, אוני לא בטוח בדיוק שאגיע אליו.

הג'וניור מחפש בארגז החלקים של לגו (עם כמות אינסופית שיש לו) אולי יש חיבור גלילי שיתאים.

יש רעיונות לשיטת תיקון?

(*) לידיעת החבר מ', בהקשר למה שפעם כתבת : אני לא נותן שמות או הכוונה...

zz.jpg

עריכה אחרונה על ידי רוכב בודד
ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אור - תודה על הרעיון. רק שאין להם במלאי, גם לא מצאתי את הפריט באתרים אחרים.

אבל אחפש, ואם לא אמצא - אנסה לתקן.

במקרים כאלו ברור שכדאי לקנות חדש, במיוחד אם הוא זמין בכמה הקלקות במחשב, ואם אין אולי יש את החיוך אם מצליחים לתקן לבד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...