Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשתף אותכם בחווייה של ביצוע דיטיילינג לרכב שעשיתי אצל יעקב אלטר בפתח תקווה.

בנוסף לביצוע שטיפה לרכב, וקס ואוטם צבע ( הכל עם חומרים של nanolex ), הוא ביצע טיפול לשפשוף ומכה קטנה ועל הדרך גם טיפול של שריטה נוספת כולל צביעה איפה שצריך.

אני חייב לציין שיעקב השקיע ברכב בצורה בלתי רגילה ועבד על הרכב כ17 שעות במצטבר עד שהגיע לתוצאה מקסימלית

הנה כמה תמונות מהתוצאה הסופית:

1557706_459383640830738_5968742009593037778_n.jpg

10170960_459376367498132_6563723545807321513_n.jpg

10252072_459376904164745_2827859702727209959_n.jpg

לתמונות נוספות תבקרו בדף הפייסבוק של יעקב אלטר: https://www.facebook.com/ALT.D.S

יעקב, תודה רבה!

פורסם

מכונית מדהימה ונראת מעולה.

תגיד כמה עולה שמפו ננולקס אוטם כזה?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם (נערך)

כמה ימים הרכב בילה בסדנא?

האם הצביעה נעשתה עם צבע תואם קוד רכב?

אם קראתי נכון, לא הוזכר טיפול דיטיילינג מלא, לא רשמת שהרכב עבר פוליש.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

פורסם
מכונית מדהימה ונראת מעולה.

תגיד כמה עולה שמפו ננולקס אוטם כזה?

לא שאלתי

כמה ימים הרכב בילה בסדנא?

האם הצביעה נעשתה עם צבע תואם קוד רכב?

אם קראתי נכון, לא הוזכר טיפול דיטיילינג מלא, לא רשמת שהרכב עבר פוליש.

ֿ

הגעתי עם הרכב ביום ראשון בערב ואספתי אותו היום בבוקר.

כן.

בוצעה שטיפה לרכב עם nanolex shampoo כולל ניקוי ג׳אנטים חומר מיוחד ואחרי זה הוא הוסיף nanolex wash coat. לאחר ייבוש הוסף nanolex final finish.

למחרת הוא תיקן את השריטה והמכה עשה פוליש עם חומר של scholl, הוספת nanowax ולסיום הוספת nanolex professional paint and alloy sealant

הוא עשה עוד כמה דברים לחלק מהפלסטיקים של הרכב, לג׳אנטים וניקה את החלונות. אפילו ניקה את האגזוזים לאחר שסיפרו לו שאת המכוניות האלה מובילים על הסיפון של הספינה ולא בבטן הספינה, ולכן ייתכן הצטברות של מלח ים באגזוזים

פורסם

ניראה מעולה!!

ביום ראשון אני לוקח את הרכב שלי אליו, לכה גרמנית עם סווירלים קשים במיוחד, PDR וכמה שריטות מאנשים טובי לב ביום העצמאות.

פורסם

הרכב יפהיפה, אני אוהב מאוד את העיצוב הזה של יונדאי.

חבל שלא צילמת את הרכב לפני, כך היינו רואים את ההבדל.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

חומרי טיפוח של NANOLEX קיימים גם באוטוסטור, מחירים באתר של אוטוסטור

הבדל הגדול שאצל יעקב יש הדגמות והדרכה חינם וגם מתנות,אולי עלות מתנה היא כמו מיקרופייבר לא של 100 ש,אבל נעים וזה שימושי.

• תוכן חדש...