Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

אתמול הרגשתי רעידות בהאצה (סקודה סופרב 2013),וניגשתי למוסך מורשה שהרכב תטופל בו מאז שיצא מחברה

הרכב נבדק ונמסר לי שככל הנראה מדובר בציריה וזאת תוחלף במסגרת האחריות.

לאחר כמה שעות אני מקבל טלפון מהמוסך והבוחן מודיע לי שהם לא מתקווני לטפל ברכב במסגרת האחריות מכיוון בפברואר(לפני כחודשיים)

החלפתי גומיה לצריה במוסך אחר! (מוסך מסודר אך אינו מורשה צ'מפיון)

במהלך הטיפול בפברואר,אמרו לי שצריך להחליף את כל הברקסים כולל הצלחות וגומיה לציריה... זאת כמובן בלי לפרק גלגלים או בדיקה מעמיקה כלשהי...

ניגשתי למוסך אחר ועשיתי את התיקון (מוסך בת"א לא בשטחים) כמובן שאין שום קשר בין גומיה קרוע שהוחלפה לתקלה בציריה !

תוך כדי השיחה עם המוסך שמעתי את המנהל צועק "הוא לקח את הדיאגנוזה שלי והלך לתקן במקום אחר" אלק דיאגנוזה :?

כרגע הרכב בתיקון השאלה איך אני מוצא מהם את הכסף בחזרה הרי אין לו שום זכות לחייב אותי לתקן אצלו... לגשת לאיגוד המוסכים?תביע?

מדובר ב1500 ש"ח לפני מע"מ סכום לא מבוטל...

אשמח להמלצה

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

כדי להחליף גומיה מפרקים את הציריה מהרכב, אולי נגרם לה נזק במהלך התיקון או שלא הורכבה כמו שצריך.

פורסם

החלפת גומיה לציריה במוסך חיצוני ואתה מצפה שיתקנו לך באחריות?

המוסך החיצוני נגע באופן ישיר בציריה. אני לא חושב שהם צריכים להחליף לך באחריות.

במקרה הזה אני חושב שאתה טועה.

פורסם

מצטרף למגיבים שמעלי, מה גם שאני לא מבין למה היה צריך להחליף גומייה לצירייה ברכב בן שנה, למה עשית את זה במוסך חיצוני ועל אחת כאשר הוא עדיין תחת אחריות. התנערות המוסך מוצדקת לחלוטין.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הרכב כבר בתיקון אצל מוסך אחר אז איך בדיוק אפשר לתת פה אחריות והוא רוצה גם את הכסף על התיקון חזרה ? זה כבר יותר מהזוי

חוץ מזה שמו גומיה תחליפית ומי יודע איזה גריז דחפו שם אם בכלל

פורסם

בגלל זה אני שואל כדי לדעת. אם קניתי רכב חדש והוא באחריות כמובן האם אני יכול לדלג בין מוסכים שהם מורשי משרד התחבורה ולא מורשה יבואן והאחריות עדיין תישאר בשלמותה? או שחייב מורשה יבואן?

פורסם

בתקופת האחריות אתה יכול לבצע טיפולים שותפים ותיקונים שלא כלולים באחריות בכל מוסך מורשה משרד התחבורה.

כל התיקונים והטיפולים צריכים להתבצע לפי הוראות יצרן הרכב ותוך שימוש בחלפים מקוריים או שווי ערך למקוריים.

במקרה המדובר כאן בוצע תיקון באותו מכלול בדיוק במוסך כללי ועצם העובדה הזאת לא מהווה סיבה להסרת אחריות.

אבל מוסך יבואן טוען שהתיקון לא בוצע כמו שצריך או שנגרם נזק לאותו מכלול במסגרת התיקון.

זה כן סיבה להסרת אחריות.

האם באמת הציריה יצאה מאיזון עקב אותו תיקון? - אין לי וכנראה לאף אחד אחר כאן שום דרך לדעת.

לפותח השירשור - לא הבנתי האם החלפת ציריה בוצעה במוסך האחר או במוסך יבואן.

אם זה במוסך אחר - אין לך לדעתי שום אפשרות לקבל זיכוי על זה.

פורסם

מה שלא ברור לי זה מדוע לא היתה החלפת הגומייה במסגרת האחריות במוסך מורשה היבואן. שהרי אם הרכב בתקופת האחריות היה עליהם לדעתי להחליף את גומיית הציריה במסגרת אחריות זו. לא ברור לי מדוע לא בוצעה החלפת הגומיה במסגרת האחריות והאם היא היתה מוחרגת מהאחריות ואם כן מדוע, וגם אם כן, האם הסיבה להחרגה כזו היא מוצדקת שהרי ברור שגומית ציריה אמורה להחזיק יותר משנתיים ימים ברכב חדש תקין וכאן מדובר על רכב משנת 2013, הווה אומר רכב בן פחות משנה וחצי. :shock:

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...