Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. השותפה שלי משגעת אותי שהיא רוצה טלוויזיה . אותי זה לא כזה מעניין האמת אבל זורם איתה . הבנתי שאת הממיר קונים בחנויות חשמל וגם אנטנה קונים בנפרד . בעקרון אנחנו קומה 4 (3 על עמודים) . האם העסק מנגן טוב או שצריך להתעסק ולחפור? מה קורה במידה ולא עובד תקין? אפשר להחזיר את הממיר? אשמח לתובנות ועצות.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

קונים ממיר (קניתי בזמנו מבאג,עלה נדמה לי 200-250ש"ח),מחברים לטלוויזיה (מגיעה אנטנה קטנה מגנטית שמצמידים לטלוויזיה מהצד)

מנגנים תחנות ונהנים,לא חושב שהייתה לי עוד אנטנה בנפרד בשביל זה (היה לפני 3שנים בדירה עם האקסית)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

קניתי אחד באבי סופר ב-99 ש״ח במבצע עם כניסת USB

לא היתה לי בעיה בחיבור/קליטה בכלל אבל אני ממליץ לך לחפש בגוגל ״מפת קליטה ארצית עידן פלוס״ ולבדוק אם אתה נמצא באיזור עם קליטה טובה

GOT סחוג?

פורסם
קניתי אחד באבי סופר ב-99 ש״ח במבצע עם כניסת USB

לא היתה לי בעיה בחיבור/קליטה בכלל אבל אני ממליץ לך לחפש בגוגל ״מפת קליטה ארצית עידן פלוס״ ולבדוק אם אתה נמצא באיזור עם קליטה טובה

זה היה ממזמן ? כי עכשיו אני רואה שהכי זול עולה 169.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כן לפני שנה פלוס בערך

בכל מקרה הייתי בודק באבי סופר ומתמקח איתם קצת אז אולי תשיג הנחה של 10% מהמחיר הכי זול.

GOT סחוג?

פורסם

1. תבדוק עם שכנים האם קיימת בעיית קליטה באיזורכם.

2. במידה ואין קליטה תצטרך לרכוש אנטנה אקטיבית (עם מגבר).

3. ברוב הטלוויזיות החדשות קיים ממיר מובנה.

האנטנה המסופקת עם הממיר שווה לתחXת בהרבה מקרים.

גם אם הקליטה היא מ-100 אחוז עדיין לצערי קיימים הפרעות קטנות מידי פעם (איזור רמת-גן/ת"א).

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה הכי קריטית , אני יכול להחזיר אם אני לא מרוצה ?

פורסם

אני רואה שלא עשית שימוש בטלוויזיה מאז שהן היו עם שפורפרת

אז עכשיו הטלוויזיות מגיעות דקות בשיטת LED .

יש כמה יבואנים לכול מותג, אם אתה קונה מיבואן נורמלי יש לך עידן פלוס בטלוויזיה.

אתה רק צריך לקנות אנטנה, היא נראת כמו האנטנות של פעם אבל היא מיוחדת לעידן פלוס.

אם אתה בכלל רוצה להיות מודרני חלק גדול מהטלוויזיות מגיעות על SMART TV ואז אתה יכול לראות שידורים מהאינטרנט

אייל

פורסם
אני רואה שלא עשית שימוש בטלוויזיה מאז שהן היו עם שפורפרת

אז עכשיו הטלוויזיות מגיעות דקות בשיטת LED .

יש כמה יבואנים לכול מותג, אם אתה קונה מיבואן נורמלי יש לך עידן פלוס בטלוויזיה.

אתה רק צריך לקנות אנטנה, היא נראת כמו האנטנות של פעם אבל היא מיוחדת לעידן פלוס.

אם אתה בכלל רוצה להיות מודרני חלק גדול מהטלוויזיות מגיעות על SMART TV ואז אתה יכול לראות שידורים מהאינטרנט

יש לי טלוויזיה CRT וגם זה מיותר מבחינתי .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי אנטנה אקטיבית-

לא תמיד זה עוזר, אבל לא להרים ידיים-

הלוויתי מחבר אנטנה פאסיבית שהביאה תוצאות הרבה יותר טובות מהאקטיבית.

מה שכן, היא עלתה יותר (70 ש"ח אם אני זוכר נכון)

פורסם

ראיתי ב-ACE ממיר בעלות של 199 ש"ח. אבל לא צוין שהוא תומך

DVBT-2 . זה משמעותי ? יש אחד שכן תומך ועלותו היא 299.

פורסם

יש לי שני ממירים של חברת אינובה, בזמנו זה היה דגם מומלץ.

אחד נתקע אחת לשבוע, ניתוק מהחשמל וחיבור חזרה פותר את הבעיה

השני שנקנה לא מזמן כל הזמן נתקע, אני כבר באופן קבוע מנתק ומחבר לחשמל לפני הדלקת הטלויוזה (אני חיי עם זה כי זאת הטלויוזיה של החדר שינה שלא בשימוש יותר מידי)

מה שאני בא לומר שרוב הממירים האלו הם זבל, ואם כבר לקנות זבל אז שהיה זול- הכי זול.

פורסם
ראיתי ב-ACE ממיר בעלות של 199 ש"ח. אבל לא צוין שהוא תומך

DVBT-2 . זה משמעותי ? יש אחד שכן תומך ועלותו היא 299.

עדיין לא משדרים ב-DVBT2 בארץ, אבל שיהיה (מתי שהוא בשנה הבאה) תוכל לראות ערוץ 1 בFULLHD.

בכל מקרה בטלויזיה בומבה אין FULLHD.

יש גם ממיר DVBT2 ביותר זול:

http://www.satsigma.co.il/Product?product_id=126306

לבחור שהתלונן על האינובה,

דווקא האינובה שלי בסדר, יש עדכוני תוכנה באתר של גטר, מומלץ להוריד ולהתקין.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם (נערך)
עדיין לא משדרים ב-DVBT2 בארץ, אבל שיהיה (מתי שהוא בשנה הבאה) תוכל לראות ערוץ 1 בFULLHD.

בכל מקרה בטלויזיה בומבה אין FULLHD.

יש גם ממיר DVBT2 ביותר זול:

http://www.satsigma.co.il/Product?product_id=126306

לבחור שהתלונן על האינובה,

דווקא האינובה שלי בסדר, יש עדכוני תוכנה באתר של גטר, מומלץ להוריד ולהתקין.

170 שקלים. קניתי היום. עובד סבבה, מדי פעם יש קפיצות וטשטושים. כמה ערוצים אמור להיות? איך פותרים את הטשטושים האלה?

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

פורסם

חמישה ערוצים, 1 2 10 22 23 99.

הקפיצות זה כנראה בגלל קליטה לא מספיק טובה, תנסה לשנות את המיקום של האנטנה.

• תוכן חדש...