Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מזה כמה חודשים אני חווה רעידות בהיגוי בעת בלימה (הן במהירות גבוהה והן בנמוכה) בעצימות משתנה בהתאם למהירות.

תחילה ביצעתי כיוון פרונט עקב נטיה של הרכב כולל הצלבת הגלגלים, לאחר מכן החלפתי בלמים קדמיים (צלחות סיניות ורפידות ספרדיות של REMSA). תקופה מסויימת לא חוויתי רעידות ואם היו כאלה אז לא משמעותיות.

בתקופה האחרונה הרעידות התעצמו והפכו לבלתי נסבלות.

הרכב אינו נוטה לצדדים ואני לא משתמש בבלמים באופן אגרסיבי

מדובר בסיוויק 00' סדאן

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם
חריטת הצלחות הקדמיות תביא לפתרון הבעיה.

חבל על ההשקעה בחריטת צלחות סיניות, סביר שהם יתעוותו לך שוב בקרוב, תחליף צלחות למשהו קצת יותר איכותי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
צלחות סיניות ענית לבד.

הפעם צדקת. הייתי משוכנע שהן לא יהיו גרועות כל כך.

היום הסרתי את הגלגלים והבחנתי כי הצלחת השמאלית לא ישרה ביחס לרפידות (הימנית ישרה). כדי לשלול שמדובר בנאבות הצלבתי בין הצלחות.

לאחר ההצלבה בדקתי שוב ועדיין הצלחת הימנית במקור לא היית ישרה.

כעת נותר לי לבחור צלחות "אמיתיות" חדשות ולקוות לטוב.

תודה לכם על העזרה

פורסם

אתמול החלפתי את הצלחות הסיניות לצלחות איטלקיות חדשות של BREKO אשר רכשתי ב 325 ש"ח (יותר מפי 2 יותר מהסיניות).

נסעתי מספר ק"מ לוודא כי הרעידות פסקו ולשמחתי הכל בסדר.

פורסם

Breco .

מותג של חברת Brembo.

מייצרים מערכות בלימה מצויינות.

תזכור את השם ותבקש גם בפעם הבאה את הצלחות שלהם.

זה מה שאני שנים קונה -שווה כל שקל.

אפשרות נוספת Pilenga

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עכשיו אחרי שנכוותי מהצלחות הסיניות אין סיכוי שאחזור על הטעות הזו.

מקווה שהצלחות שחדשות ישרתו אותי נאמנה

תודה על התיקון vladclar

• תוכן חדש...