Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,לאחרונה קורה לי משהו מוזר ברכב.

אני חייל ככה שאני לא נוסע ברכב כל כך הרבה(רק אני נוהג בו),פה ושם לסופר או נסיעות עירוניות.

קרה לי הרבה פעמים מקרים שהרכב לא מניע,והייתי צריך להעזר בחבר שאני יחבר כבלים למצבר שלו ורק אז זה עבד.

אבל אתמול זה הגיע לשיא חדש,אם פעם אחרי שהייתי משתמש בכבלים היה אפשר להשתמש באוטו גם יום אחרי,אז אתמול קרה לי שאחרי שהשתמשתי בכבלים,כיביתי את האוטו,ושעה אחרי זה הוא שוב לא הניע לי(רק חצי סיבוב בסוויץ,לא התנעה מלאה)

האוטו מניע רק בעזרת כבלים,הלך המצבר קפוט או שיש משהו אחר שאפשר לעשות?

הציעו לי מצבר משומש ב250 שקל,מאמין שאני יכול להוריד אותו ל200,אין לי ממש כסף למצבר חדש לצערי.(אם אפשר למקום מומלץ באזור הדרום אשמח)

לדרומיים שפה,אולי כדאי ללכת לרהט ולחפש שמה מצבר משומש?

המצבר הקיים הוא 55AMPER.

פולו קלאסיק שנת 2000 אוטומתית.

פורסם (נערך)

מצבר בבש יעלה לך 400 שח

משומש לא שווה, אלה אם תשיג ב100 שח לאחד בן שנה מקסימום.

המצבר שלך גמור.

להבא שאתה הולך לבסיס תנתק את המצבר מהרכב.

מה שקורה, יש לך זליגה קטנה (תגיד לבנאדם בחנות מצברים שיבדוק שהזליגה תקינה)

וכתוצאה מהזליגה המצבר נפרק לך לגמריי. ככה כמה פעמים ואתה הורס את המצבר.

אם אתה רוצה לשמור על המצבר יותר טוב. פעם ביומיים-שלוש תגיד למישהו מהמשפחה להניע את הרכב לרבע שעה ככה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

כנראה גם בלי השפעת זליגה - המצבר שלך גמור. לגמריי.

לא ממליץ לך על מצבר משומש. זו קנייה של "חתול בשק". רק חדש (אני מניח שזה שווה את הטרחה ובזבוז הזמן שבהנעה בכבלים).

כ"כ - לא יזיק לבדוק פעם אחת אצל חשמלאי, שבאמת אין זליגה.

alfa 156 2.5.

פורסם

אוקי תודה חברים.

יש המלצות ספציפיות למצברים סביב ה400 שקל?

זה משנה איזה חברה המצבר?,יש מצברים שהם חברות מדבקה שהמוסך ידחוף לי במחיר לא מוזל שיעשה עבודה פחות טובה?

ועוד משהו קטן,אם קצת קשה להזיז את ההגה ימינה ושמאלה,ממה זה יכול לנבוע?,יכול להיות שמן הגה?,ואם כן אפשר לעשות את זה ידנית?

וכן כבר למדתי את הלקח שלי,בחודש האחרון תמיד שלחתי את אבא שלי להניע את המצבר פעם ביומיים שלוש.

פורסם (נערך)

לגבי ההגה, תן למנוע לעבוד קצת ואם ההגה עדיין קשה יכול ליהיות שיש בעיה.

אבל עזוב את זה, חבל על הכסף הרכב מתיישן ובאות מחלות פה ושם, אם אתה נוהג הרבה וזה ממש מפריע, תתקן.

לגבי מצברים, אני קונה את הזולים, משמע חברות כמו שנפ, וורטה וחברות בת שלהם למיניהם, פעם אחרונה שמתי סטארטאפ (חברה בת של וורטה).

מחירים 350-450 שח, אל תשלם שקל מעל ה450.

יש לך בשורה מול השוק, ויש לך ליד תחנת דלק טן.

עדיף תעבור אחד אחד תעשה השוואת מחירים.

אם אתה רוצה שמות אני אשלח לך בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...