Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עלייה למטוס עם קביים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברת התעופה צריכה לדעת על זה, כדי להיערך בהתאם.

אף פעם לא הייתי צריך אז אני לא יודע איך בדיוק מצהירים. באתר אל על יש הסברים וטלפון אם אתה טס איתם.

פורסם

אם אתה צריך עזרה בעלייה אז בשדה התעופה יעזרו לך ובמטוס יאחסנו אותם ויחזירו לך מיד אחרי הנחיתה. אם אתה לא צריך עזרה אז פשוט עלה רגיל והדיילות כבר יקחו אותם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בת הזוג שלי טסה לאחרונה עם קביים ב-3 טיסות שונות (עם חברות שונות).

בגדול מגיעים לצ'ק-אין ואומרים לדיילים שיש לך קביים. לפעמים יפנו אותך לדלפק הראשי של החברת תעופה ולפעמים הם בעצמם ידעו מה לעשות.

לאחר מכן אתה תקבל כסא גלגלים או הסעה אם צריך ותעקוף את כל התורים.

הקביים גם עוברות שיקוף לראות שהכל תקין ובחלק מהמקרים תקבל תג לקביים.

למטוס תעלה כנראה ראשון או בין הראשונים וייתכן שישימו אותך במקום מרווח יותר (וכן, ניתן לעלות עם הקביים. ייתכן שלארה"ב יש חוקים נוקשים אחרים).

גם ביציאה מהמטוס תזכה לעדיפות ולהסעה/הובלה במידת הצורך בתוך השדה.

ולמרות כל מה שכתבתי, עדיין שווה לבדוק מראש עם חברת התעופה מה הנהלים שלהם.

במיוחד שמדובר בטיסה לארה"ב, והאמריקאים מה לעשות - מקובעים.

• תוכן חדש...