Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בגריל חזית של לאון 2011, כבר מזמן חשבתי לעשות משהו איתו, יש כאלה שמשחירים אבל אני דווקא אוהב את הכרום זה די שובר את הצבע השחור. מה שהפריע לי זה מרווח די גדול בין הצלעות שלו, אני אוהב לנסוע ולא פעם חטפתי אבן ברדיאטור ועל זה יעידו כמה צלקות בו.

הפיתרון כמובן לשים רשת וזה מה שחיפשתי אבל לא מצאתי רשת דקה או כזו שיהיה נוח לעבוד איתה שיצא אסטתי וגם עלויות לא מבוטלות ואני צריך חתיכה קטנה.

ביום ראשון לפני החג באחת הישיבות משך את תשומת ליבי פח ניירות משרדי מרשת דקה, אוריקה! זה בדיוק מה שאני צריך (יסלחו לי המנהלים שזה מה שמעסיק אותי בישיבת). לאחר העבודה קפיצה לאופיס דיפו, 20 ש"ח ,שעתיים עבודה ולהלן התוצאות כאשר המטרה הראשית היא לתת הגנה לרדיאטור מכל אותם אבנים.

20140415_154338.jpg

20140415_154530.jpg

20140415_163916.jpg

20140416_143548.jpg

20140416_144409.jpg

פורסם

כל הכבוד אחלה פרוייקט , אבל לפחות תראה לנו איך זה נראה על הרכב , וגם היית צריך לעשות תמונה לפני (כאשר נמצא הגריל הישן על הרכב) ולעשות תמונה אחרי ( כאשר הגריל החדש כבר נמצא על הרכב)

פורסם

נראה ממש ממש נחמד.

תחילה שקראתי את הכותרת אמרתי נו טוב, עוד "פרוייקט" פלסטידיפ של דקה וחצי.

אבל הפתעה!

מקורי ביותר.

איך חיברת את הרגשת לגריל?

"יאללה בירי".

פורסם

האמת לא צילמתי על הרכב כי הוא פשוט מטונף אחרי הגשם שהיה בלילה וגם על הרכב לא כל כך מבחינים ברשת כי היא יושבת בצד הפנימי של הגריל ,המטרה הייתה לתת הגנה לרדיאטור תוך שמירה עד כמה שניתן על המקוריות מבלי לעשות משהו צעקני יותר מדי, בימים קרובים נעשה דיטייל לייט אז נצלם.

צ'יפופו לשאלתך, בצד הפנימי של הצלע עשיתי עם מסמר דק חם חור קטן, את שארית הפלסטיק הורדתי עם סכין יפני כדי שיהיה לא מובחן אז תפסתי את הרשת עם לולאה של חוט טייל דק,סיבוב עם פלייר לחיזוק וזהו.

על הדרך צבעתי את הקאליפר, פה אני פחות מקורי כי צבעתי באדום אבל נתתי להם טוויסט קטן

20130922_173932.jpg

20130923_132906.jpg

20130923_134620.jpg

פורסם

כל הכבוד על הביצוע ועל הרעיון, בהחלט מקורי ויצירתי.

באייס והום סנטר מוכרים רשתות גמישות בגלילים לפי אורך רצוי,

זה לא יכל לעזור לך במקום הפח?

לגבי המדבקה על הקאליפר, גם אני חשבתי להדביק אבל נראה לי מוזר.

הרי הקאליפר מתחמם לחום גבוה, זה רק עניין של זמן עד שהמדבקה תהרס או שהדבק ימס.

אם זה לא קורה והמדבקה מחזיקה מעמד - תגיד לי שאדע גם לקנות. :wink:

תתחדש!

פורסם

לגבי המדבקה, שמתי לאחר ניסיון על הרכב הקודם של כחצי שנה וכ 10,000 ק"מ, היא מחזיקה, צריך להדביק על משטח נקי וישר (אחרי הצביעה ניקוי קטן עם אלכוהול) לגבי שטיפה צריך לא להפנות עליה זרם של גרניק ישירות ומקרוב ולנקות בעדינות וכן לקנות מיוחדת לחום.

• תוכן חדש...