Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים הרגשתי ריח של מי קירור בתוך הרכב,ולא הבנתי מאיפה זה מגיע,ראיתי גם שאני מאבד מים במיכל עיבוי.

היום שמתי לב,ליד הרגל הימנית שלי,יש טפטופ של נוזל קירור.

מה עושים ?

פורסם

אני מנחש שאחד הצינורות המובילים לרדיאטור הפנימי נוזל ויש לתקנו.

יש לפנות למוסך שיעשה את העבודה. או לחילופין אם יש את הידע ואת הרצון לתקן בצורה עצמאית.

אזהרה: אם זה באמת הרדיאטור הפנימים או הצינורות המחברים אליו, ברכבים מסויימים נדרש לפרק את הדש בורד (נדרש ניסיון לבצע זאת ללא נזק).

פורסם
אני מנחש שאחד הצינורות המובילים לרדיאטור הפנימי נוזל ויש לתקנו.

יש לפנות למוסך שיעשה את העבודה. או לחילופין אם יש את הידע ואת הרצון לתקן בצורה עצמאית.

אזהרה: אם זה באמת הרדיאטור הפנימים או הצינורות המחברים אליו, ברכבים מסויימים נדרש לפרק את הדש בורד (נדרש ניסיון לבצע זאת ללא נזק).

לפני כ 3 שבועות החלפתי רדיאטור ומיכל עיבוי,ובחלק מהתגובות אני קורא שלא צריך לפרק את הדשבורד,אני פשוט רוצה תשובה אמתית לפני שאני הולך למוסך,כדי שלא יעשו עלי סיבוב.

אני מצרף תמונה,שרואים בבירור מאיפה הדליפה מטפטפתIMG_20140416_172533.jpg

פורסם
החלפת רדיאטור פנימי?

לא ! רדיאטור ראשי של המנוע,כולל מיכל עיבוי,הכל היה סבבה,המים נקיים,הרכב קר,גם במאמץ,ואז שמתי לב שהמים במיכל עיבוי נהיו בצבע חלודה,וקצת יורדים,בהמשך הרגשתי ריח של מי קירור בתוך תא הנוסעים,והיום גיליתי את הרטיבות,ממש מטפטף.

החליפו לי לרדיאטור בשן

פורסם

אני מקפיץ כדי באמת לקבל חוות דעת מקצועית,

האם באמת צריך לפרק את הדשבורד ב 307 ? מה פרוצדורת התיקון ומה היא העלות המשוערת

תודה מראש

פורסם

כנראה שרדיאטור החימום הפנימי נוזל. הגיע זמנו. לחילופין יש לך צינור מפוצץ.

לא בטוח שצריך לפרק דשבורד עבור זה, יש מכוניות שיש גישה דרך תא הכפפות, תחכה למומחה יותר גדול ממני.

בזמנו החלפתי רדיאטור כזה בסיטרואן קסארה וכן היה צריך לפרק דשבורד.

פורסם (נערך)

יכול להעיד על מקרה דומה בגולף, נזילה במקום קרוב מאד (דוושות)

שני ברגים ופלסטיק נשלף מהקונסולה, הגישה אומנם מוגבלת יחסית אך אפשרית.

להחלפת צינור שהתפוצץ המשימה אפשרית.

מנגד, כמו שאמר ד"ר סובארו, יתכן מצב הרדיאטור הפנימי עבר לעולם הבא (וזה בהחלט נראה ככה, כי זה המיקום שלו)

מצב זה כבר יותר מסובך ועלול לדרוש פירוק של הדאשבורד, שווה להתייעץ עם מומחים

אולי יש גישה קלה יותר דרך תא המנוע או מלמטה איכשהו.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי HenzTDI

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

אין צורך לפרק דשבורד כדי להחליף את הרדיאטור ב 307. מה שכן, יש סיכוי שהרדיאטור בסדר ואלה רק הצינורות פלסטיק שלו שנוזלים. אמור להיות קיט כזה לתיקון. חכה לתגובה של איציק נ.

פורסם

תודה לכולם

אני מקווה שמישהו מקצועי בפורום יאמר מה הבעיה ויכוון אותי לפני שאני הולך למוסך מחר.

• תוכן חדש...