Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שנה את הגדרות הוידאו לציבורי, כרגע רק אתה יכול לצפות בו.

תודה על צומת הלב הגדרות הווידאו שונו.

מאור תודה לך אני אלך על כיוון של משאבת מים ואעדכן, יש לך השערה כמה היא אמורה לעלות לא כולל עבודה?

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שמאור כתב הסבירות גבוהה למשאבת מים. שים לב שאם אתה צריך להחליף טיימינג בטווח הקרוב כדאי לאחד את הטיפולים כדי לחסוך עלויות בעבודה

פורסם
תודה על צומת הלב הגדרות הווידאו שונו.

מאור תודה לך אני אלך על כיוון של משאבת מים ואעדכן, יש לך השערה כמה היא אמורה לעלות לא כולל עבודה?

המשאבת מים זה לא יקר, כ 300 ש"ח, חפש חברה טובה.

העבודה לא זולה כי צריך לגשת לשם, כשלי הייתה בעיה במשאבת המים החלטתי כבר לעשות טיימינג על הדרך כי גם ככה מפרקים אותו.

אם אתה עושה את העבודה בעצמך זה לא בעיה.

Miata ND2

פורסם

לפני שאתה מפרק משאבת מים ,תגשר בין צינורות החימום של הרדיאטור הפנימי ע"י צינור u ובדוק במשך כמה ימים.

נשמע מוזר אני יודע...

פורסם

נשמע לי מאוד מוזר, בכל מקרה אני גם ככה לא אסע עם הרכב בימים הקרובים עד שאקנה את משאבת המים והטיימינג.

וכן כמו שאור ו Botzek1 אמרו, אני אעשה על הדרך גם טיימינג כי הגיע בדיוק הזמן שלה (חוגגת 270K) תודה רבה לכם אעדכן לאחר ההחלפה.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תוכן חדש...