Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לאחרונה סיימתי תואר והתחלתי לעבוד בירושלים.

במקור מאזור הדרום ואני מחפש רכב שיהיה כמה שאפשר חסכוני ובטיחותי לצורך נסיעות מדי פעם ליעד וחזרה.

בגדול אני מעדיף אוטובוסים במקרים אלה (יותר חסכוני במצטבר ופחות גומר את האוטו) אבל מאמין שכן מדי פעם אבצע את הנסיעות האלה

מעבר לכך מדובר על נסיעות שוטפות בעיר לצרכים יומיומיים.

אין לי יותר מדי ידע בתחום אבל רכבים שקצת בדקתי והתעניינתי:

1. קיה פיקנטו (ידני / אוטומט)

2. יונדאי i20

3. סוזוקי סוויפט

4. הונדה ג'אז

אשמח לעצה מנסיון.

תודה.

פורסם

אני מבין שעם גיר ידני אין בעיה?

הייתי מציע אז את רנו קליאו,היא חסכונית,בטיחותית מרווחת יחסית,אני אהבתי אותה.

דווקא במקום פיקנטו הייתי מציע לך את הספארק שהיא חזקה יותר מהגירסה הידנית של פיקנטו,גם כן מאובזרת ובטיחותית.

ניסן מיקרה גם כן חיסכונית,אבל מושב אחורי לא נוח,מה שנוח בה זה שיש משענת יד לנהג,סך הכול הרכב לפי מה שידוע לי אמין כמו כול רכבי ניסן.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות.

מדובר בנסיעות עירוניות (בעיקר) אבל גם בינעירוניות.

לגבי שברולט ספארק הבנתי שיש בעיה להושיב 3 אנשים מאחורה (שלעיתים יהיה לי צורך בזה).

מה לגבי i20 או הונדה ג'אז מבחינת צריכה, כוח ובטיחות?

פורסם

אכן יש בעיה להושיב שלושה אנשים מאחורה בספארק, אבל את אותה הבעיה בדיוק יש גם בפיקנטו. מעשה, זאת בעיה שיש בכל רכבי המיני (פיקנטו, i10, ספארק, מיי, אלטו וכו'). למעשה זאת לא בעיה, הן פשוט לא מתוכננות לזה.

הן גם לא ממש מתוכננות לנסיעות מהדרום לירושלים. זה לא אומר שהן לא יכולות לעשות את זה, פשוט לא מתוכננות לזה.

יונדאי i20 היא בחירה טובה והיא מכונית בסדר גמור מכל כיוון שלא תסתכל עליה, חבילה שלמה שעושה הכל בסדר גמור. שים לב שהיא אחת מהמכוניות היחידות בתקציב שלך שמציעה 6 כריות אוויר, בכל שאר הרכבים שציינת יש 2 או 4 כריות בלבד.

הונדה ג'אז אוטומטית בתקציב שלך תהיה רובוטית, וותר על התענוג.

סוזוקי סוויפט היא אופציה נהדרת שמתאימה מאוד למי שצריך גם יכולת סבירה בנסיעות בין עירוניות. יש לה מנוע 1,500 סמ"ק חזק והתנהגות כביש טובה. החסרונות שלה הן נוחות נסיעה בינונית מינוס, מושב אחורי צפוף ותא מטען קטן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...