Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי אמור לקבל את המחשב החדש שלי.

שהגעתי לסניף התקבלתי בברכת פנים חמה,קבלתי הסבר על תנאי האחריות וכ"ו.

שפתחתי את המארז חשכו עיניי,שני ההארד דיסקים היו זרוקים בתוך המארז,התושבות שלהם היו שבורות ומחברי המארז לא היו מחוברים כולל מאווררים.

המוכר אמר שיטפל בעיינן ואני אקבל את המחשב ביום ראשון.

יש לציין שעידכנו אותי כבר ביום שלישי בערב שהמחשב הגיע לסניף(ירושלים),כלומר מהרגע שמחשב הגיע לסניף עד שאני הגעתי המחשב לא נבדק בכלל!

אם לדעתכם מגיע לי פיצוי או שזה התנהגות ישראלית טיפוסית?

בברכת ערב טוב,

בשיפוצים...

פורסם

מוזר מאוד.

יש לי ניסיון מצויין איתם כבר כמה שנים. דווקא הם חזקים בתודעת השירות שלהם ביחס לשאר החנויות.

תתקשר לסניף שלהם במרכז ותדבר עם קיריל, הוא מנהל את העניינים. אולי הוא לא מודע למקרה שלך.

אשמח לשמוע התפתחויות.

M-TECH E46

פורסם

היה לי מקרה דומה שמחשב מהם הגיע שבור ועקום כולו אליי הביתה (עם חברת שליחויות).

כמובן שהם לקחו אחריות מלאה והרכיבו לי מחשב זהה חדש ולא השתמשו באף חלק מהמחשב שנפגע.

בקיצור הייתי מרוצה מהשירות שלהם אך הם חייבים לעשות משהו לגבי חברת השליחויות שאיתה הם עובדים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

אין לי מושג עם מי הם עובדים היום, מאז שנפתח הסניף הירושלמי לא נזקקתי יותר לשירות הזה.

בעבר? הם היו עובדים עם ups והייתי מרוצה למדי.

M-TECH E46

פורסם

יש לי ניסיון טוב עם הסניף בנתניה.

לא נראה לי שהיו מוכרים לך מחשב שלא יעבוד(לדבריך הארדיסק מנותק)

אם ההארדיסקים היו זרוקים אבל מחוברים עוד היה אפשר לאמר "רשלנות". אבל אם הם מנותקים כנראה שבאמת היה איזה פאק, בדקת אם סביב המארז היו שריטות כתוצאה מנפילה כלשהי ?

תן להם עוד צ'אנס, אחרי הכל אני מאמין שלא סתם הזמנת מהם אלא בגלל המוניטין, לדעתי מגיע לך פיצוי אם התחייבו לספק תוך X ימי עסקים ובגלל התקלה הזמן עבר.

Miata ND2

פורסם

היום tms עובדים עם כץ שליחויות. הזמנתי מהם כמה פריטים קטנים כמו כרטיס מסך וכמה כוננים קשיחים בהזמנות שונות וכולם הגיעו תקינים ללא פגע בחבילה.

בנוגע למחשב שלך. יכול להיות שמרכיב המחשב היה לא מספיק מקצועי או שהמחשב קיבל מכה בשליחות שלו. לחברה אין סיבה לפתוח את המחשב. את כל בשיקוץ המאמץ הם עושים דרך מערכת ההפעלה.

אני לא חושב שזה תקין שקיבלת את המחשב כך אבל אין זה נכון לדעתי להשמיץ את החנות עוד לפני שקיבלת את השירות והמענה לבעיה. החנות הזו נחשבת ברשת לאחת המומלצות אם לא המומלצת ביותר בפורומים השונים ואני בטוח שתקבל מענה לשביעות רצונך ואם לא, זה המקום לבוא ולספר לנו.

פורסם

חלילה,לא השמצתי אותם בהודעה שלי.בכל זמן המכירה המוכר היה אדיב ובעל נכונות לעזר וליעץ(גם קבלתי עכבר של לוגיטק G500 מתנה)גם אין לי טענות לגבי הטיפול.

המוכר(קראו לו קיריל) אפילו אמר לי לשמור את המס"ד של ההארד דיסקים שאני ייראה שהחליפו אותם.

הארדיסקים היום מחוברים אבל לא מקובעים(תושבות שבורות),גם לא שמתי לב למכה במארז הוא גם הגיע ארוז בצורה יפה.

אני יעדכן בהמשך.

בשיפוצים...

פורסם

גם רוצה לציין לחיוב את השירות והמחיר בחנות הזו.

הזמנתי נייח מפלצת לפני שנה בערך והגיע תוך שבוע עם שליח עד הדירה.

בנוסף הם בילו איתי לא מעט זמן בטלפון ועזרו לי להרכיב מפרט לשביעות רצוני שאותו שיניתי מספר פעמים עד שהגעתי למשהו שהייתי מרוצה ממנו.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תשמע, יצא לי לעבוד עם כמה חברות שליחויות, דווקא מתחום התרופות, והיחס של רוב החבר'ה שם כל כך מחפיר שזה מפליא כל פעם מחדש.

אצלי הם היו זורקים חבילות, לאוטו, מהאוטו, מאחד לשני או סתם על הרצפה.

בתור מחשב גם אני הייתי מתפרק עליהם.

אל תסיק מזה על נותן השירות.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...