Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שראיתי התקנה סופר חאפרית ברכב כל שהוא, (כדי לנטרל את הקודנית פשוט צריך להוציא את הפיוז של המצת) אני מחפש מתקין שיתקין לי קודנית בצורה איכותית, בדגש על עבודה נקייה ואיכותית, אם יש למשהו המלצות על מתקין טוב, אשמח לשמוע.

וכמו כן: אשמח לקבל המלצה על קודנית שנחשבת לאיכותית וטובה, וגם המלצות כלליות יתקבלו בברכה.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אופס, באמת שכחתי לציין.

ירושלים, תל אביב, ראשון לציון, (בכללי - אזור המרכז, אבל אם יש משהו טוב אני ילך גם יותר רחוק).

פורסם (נערך)

אור עד קור באזה"ת הרצליה. מקצוענים אמיתיים. תרגיש זאת כבר כשתכנס למתחם ההתקנות המצוחצח.

אפריל טקליין ברח' חומה ומגדל בת"א. מתעסקים במותגים יותר יוקרתיים, התקנות ברכבי יוקרה וכו'. איכות העבודה (וגם המחירים, האמת...) בהתאם.

כמה אתה חושב להשקיע בקודנית?

יש לך ספטרוטק, שהן מעולות ואמינות (ויקרות...) ויש לך SUN I.Q שהן לא רעות בכלל (יעבדו שנתיים-שלוש בלי בעיה) והן באזור הזול של הספקטרום.

יש לך את הקודניות של פוינטר, ורב בריח, המתחרים שלהם, שכולן טובות ועם "גב" של שירות וזמינות חלפים. אזור מרכז הספקטרום של עלויות.

אגב- מה שתיארת עם הוצאת הפיוז, אולי יכבה את הקודנית. אני בספק גדול אם ינטרל אותה, אלא אם זו קודנית שעובדת על שיבוש RF של אימובילייזר מקורי.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מה הטווח מחירים של ספטרוטק + התקנה והאם היא באה עם עלוקה?

פורסם

יש הרבה מאד דגמים לספטרוטק.

הסטאר (ניתוק חוטי אחד ללא עלוקה) עולה כ-250 ש'+התקנה.

השארק (שני ניתוקים+עלוקה אחת) עולה כ-300 ש'+התקנה.

הסאן איי,קיו למשל, תעלה כך כולל ההתקנה...

תריץ חיפושים בגוגל "ספטרוטק סטאר" (או ספטרוטק כוכב) ו"ספטרוטק שארק", ותראה מה קורה.

נסה גם את פוינטר שלדג RF (רק עלוקה אחת אלחוטית) ואת פוינטר עטלף (ניתוק קווי וניתוק אלחוטי) שתיהן טובות ואמינות (וקשות לניתוק ע"י גנב, אם הותקנו אצל מתקין מורשה של פוינטר)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

ממליץ לך לקנות רק קודם עם ניתוק אל חוטי,עם זה מגיע עם ניתוק קוי בנוסף זה יתרון. הכי חשוב שהניתוק אל חוטי יהיה במקום לא נגיש כלל,הכוונה שצריך לפרק הרבה בשביל להגיע לניתוק ובנוסף אחרי שמפרקים בשביל להגיע אליו שעדיין לא יהיה גלוי לעין!

פורסם

שום מיגון לא ימנע גניבה נקודה, תפקידו העיקרי זה לעקב את הגנב ולגרום לו לעבור לרכב השכן, אני מתעסק כמה שנים טובות בביטוחי רכב ומכיר את הנושא ולצערי גם רכבים עם איתור כפול ועלוקה ממוגנת נגנבים.

לגבי המיגון עצמו אכן רצוי להתקין מוצר שכולל גם ניתוק קווי וגם אלחוטי מסיבה פשוטה, בניתוק אלחוטי לגנב אין קצה חוט,תרתי משמע, להגיע לעלוקה ולנתק אותה וגם הניתוק השני הרגיל ייתן עוד קצת זמן התעסקות עם הרכב. לגבי השם של המוצר זה לא משנה, עטלף,תמנון , סופר שארק או סופר האמר (יש עוד שמות רבים ) זה אותו מוצר פחות או יותר פשוט כל רשת מוכרת אותו בשם שונה.

יש גם עוד אפציה זה לשים עלוקה עם כספת פלדה/אלומיניום עם ברגים נגזרים/ניטים, זה ייתן לגנב גם קצת זמן להיתעסק עם זה אבל כך בחשבון שגם לך באם תהיה בעיה עם עלוקה יעלה הרבה כסף לפרק את זה.

שורה תחתונה, לא משנה מה תרכיב בסוף מה שיקבע זו טיב ההתקנה שאותה יש לעשות אצל מתקין מורשה ששייך לאחד הרשתות הגדולות. אור עד קור בהרצליה טובים, בראשון יש את רונגד שהם טובים ויש עוד.

• תוכן חדש...