Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו רוצים מייבאך...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מה ההגיון לייצר רכב כזה במרכב הז (קופה 2דלתות).

לפחות אנחנו יודעים איזה פרט לא יגיע לייצור סדרתי.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
כבר יש להם מייבאך. קוראים לו רולס-רויס :wink:.

יש להם רולס-רולס. הם רוצים גם מייבאך. כלומר להתחרות בדגמים היקרים יותר של ה S-Class.

emotion of motion

פורסם

תגיד את זה לבנטלי

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

למיטב ידיעתי (ואחרי קריאה של הקישורים המצורפים בראש העמוד), אין יותר ייצור של מייבאך, והשם הפך ל"רמת גימור" במרצדס. כרגע לפי מה שאני יודע הולכת לצאת מרצדס S600 מייבאך. פשוט לקחו S600 והפכו לעוד יותר מפוארת ממה שהיא, בטח משהו בסגנון של 2 כורסאות נפרדות מאחורה ועוד כל מיני פינוקים עד רמה שיש לך קוף קטן בתא הכפפות שמוזג לך את השמפניה שהוא הוציא מהמיני בר.

רולס רויס היא מתחרה של בנטלי ושות', אבל לא של מרצדס. בגלל זה במוו צריכה להוציא את הרכב הנ"ל כדי להתחרות בעצם בS600 מייבאך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כל הקונספטים של ב.מ.וו נראים ככה, כמו חלליות קרב. רק מה, בסוף שום רכב שמגיע לייצור לא נראה כך.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כל הקונספטים של ב.מ.וו נראים ככה, כמו חלליות קרב. רק מה, בסוף שום רכב שמגיע לייצור לא נראה כך.

צודק...

אהההם אהההם i8 אההההם

אני מהמר שהייצור לא יהיה רחוק מהקונספט כדוגמת סובארו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

זה הפרט שלא מעיד על הכלל. אני רוצה סדרה 3 שנראית ככה. לא יקרה בחיים. לא יודע למה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הסביר מישהו בשרשור שהיה פה לפני כמה שבועות על הS CLASS, שגרסת הקופה למכוניות יוקרה כאלה מיועדות כדי שבעל הממון ינהג בעצמו ברכב, ולכן מותאמות יותר לנהג, בעוד הגרסאות הרגילות (4/5 דלתות) אמורות להיות מותאמות לבעל הממון שרוצה לשבת מאחור ושהנהג שלו יקח אותו ממקום למקום.

או

אל תחפש הגיון בעשירונים הללו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...