Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר טוב למזוודה 24"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם פוליפרופילן הוא חומר מעולה, הסדרות הגבוהות של סמסונייט עושות בו שימוש. מזוודות קלות מאוד וכמעט בלתי שבירות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

PP=Polypropylene=ABS

כמבון שהוא חומר טוב. היתרון הגדול שלו שהוא קשיח ומגן על תכולה בצורה יותר טובה מפוליקארבונט שהוא גמיש. החסרון שהוא מתפוצץ ונשבר אם זורקים אותו חזק.

הסדרות הגבוהות של סמסונייט עושות שימוש בCURV שהוא חומר יעודי שלהם ונהנה משני העולמות פלוס שמירת צורה.

הסדרות הזולות בלי בטנה עשויות PP.

כאמור. יש לי מזוודת ABS שלהם שקניתי בהולנד תמורת 200 גילדן עוד בעידן הגילדן והיא עדיין חיה ובועטת, למרות חיים לא קלים שעברו עליה.

57725_11209_cobalt_blue_handle.jpg

פורסם

אני עומד מתוקן.

בכל מקרה, מהתמונה נראה שיש לך אוייסטר. עמידה ביותר, אבל מאוד מאוד לא נוחה להסתובבות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

Oyster it is!

כמובן שהיא פחות נוחה להסתובב מספינרים החדשים, אבל עמידה בצורה פנומנלית. גם שוקלת כמעט 7 קילו בניגוד ל4.5 - 5 ששוקלות המקבילות העכשויות.

פורסם

לאן אתה נוסע שאתה צריך כזו עמידות? הקוסמולייט/לייט-קיוב/פיירלייט שוקלות פחות מחצי ועמידות כמו מרכבה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

המזוודה שפרסמתי - כבר לא. ושמחתי להכיר עוד חבר מהפורום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...