Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר טוב למזוודה 24"

Murzilka
שימו לב! השרשור הזה בן 3793 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני מחפשת כבר די הרבה זמן מזוודה 24".

מה נחשב למחיר טוב למזוודה בגודל הזה?

אני לא מחפשת מותג, אלא מזוודה פשוטה שלא תתפרק אחרי שימוש אחד, אפשר גם עם שני גלגלים ולא 4.

כמובן שאם יש המלצות על מקום טוב לקניה באיזור חיפה והקריות או ירושלים, אשמח לשמוע.

תודה רבה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היא מיועדת לטיסות לחו"ל (לרוב זה המצב), שימי דגש גם על המשקל. חברות התעופה מקפידות מאוד על משקלים כיום, ותוספת משקל יכולה לעלות הרבה יותר מהמזוודה.

לגבי 4 גלגלים, משפר מאוד מאוד את חווית השימוש.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היו לי מזוודות טובות (סמסוניט ושות') ומזוודות זולות סטייל אלו שמקבלים מתנה ב"חצי חינם".

לדעתי, אין טעם להשקיע יותר מדי - גם המזוודות היקרות לא מאריכות חיים בשימוש תכוף, עקב החיים הקשים יחסית שהן עוברות.

לדעתי אל תשלמי מעל 300-350 ש"ח. את איכות המזוודה כמובן שקשה לדעת אבל תנסי להסתכל על איזורי חולשה כמו הגלגלים והידית - האם זה עשוי טוב או שברירי.

בקשר למשקל אני עם ניטץ', אבל עדיין לא הייתי משלם הון בשביל להוריד כמה מאות גרמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היא מיועדת לטיסות לחו"ל (לרוב זה המצב), שימי דגש גם על המשקל. חברות התעופה מקפידות מאוד על משקלים כיום, ותוספת משקל יכולה לעלות הרבה יותר מהמזוודה.

לגבי 4 גלגלים, משפר מאוד מאוד את חווית השימוש.

דווקא 4 גלגלים היו לי הרבה פחות נוחות. מה שמאוד חשוב זה להקפיד על אורך הידית כדי שלא תיתקע ברגליים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי מה שהצלחתי למצוא, משקל המזוודה המותר הוא 23 ק"ג, זה נכון או שאני מפספסת משהו? מדובר במזוודה שלא עולה איתי על המטוס.

זה משקל שיספיק לזוג לסוף שבוע ארוך? (אין לי מזוודות איפור גדולות ואין תיכנון לקחת נעלי עקב או שני ג'ינסים ליום כל אחד)

שאלה נוספת: מה עדיף, מזוודה קשיחה או רכה? החלוקה בין שני התאים שקיימת במזוודות הקשיחות נראית מאוד נוחה, אבל יוצרת בעיה אם אין מקום לחזיק מזוודה פתוחה.

ראיתי במשביר (למה משביר? כי יש תווים לחג :wink:) מזוודה רכה של "חברה" בשם מילר (או משהו בסגנון) עם כיתוב "אולטרא לייט 2.3 ק"ג ", 4 גלגלים, אחרי כביכול 50% הנחה היא עולה בערך 370 ש"ח. אבל לא היו לה את מגני הפינות והתפרים שלה כבר בחנות לא הייתה מבטיחה במיוחד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שנוסע לא מעט אני קונה מזוודות נוחות ובמחיר לא יקר ומחליף כשהן מתבלות. פרט לתיק לנייד ולמסמכים שקניתי של סמסונייט לא קונה מזוודות ממותגום אלא מזוודות זולות ונוחות.

חשוב לבדוק שהתפרים לא מתפרקים, שהגלגלים עמידים (עדיפות לגלגלים גדולים כי אז היא נוסעת יותר בקלות) ושהיא קלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 4 חודשים מאוחר יותר...

סליחה על ההקפצה. אני עומד לפני נסיעה ל3 שבועות לארה"ב. מחפש סט מזוודות ראוי. עד כה יש לי ניסיון סביר עם סט מזוודות קשיחות של חברת JEEP, שברשות הוריי, http://www.alter.co.il/pd280_%D7%A1%D7%98-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97%D7%95%D7%AA-Jeep-Miami.aspx.

שהחזיקו מעמד לא רע בכמה וכמה נסיעות למרות התעללות לא קלה שעברו. מדוברות במזוודות דיי נוחות, אך כל נסיעה שלקחתי אותן אכלתי סרטים שהן יתבקעו להן בגלל היותן קשיחות.

אשמח להמלצות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש אצלי מזוודה גדולה ואיכותית של דלסי, עדיין באריזה המקורית. אין לנו צורך בה לחלוטין. חדשה שכזו עולה למעלה מ 1000 שקלים

אתה מוזמן לבוא לקנות אותה בהרבה הרבה פחות. נמצא ברמת השרון.

Picture 1719.jpg

Picture 1720.jpg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מניסיון אישי ממוצע , הjeep מצויינות.יש לנו כשלוש שנים ועברה מס׳ נסיעות, גם להורי יש. לא זוכר את הדגם המדוייק, אבל לא הקשיחות, אני מעדיף את אלו הגמישות. חזקות, גימור מצויין, איכות תפירה מרשימה, גלגלי סיליקון שהמזוודה ממש ״רצה״ עליהם.

4 גלגלים זה יתרון ממש גדול ממס׳ סיבות, גם שיווי המשקל של המזוודה בעמידה הרבה יותר טוב, אפילו שהיא במצב מקסימלי ויש לה ״בטן״, ומעבר לכך הרבה הרבה יותר נוח להתקדם איתה בכל עמידה בתור ( שד״ת, קבלה וכו׳).

לא צריך להשקיע הון, אבל שווה לשלם עוד כמה שקלים על מזוודה ממותג טוב שלא תעצבן אותך עם גלגלים שבקושי זזים, רוכסן שנתקע ומתקלקל , ועוד כל מיני זוטות.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הניסיון שלי הוא שגם מזוודות גנריות במבצעים של שופרסלך-דיל עושות את העבודה כמו שצריך, ומחזיקות מעמד לא מעט נסיעות.

המשקל המותר הוא 20-23 ק"ג ברוטו, בהתאם לנוהלי חברת התעופה והקו. על זה להוסיף גם 8 ק"ג של מטען יד (במגבלת מידות חיצוניות, שוב - מפורט באתר חברת התעופה), וכן אפשר להעלות לקבינה תיק מסמכים קטן (אני משתמש בפאוץ' מתניים) ותיק למחשב\מצלמה.

ניסיוני האישי הוא שמטען בטן לאדם יחיד, ברוטו, לא צריך לעלות על 18 ק"ג, וגם זה ברוחב לב. היתה לי עם זה בעיה רק פעם אחת - נסעתי עם אשתי ובדרך חזרה מוינה היתה מזודה אחת של 27 ק"ג ושניה של 12 ק"ג, נאלצנו להעביר מטען מהגדולה לקטנה ולמטען היד (שאצלנו בד"כ כולל רק מחשב וכמה סנדביצ'ים, תיק אחד לשנינו). הלקח היה שלוקחים שתי מזוודות גדולות, גם אם הן חצי ריקות, כדי לא להתעכב ולהסתבך בהעברת מטען מצד לצד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

tomz - תיבת הדואר שלך מלאה. אי אפשר לשלוח לך ה"פ.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי סמסונייט של פעם שמחזיקה מעמד עוד ממאה הקודמת ותחזיק עוד הרבה. החיסרון שהיא שוקלת כ2קילו יותר ממזוודה מודרנית דומה וצורה שלה של פעם.

לנסיעות עסקים אני משתמש במזוודה רכה ממותגת כמו בתמונה של דיסקו. כי מאוד נוח לפרוק ולהעמיס אותה בבתי מלון עקב צורתה התיבתית עם מכסה עליון ולא שני חצאים. לנסיעות פרטיות של כל המשפחה רק מזוודות קשיחות. חשוב לקנות מזוודות פיליקארבונט ולא ABS. ABS מתפוצץ ממכות. פוליקארבונט יותר גמיש ומסוגל לספוג. המחיר בהתאם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...