Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות רכב משומש למשפחה (5 נפשות)

אחרי שחיפשתי קצת וחקרתי את הנושא נשארתי עם שני אופציות מרכזיות :

הקאיה סול והניסן Note

מה לדעתכם עדיף?

השימוש שלי זה רכב גבוה מפרייבט (אני כרגע מוכר גיפ ולא מוכן לרדת בגובה לרמת הפרייבט)

שישמש אותי ואת משפחתי (קניות,טיולים דברים כאלה)

עדיף שיהיה חסכוני ושהנהיגה בו תהיה כפית וכמה שיותר נוחה לשאר הנוסעים ברכב.

תודה מראש,

אריק (אני כותב בשם של הבן שלי)

פורסם
שלום רב,

אני מעוניין לקנות רכב משומש למשפחה (5 נפשות)

אחרי שחיפשתי קצת וחקרתי את הנושא נשארתי עם שני אופציות מרכזיות :

הקאיה סול והניסן Note

מה לדעתכם עדיף?

השימוש שלי זה רכב גבוה מפרייבט (אני כרגע מוכר גיפ ולא מוכן לרדת בגובה לרמת הפרייבט)

שישמש אותי ואת משפחתי (קניות,טיולים דברים כאלה)

עדיף שיהיה חסכוני ושהנהיגה בו תהיה כפית וכמה שיותר נוחה לשאר הנוסעים ברכב.

תודה מראש,

אריק (אני כותב בשם של הבן שלי)

במקרה, השנה הוצגו שתי הגרסאות החדשות של הדגמים האלו, כך שאם לא מדובר ביד 2, עדיף להמתין.

פורסם

לדעתי האישית - אם אתה רוצה רכב מרווח, גבוה, מאובזר ונוח ל-5 אין תחרות היום (גם במחיר) לרנו סניק.

כמעט היחידה שמציעה 3 מושבים מלאים בספסל האחורי, מאובזרת מאוד ומתוכננת מאוד חכם.

פורסם

על הקיה סול לא יצא לי לנהוג, אבל על הNOTE יצא לי לשמוע מחבר שהיא מאד מגושמת. מה גם שלדעתי היא לא כזאת גבוהה כמו שאתה חושב

פורסם
במקרה, השנה הוצגו שתי הגרסאות החדשות של הדגמים האלו, כך שאם לא מדובר ביד 2, עדיף להמתין.

+1, לפחות בעניין הנוט הרכב השתפר בצורה יוצאת דופן.

בסגמנט הזה יש לך גם את ההונדה ג'אז או את הטויוטה ספיס ורסו.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אבל הג'אז נמוכה מאוד...

הספייס ורסו אכן אופציה חביבה למדי, למי שנוסע בעיקר בתוך העיר.

ולפותח השרשור- ציין בבקשה אם מדובר ברכב חדש או משומש ומה התקציב כדי שיהיה אפשר לכוון אותך טוב יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כמשומש לדעתי הסול נותן יותר.

היא מעוצבת יותר ומציעה איזשהו אפיל של ג'יפון או לפחות איפור שטח קליל בסגנון סקודה יטי סקואט למשל.

היא מאובזרת יותר מהנוט הסגפנית ותא הנוסעים הרבה יותר נעים.

אם תצליח להשיג רכבים בני שנה-שנה וחצי תוכל להנות מהמנוע החזק יותר עם 140 כ"ס ותיבת 6 הילוכים לעומת 132 ותיבת 4 בלבד בדגמים הראשונים, ההבדל בעיקר בשקט בתא הנוסעים ובסל"ד בשיוט משמעותי.

החיסרון של הסול לדעתי הוא תא מטען לא מאוד גדול וחסר אפשרויות לחלוקה לגובה למשל שיכלה להפוך אותו לשימושי בהרבה.

פורסם

יתרון נוסף לסול הוא בתחום הבטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...